dotDK Media Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte resultater og virkelig god dialog

Din Byggerådgiver har af to perioder brugt dotDK Media. Jeg er så glad for at være tilbage. Fandt ud af at alternativet bestemt ikke lever op til den service og
de resultater Karin og Kasper opnår. Det er en fornøjelse at arbejde med dotDK Media og resultaterne taler for sig selv.

11 septembre 2026

Réponse de dotDK Media

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder virkelig meget for os at høre – og ikke mindst at have Din Byggerådgiver tilbage hos dotDK Media 🙌

Vi sætter stor pris på vores gode samarbejde og den åbne dialog. For os handler det netop om at skabe resultater, der kan mærkes, og samtidig være en samarbejdspartner, man kan regne med.

Tak for tilliden – vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde! 😊

Karin & Kasper - dotDK Media

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfredse med alt arbejdet og kan…

Super tilfredse med alt arbejdet og kan kun anbefales fra vores side til hver en tid.

11 septembre 2026

Réponse de dotDK Media

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! 🙏 Det betyder rigtig meget for os, at I er tilfredse med både vores arbejde og samarbejdet.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde 😊

Karin & Kasper - dotDK Media

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det varmeste anbefale dotDK

Jeg kan på det varmeste anbefale dotDK. De gør alt for at forstå vores virksomhed og forsøger ikke at "oversælge" deres ydelser. Vi oplever tværtimod en grundlæggende interesse og respekt for vores udfordringer.

Kan kun anbefales.

1 septembre 2026

Réponse de dotDK Media

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! Det betyder rigtig meget for os.

For os er det afgørende at forstå den enkelte virksomhed og de udfordringer, der ligger bag, så vi kan rådgive ud fra det, der faktisk skaber værdi. Derfor er vi rigtig glade for at høre, at det også er sådan, I oplever samarbejdet.

Tak for tilliden og det gode samarbejde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt samarbejde med fokus på resultater

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med dotDK Media og er meget tilfredse med både resultaterne og den rådgivning, vi får.

De hjælper os med Google Ads, SEO og, som noget nyt, ChatGPT Ads, men deres rådgivning går langt ud over de enkelte kanaler. De ser på vores online markedsføring som en helhed og har blandt andet bidraget med værdifulde input til vores hjemmeside, konverteringsoptimering og tracking. Det har givet os et langt bedre overblik over, hvad vores markedsføring rent faktisk skaber af resultater.

Det, vi især sætter pris på, er at rådgivningen er konkret, ærlig og let at forstå. Fokus er ikke bare på klik, trafik og flotte tal, men på det, der reelt skaber værdi, salg for vores virksomhed.

Vi oplever en god og tæt kommunikation, kompetent rådgivning og et team, der både er proaktive og har blik for den samlede forretning.

Alt i alt et rigtig godt samarbejde, som vi klart kan anbefale.

2 septembre 2026

Réponse de dotDK Media

Tusind tak for de flotte ord og for jeres anbefaling! 😊

Vi er rigtig glade for samarbejdet og ikke mindst for den tillid, I viser os. Det betyder meget for os, at I oplever værdi i både resultaterne, rådgivningen og den løbende dialog.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde og skabe endnu flere gode resultater sammen med jer 😊

Karin & Kasper dotDK Media

Noté 5 sur 5 étoiles

Mere end et bureau – en del af vores team

Vi har haft rigtig gode erfaringer med dotDK. De er altid venlige, imødekommende og klar til at gå den ekstra mil, når vi har brug for hjælp eller support.

I min optik er dotDK ikke bare et traditionelt SEM/SEO-bureau, men en fast del af vores team. De engagerer sig i vores forretning og vores udfordringer, og man mærker tydeligt, at de oprigtigt ønsker at hjælpe os med at lykkes.

Det sætter jeg personligt stor pris på, og jeg er rigtig glad for det samarbejde, vi har opbygget.

7 septembre 2026

Réponse de dotDK Media

Tusind tak for de virkelig flotte ord! 🙏

Det betyder utrolig meget for os at høre, at I oplever os som en del af jeres team – for det er lige præcis sådan, vi allerhelst vil arbejde.

For os handler et godt samarbejde ikke kun om SEM, SEO og resultater, men i lige så høj grad om at forstå jeres forretning, være tæt på de udfordringer, I møder på tværs af lande, og sammen finde de løsninger, der skaber mest værdi.

Vi er rigtig glade for samarbejdet og den tillid, I viser os, og vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen!

Karin & Kasper fra dotDK Media

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er rigtig glade for samarbejdet!

Vi er hos Team Truck rigtig glade for vores mangeårige samarbejde. Vi er glade for jeres arbejde og vi er meget tilfredse. Der er altid opfølgning på tingene og månedlige rapporter. Varm anbefaling herfra.

8 septembre 2026

Réponse de dotDK Media

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! 🙌

Vi er rigtig glade for det mangeårige samarbejde med Team Truck og sætter stor pris på jeres tillid til os. Det betyder meget at høre, at I er tilfredse med både vores arbejde, opfølgning og rapportering.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde og skabe endnu flere gode resultater sammen! 😊

Karin & Kasper fra dotDK Media

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus