Jeg kan absolut ikke støtte op om en forening hvor præsidenten går ind for dyremishandling…… Maria Reumert Gjerding og samtidig bliver honoreret med 1,1 million kr….. Så DN….. det må i kunne gøre b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Foreningen støtter udsultning af dyrerne i kendte projekter Der er flere kampagner, som ikke fortæller sandheden om de stakkels dyr i naturnational parkerne der lider stor nød og udsultes. Dyremish... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation med mere end 137.000 medlemmer og 1.500 faste frivillige. Vores sag er dybt forankret i et levende medlemsdemokrati, og vi er den eneste forening i Danmark, der kan rejse fredningssager og sikre Danmarks natur for fremtiden. Vi har allerede sat spor i landskabet - i dag er cirka fem procent af Danmarks areal nemlig fredet – fra Skagen Gren til Stevns Klint. Men Danmarks Naturfredningsforening er meget mere end naturfredninger. Vi er et fællesskab for alle dem, der ønsker at handle for naturen, miljøet og klimaet. Vi giver inspiration, og gør det nemt selv at gå ud og gøre en forskel.
Masnedøgade 20, 2100, København Ø, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
I over 7 måneder har jeg forsøgt at melde mig ud før end det lykkedes

Réponse de Danmarks Naturfredningsforening
Så DN….. det må i kunne gøre bedre….

Réponse de Danmarks Naturfredningsforening
Igen uønsket mail fra dansk naturfredningsforening.
De skriver, at de vil rette det, hvis jeg sender min mailadresse.
Jeg ved ikke, hvad de skal bruge min mailadresse til for at rette i deres præferencer.

Réponse de Danmarks Naturfredningsforening
Jeg har været medlem af DN i en lang årrække. Synes at foreningen gør et fantastisk arbejde sammen med alle frivillige i de lokale DN afdelinger i hele landet. Præsidenten er emninent til at være med i dialog med andre aktører bl.a. landbrug for at arbejde for mere plads til natur i DK. 137.000 medlemmer støtter nu op om denne største grønne forening i DK. Jeg bakker op om foreningen og det store arbejde m. bl.a. drikkevandskampagner, grøn trepart aftaler m.v. Derudover er der mange gode gratis arrangementer, ture, foredrag m.v. Så fuld opbakning til foreningen fra min side...

Réponse de Danmarks Naturfredningsforening
Utroværdig politisk forening med baggrund i Enhedslisten.

Réponse de Danmarks Naturfredningsforening
har prøvet og hjælpe min mor med og opsige. Umuligt og finde frem til hvordan man opsiger sit abbonoment. man kan sige nej til en aftale man har. men der kommer en besked der står egentlig som om de delt op i 2 og man kun siger nej til den ene ting.
faktisk er det vildt misledende og faktisk synes jeg det lugter langt væk af en scam.
(så det også lidt sjovt hvis man undersøger sagerne selv. deres hovedbestyrelse fastsætter honoraret for deres president som får 956.000kr Inkl, Pension.)
det lyder fuldstændig sindsygt man betaler til velgørenhed for at en person kan tjene 1 mil hver år inkl pension. folk kan jo selv slå op og undersøge og finde den samme infomation som mig.) det var i 2019. man kan jo kun tænke sig til den løn er blevet bedre siden med inflationer osv.
jeg er så træt af snydagtige firma'er og organisationer som tror de bar kan gøre hvad de vil og har ikke tænkt mig og blive trådt på og hvis det nødvendigt må jeg hjælpe min mor med og trække jer igennem retten.
faktisk med de anmeldelser som er herinde undrer jeg mig lidt over at i ikke er endt i operation X eller lign TV programmer..
mon ikke der noget om snakken når der mange anmeldelser som siger de samme ting.
ubehøvlet medarbejdere.
besvær med og opsige abbonomenter. hvor folk bliver trukket i længere tid end de skulle ha været fordi de ikke kan opsige deres abbonoment.
ærlig talt en kæmpe joke hvis man gider bruge bar 5-10 minutter på og læse alle anmeldelser. som jeg ikke engang tror at DN læser. hvis de gjorde burde de have gjord noget anderledes for langtid siden.
Melde mig ind i eller bidrage økonomisk til DNF? Næh, jeg har ingen interesse i at støtte en politisk kamp- og partiorganisation, der fører fejlagtige kampagner i miljøets og naturens navn. Jvf. DNFs fejlagtige kampagne om iltsvind i Roskilde Fjord og vildledende kampagne om bundtrawl af jomfruhummere.
DNFs udvikling fra græsrodsbevægelse med medlemsindflydelse på lokalniveau til topstyret politisk organisation har således ikke været til gavn for hverken miljø eller natur.
Måske Danmarks vigtigste forening.
Interesser for byer, infrastruktur, erhverv, landbrug og fiskeri arbejder hver dag for egen udvikling og vækst, det fortrænger og ødelægger ofte natur. En presset og sårbar natur, som kun ganske få organisationer med meget få ressourcer prøver at hjælpe.
DN kæmper dygtigt og seriøst for beskyttelse, bevaring og forbedring af vores hårdt pressede biodiversitet og natur.
I dag den 4. Marts fik jeg en opringning fra Naturfredningsforeningen med en anmodning om økonomisk støtte. Da jeg gjorde det klart, at jeg af økonomiske årsager ikke kunne støtte projektet, blev medarbejderen alligevel ved og blev til sidst nærmest fornærmet, hvor efter han lagde på...
En af de få professionelle foreninger i Danmark, som tager miljø og klima alvorligt, og også tør gå politikere og ego-danskere imod i kampen for naturen.
Utroligt besværligt at melde sig ud igen.
Meldte mig ud i marts, men de er blevet ved med at trække penge frem til juni.
Jeg har i bedste mening tilmeldt/støttet et DN-tiltag, med den konsekvens, at jeg nu bliver kimet ned af telefonsælgere, der ikke vil acceptere et nej til fast, økonomisk støtte til foreningen. Jeg har uden held forsøgt at få slettet mine personoplysninger hos dem, på mail og telefonisk. De ignorerer mine henvendelser og opkaldene fortsætter.
Jeg kan kan se her, at det åbenbart er en metode, de benytter, og på ingen måde anbefale at skrive under eller støtte noget med DN som afsender.
De respekterer ikke at slette ens kontaktinfo/persondata. Jeg får stadigvæk mails og opkald. Jeg har både bedt dem om det telefonisk og på mail om at de skal slette mig. Jeg kommer aldrig nogensinde til at støtte dem.
Utrolig oplevelse når man ringer til dem i dag d. 19.maj
2023 siger telefonsvareren at der er lukket d. 9 og 10.
marts og åbner igen d. 13. marts, altså er der slet ikke styr på noget der, og de er ikke til at komme i kontakt med på Telf. 39 17 40 00🤨
Hvis du støtter hver måned, så chek lige at de kun trækker det du har aftalt 🤔
Super fint, at I går så meget op i naturen osv. men behøver I at ringe og tigge om penge? Jeg har tilmeldt min have, men nu bliver jeg ringet til i tide og utide. Og da jeg sagde, at det kunne min økonomi ikke lige bl.a. pga. småbørn i huset, fik han noget travlt med at lukke af for samtalen. Nåede ikke engang at sige farvel, så var røret smækket på ;-).
Jeg har via DN været med i en underskriftsindsamling.
Hvilket nu betyder at jeg bliver spammet med mails.
Det kan godt være at det har stået et eller andet sted, men sådan gør man altså ikke.
Jeg oplever at mine data bliver misbrugt og taber derved tilliden til DN.
1 stjerne bare for at spørge om jeg vil være medlem af den værste foreningen i dk 🤢
Hvad gør DN for at holde øje med at kommuner/regioner opfylder deres mål om større biodiversitet? Tilsyneladende intet! I Odense Kommune kan naturelskere ved selvsyn konstatere på naturområdet Stige Ø hvordan HedeDanmark (som lever af at fælde træer) p.t. er ved at massakrere skoven og buskadset! Iflg. en af mine naboer som er tidligere skovtekniker fælder kommunen helt unødvendigt og planløst sunde træer og buske m.m. og efterlader store åbne områder midt i skoven! Det er rent hærværk som foregår i vi skatteyderes skov hvor der p.t. går dyreunger rundt! Desuden slår Od. Kommune også unødvendigt vejgrøfter og rabatter m.m. Men at tømme skraldespandene kan de ikke finde ud af....
Jeg forstår ingenting mere. Jeg elsker naturen, jeg sætter kyllingevander ud til dyrene, hvis jeg tager på ferie, jeg kører pindsvin til pindsvinevennerne eller har dem i mit gæstetoilet, hvis det er for koldt og de er for små, jeg har endnu ikke klippet hækken fordi fuglene pipper derinde endnu, jeg har nedlagt min græsplæne og dyrker hjemmehørende planter, og det summer af liv og fryd i min parcelhushave. Her er så skønt. Jeg gør alt hvad jeg kan, og når jeg så finder ud af at en forening, som jeg altid har stolet på, ikke har forståelse for store græsseres behov, så får jeg godt nok en klump i halsen og tænker HVAD. Bisoner på Bornholm dør af parasitter, sølle dyr går rundt i nordjylland og mit elskede fristed mols, er blevet et meget ubehageligt sted. Dyrene hegnes ind og negligeres derefter. De må ikke fodres selvom drægtige store kalve er så magre, at det er til at forfærdes over. Exmoreponyer, som går stolte rundt i England i fin og flot huld hele året er i danmark degraderet til parasitbefængte triste magre dyr med forvoksede hove og gpser, som sidder ganske sørgeligt uhensigtsmæssigt og giver sår, og endda har vokset sig ind i kødet på en hoppe(så har den siddet der længe). Det kan i da ikke for alvor begejstres over.
Eva Bruun
En savoir plus sur les différents types d'avis.