DN Fastighetsbesiktning AB Avis 6

4,2

1. Inspecteur immobilier
  2. Géomètre-expert en bâtiment
  3. Géomètre-expert immobilier

Välkommen till DN Fastighetsbesiktning AB Ska ni köpa eller sälja en fastighet och letar efter en besiktningsman, då har ni kommit rätt. Jag är utbildad besiktningsman för överlåtelsebesiktningar via SBR. En fastighetsaffär är en av dom största investeringarna man gör i livet, därför är det extra viktigt att låta en oberoende professionell besiktningsman kontrollera huset för tex mögel, byggtekniska brister och eventuella riskkonstruktioner. Som köpare av en fastighet har ni undersökningsplikt, därför är det extra viktigt att ni anlitar en oberoende besiktningsman som noggrant går igenom fastigheten.

4,2

Bien

Noggrann, ärlig och väldigt professionell!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Dennis . Jag har aldrig tidigare träffat någon som tar sitt arbete så seriöst och noggrant. Han gick igenom hela huset med en otrolig precision – varje liten detalj, varje millimeter. Inget missades.

Det som gjorde störst intryck på mig var hur ärlig och tydlig han var. Han förklarade allt på ett enkelt sätt, flera gånger om det behövdes, och han varnade både för risker, fel och framtida konsekvenser. Det kändes verkligen som att han hade mitt bästa i fokus.

Jag känner mig så trygg och så tacksam efter hans besiktning.
Jag är verkligen mer än nöjd och rekommenderar honom till alla som vill ha en riktigt seriös och kunnig besiktningsman.

5 décembre 2025

Väldigt kunnig och professionell

Väldigt kunnig och professionell besiktningsman. Han tog sig tiden att grundligt förklara allt så man förstod samt att han var väldigt noggrann.

Skulle absolut rekommendera honom!

18 novembre 2025