Kampdag på DR1. Hold da nu op hvor er det et dårligt program at sende på en publicservice kanal. Der er SÅ mange sportsprogrammer at det nu er blevet alt alt for meget. Det kan ikke passe at 3 menne... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

3 k avis

Få nu styr på den app

Få nu styr på den app, hver gang tit og ofte når jeg sætter noget på jeg vil se, så kører det 420P eller lignende, og jeg har 1000/1000 Mbit internet, så nej det ikke hos mig problemet ligger. I alt den tid den app har eksisteret, har den været elendig. Og tænk engang.. så mange år inde i dette projekt public service. Og det er stadig ELENDIGT. FÅ NU STYR PÅ DEN OPLØSNING. KAN IKKE VÆRE RIGTIGT JEG SKAL SLUKKE TV, HVER OG HVERT ANDET PROGRAM JEG VIL SE, FOR AT FÅ DEN TIL AT *MÅSKE* QT SKIFTE TIL NORMAL OPLØSNING SOM ER BEDRE END 420 PIXEL. KOM NU IND I KAMPEN ! JEG INKL ALLE ANDRE DANSKERE BETALER TIL AT DENNE SERVICE FUNGERE OPTIMALT.

9 avril 2026

Trænger til en grundig opdatering

DR Appen på mit Samsung Tv er meget ustabil og langsom, i modsætning til mine andre apps. Ofte går den helt ned og må genstartes. Noget som virker rigtig dårligt, er hvis jeg skal spole i noget jeg streamer. Måden man spoler på er fuldstændig forældet og ekstremt langsommelig, og man har ingen mulighed for at se hvor man spoler hen til i filmen/udsendelsen. Jeg skrev om dette til DR for år tilbage og de ville se på det, men intet er sket. De kunne fx lære af Youtube og Netflix hvordan man gør det let og nemt at kunne spole i en film. Meget kluntet og dårligt lavet app.

6 avril 2026

Kampdag på DR1

Kampdag på DR1.
Hold da nu op hvor er det et dårligt program at sende på en publicservice kanal. Der er SÅ mange sportsprogrammer at det nu er blevet alt alt for meget. Det kan ikke passe at 3 mennesker skal sidde flere timer med deres hoved i en computer og læse sportsnyheder op for åben skærm. Lav det til et radio program så behøver vi heller ikke se på noget så kedeligt. Der har faktisk ikke været andet end sport i TV de første 3mdr af året.

6 avril 2026

Utroligt så røvsygt deres programmer er…

Utroligt så røvsygt deres programmer er en stor total genudsendelser fra det sidste år hundrede. Total penge sluger..Jeg kun stor fed kritik. Skam jer DR..ydermere sender i (#).og de samme programmer på både dr1 og dr2..Fredags tamtam, send det da på Ramasjang..ufatteligt at i eksisterer.

4 avril 2026

Mosefund - DR gensyn

Medievirksomhed der er en en lækkerbidsken for disruption. Her til morgen skærtorsdag er nyhederne kl. 06.42 fra dagen før, dvs. de har ikke noget med fra Trump's tale til nationen. De har et budget på mere end 4 milliarder kroner, man er tvangsabonnement gennem skatten og alligevel er det ringe, hvad de leverer. De bør lukkes. Om de er venstreorienterede kan jeg ikke vurdere.

2 avril 2026

Har lige set Uniformen

Har lige set Uniformen - en udmærket serie tror jeg, men underlægningslyden er nærmest ulidelig at høre på. Det er skingert ad h. til og har intet med musik at gøre.

29 mars 2026

Til alle Jer der brokker sig over DR tv & Radio

I har min fulde sympati over jeres klager & brok og jeg forstår jer godt. DR er et problem som bliver vores problem. Og jeg synes specielt det er synd for de gamle mennesker der sidder tilbage i afmagt og frustration.

Men : Siden 2010 har DR ikke svaret på ET eneste indlæg her på siden...IKKE EN ENESTE !! er testet selvom det tog noget tid. Det er deres stil ikke at forholde sig til klager.

DR er bedøvende ligeglade med hvad hr&fru danmark skriver ,hvilket er total uacceptabelt. Så I spilder jeres kræfter.. desværre!!

Efter Bjarne corydon fik loppetjansen til en løn på over 4 millioner.. hvilket er så usmagelig ( han griner hele vejen ned til banken) , havde jeg håbet på forandringer... men nej. Ikke med ham ved roret!

Tror men skal kontakte ham der kulturminister Jacob engel schmidt .... men han er også bedøvende ligeglad da han SÅ begejstret for dr. Den næste kulturminister der bliver udråbt er med garanti også bedøvende ligeglad.

Så dr vinder og vi kunder taber.

UNDERSKRIFT INDSAMLING er et våben. Nogen burde sætte det i gang!!

Jeg ser ikke dr fordi jeg hader dem. ( genudsendelser af genudsendelser mm )

Jeg spiser heller ikke det samme mad hver dag...det ville jeg også hade.

DR's ansatte tjener for meget og laver for lidt...
Mange af dem gør!! Så de er også bedøvende ligeglade.
Til alle : LEV med det ligesom DR "over" lever med det.
GOD KAMP MOD OVERMAGTEN.

28 mars 2026

DR nyheds app er ikke bæredygtig

DR nyheds app er simpelthen ikke bæredygtig. Den bruger 3-4 gange så meget data som BBC og CNN - formentlig pga af de mange videoer der bare kører og kører. Det lægger man mærke til når man befinder sig uden for Europa, hvor man skal tilkøbe GB data. I bør lave en version inspireret af fx BBC til brug i udlandet, men den nuværende er også et frygteligt energi fråds

19 mars 2026

Hvornår f.....

Hvornår f...... går det op for DR at der i tv avisen er alvorlige krige osv ude i verden som kan afgøre vores dag i morgen, de sender kun den evige børnehave fra christiansborg og sport som om det var livsnødvendigt for overlevelse i Danmark,,,få nu gang i nyhederne fra verden omkring os,det er derfor det hedder nyheder og ikke sports eller politik kanalen, vågn op...

25 mars 2026

En lang genudsendelse

En lang genudsendelse
Hvor er sport danske kampe
Danske film de gamle
Væk med så mange udelandske film serie
Hvem ser sove kanalen ??
Det er jo Helt på månen
God dag der ude

22 mars 2026

Dr app

Må tilstå at klenodie som dr der altid har været der.
At i skuffer med jeres app.
Appen bliver ikke opdatere med nyeste nyheder feks 18:30 nyheder den ene dag kan for det meste ikke ses før flere dage efter .
Sætter man sig og ser live feks tva 18.30 ....så stopper den efter få min nyheder .
Og så kan man vente flere dage med at se udsendelsen.
Jeg betaler jo skat men kan ikke se nyheder i nu tid ....
Det er simpelthen ikke iorden .
Håber virkelig at nogen snart kigger dr efter i sømmene .
Så den app begynder at fungere .
Kan ikke være rigtigt man skal tvinges ind i en tvpakke til dyre penge bare for at se dr jeg jo i forvejen betaler til .

12 mars 2026

DR1 radio fyr de værter

Håber snart at Ai overtager de dårlige værter på DR 1 radio de er så manipuleren og bliver ved og ved med at køre i de samme ting og ser kun tingene fra en side fyr dem så vi kan få nogle flere forskellige meninger om hvad der er rigtigt og forkert

12 mars 2026

110326 manglende info og højre frygt.

110326, kl 19:40.
i aftenshowet var der vist 3 partier repræsenteret og det var vistnok de islam kritiske partier - men der var ingen skilte af hvad for partier de repræsenterede? det ville jeg godt have vidst...
nu ved jeg godt dr og hele københavn ikke deler højrefløjens meninger, men derfor kan man godt være ordentlig.

11 mars 2026

Rude staff in Dr Karrisch’s office

Apparently I owed 115.00 to Dr Karrisch from previously seeing him, which I wasn’t aware of because every time I saw him you had to pay your co-pay and I did. Dr karrisch is a wonderful doctor and I needed to see him again but his staff is very unprofessional and inappropriate with how they handled my situation. I had called and was told I would receive a call back regarding my situation and no one ever called back so I called again and when I asked to speak to the office manager the employee that was suppose to call me back to begin with did not put me on hold in time and said “now she wants to talk to you ———“ very rudely. Again Dr Karrasch is wonderful but he needs to hire a new staff because I know he would not be pleased on there RUDENESS.

9 mars 2026

Elendig app

Appen virker ikke igen, dette er iøvrigt ikke første gang og appen virker egentlig ret gammeldags. Men det utrolige er at man ikke kan vælge om man vil have den, DR får betaling ,trukket over skatten, ligegyldig hvad, tænk engang

7 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit