Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt flere trøjer og shorts fra Dodooc - spiller faktisk ikke i andet. Pasformen er perfekt til mig og kan lide både design og farver. Altid hurtig levering og fornylig så jeg et elitehold spi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig lækker kvalitet og pasform. Der er tænkt over mange detaljer som mærkes når det bruges, feks indershorts i både nederdel og shorts. Vild med udtrykket og farverne. Super service ved kontakt o... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har flere kortærmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt. Nu bestilte jeg langærmede T-shirts i samme størrelse og de er for små. Irriterende, at der er så stor forskel på størrelserne.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

We are padelplayers designing padelwear. At the heart of our philosophy lies a simple truth: when you feel good, you play better. We believe that every player, regardless of playing level, gender, age, body shape, or size, deserves to experience the joy of the game to its fullest. Our vision is to design high quality padelwear that allows you to move freely on the court without worrying about your outfit. We are obsessed with all the small, functional and clever details that make you feel comfortable on the court – from ball pockets to skirts and shorts that stays where you need it. We also specialize in individualized teamwear. Together, let us improve your performance. Feel good, play better.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert sportstøj med god pasform

Lækkert sportstøj og ikke bare velegnet til padel, men også særdeles velegnet til spinning. Rigtig god pasform, også for folk der ikke er superatletisk bygget.

30 novembre 2023

Réponse de DODOOC

Tak for din anmeldelse. Skønt at vi kan bruges til andet end padel.

Top lækkert padeltøj

Top lækkert padeltøj
Super lækker kvalitet og fantastisk pasform - og så er det dansk. Jeg er fan!

14 décembre 2023

Hej Fan. Tak for din anmeldelse. :D

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen det lækreste padeltøj man…

Simpelthen det lækreste padeltøj man kan forestille sig 👌 pasform og design er helt i top - nem og gnidningsfri online shopping med de bedste anbefalinger herfra. Bare TAK !

13 décembre 2023

Réponse de DODOOC

Mange tak for din fine anmeldelse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har flere af deres produkter

Har flere af deres produkter, og er yderst glad for at bruge det. Virkelig god pasform, kvalitet er helt i top. Synes det er rart med udvalg som ramme både store og mindre kropsbygninger. Hurtig levering og rigtig god service.
Produkter og service i top klasse.

1 décembre 2023

Réponse de DODOOC

Tak for din anmeldelse. Vi gør os umage for at levere en god service, så sskønt at det bemærkes.

Fantastisk padelwear

Jeg er vild med dette nye brand. Super lækker padeltøj i god kvalitet, som sidder godt og er i et flot design.

Jeg kan varmt anbefale at købe dit næste padeltøj i Dodooc⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 décembre 2023

Réponse de DODOOC

Tak for din anmeldelse. Rosende ord gør godt. :-)

Padeltøj - pivlækkert!

Fik prøvet mit nye padeltøj i dag - og det er virkelig fedt. Fedt materiale og super pasform, der giver fuldbevægelse i spillet - og uden nogle irriterende syninger. Lommerne i shortsene er perfekte - holder uden problemer 2 bolde, så din makker behøver ikke at holde den tredje bold. Og man kan sagtens få dem ud uden at lommen vender på vrangen. Endelig er farverne fede - og klart forskelligt for de meget kulørte spanske brands og de lidt mere konservative tennis mærker. Pivlækkert!

11 décembre 2023

Réponse de DODOOC

Tak for din anmeldelse. Det er piv dejligt :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus