Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil helt klart anbefale jan Wandmose vores søn som er svært ordblind og meget lav koncentration, har jan hjulpet igen både teori og køreprøve i første forsøg. Vi har 4 børn som alle har taget kø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan klart anbefale Jan Wandmoses køreskole. Jan er super kompetent og så er han samtidig tålmodig og meget empatisk. Han er god til at aflæse følelser og formår at trøste og snakke med sine ele... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Byens bedste køreskole, jeg vil sige tusind tak til Jan og Ole, for et super foreløb, jeg ville aldrig have klaret dette uden jer, i to fantatiske væsner. Føler sig velkommen fra da man træder ind af... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg anbefaler aldrig den kørerskole Rigtig dårligt service Jan har adhd og hele tiden vred og men kan ikke diskutere noget med ham forklar rigtigt dårligt til teori og men for ikke noget ud af og... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil helt klart anbefale jan

Vi har 4 børn som alle har taget kørekort hos jan Wandmose, jeg vil til enhver tid anbefale jan 10 ✨️herfra

4 mars 2026

Verdens bedste kørelærer😌

Jeg kan klart anbefale den her køreskole💯Jeg er super glad for, jeg valgte den frem for en anden, Den er både billigere og virkelig god. Min kørelærer Jan er fantastisk😌 han lytter til, hvad du har brug for, uden at blive sur eller stresset. Han gør det nemt og trygt at lære at køre, og jeg følte virkelig, at undervisningen passede til mig. Super oplevelse hele vejen – kan kun give de varmeste anbefalinger💯🩵

14 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Texas drivers license bad response

I wonder why it takes months to get an address change on a Texas driver’s license since July 19, 2025 and then when you call them they hang up after a long voice menu process, plus when you try to submit a request for status online the form doesn’t go through…after 3 tries!!!

4 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super kørerskole. God oplevelse hele vejen rundt⭐️

Super kørerskole. En god oplevelse hele vejen rundt.
Jan er en god kørerlærer som er god til at dæmpe ens nerver med en dad joke og et smil.
De er gode til at tilpasse din kørekorts rejse til dine behov og så det ikke bliver en unødvendig høj pris.

Tak igen til Jan og kørerskolen for et godt forløb :)

23 mai 2025

Jeg anbefaler aldrig den kørerskole

Jeg anbefaler aldrig den kørerskole
Rigtig dårligt service Jan har adhd og hele tiden vred og men kan ikke diskutere noget med ham forklar rigtigt dårligt til teori og men for ikke noget ud af og kører med ham end stress han stresser en helt vildt.

Ikke være så dum ligesom mig og brug din tid og penge på den kørerskole
Finde dig et kørerskole der vil tage godt imod dig og giver dig kørerkort

25 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Kan klart anbefale Jan Wanmoses…

Kan klart anbefale Jan Wandmoses køreskole.
Jan er super kompetent og så er han samtidig tålmodig og meget empatisk.
Han er god til at aflæse følelser og formår at trøste og snakke med sine elever.
Er så super taknemlig for vi valgte dig Jan.
Vi kunne ikke have valgt bedre kørelærer.
Tusind tak☺️

27 août 2024

Kan helt bestemt anbefale Wandmose

Kan helt bestemt anbefale Wandmose køreskole, Jan er en mand der ved hvad han laver når man som elev køre bilen og så har han selvfølelig humor (det er vigtigt) Hans forløb for basis pakken er rimelig og er til at betale. Selvfølelig hvis som jeg skulle have lidt flere timer så koster det også. Men det vigtigste var at jeg fik mit kørekort

16 avril 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

This was a complete disappointment

This was a complete disappointment.
I placed an order for some customized merchandise and they failed to deliver. Not only that, but their
customer service was unhelpful and
unapologetic. I will never do business with them again.
Luckily I came across an ads on instagram about [soeids” which I decided to try them out and to my surprise they
exceeded my expectations. I ordered
personalized items from them and not only
did they arrive on time, but they were also
of high quality. Their customer service was
responsive and helpful. I highly
recommend them for all your personalized
merchandise needs.

7 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

En sand fornøjelse, stor anbefaling her fra.

Det har vært en stor fornøjelse at tage kørekort ved Wandmose køreskole, professionel læring både med teori og køre undervisning, jeg ville klart anbefale Wandmose køreskole og Jan Wandmose er rigtig dygtig til at lære fra sig, både på en sjov og professionel måde. Tak for et godt forløb.

4 octobre 2023

Wandmose

Ville helt klart anbefale Wandmose, Jan er en rolig og energisk kørelære som ovenikøbet er utroligt god til at lære fra sig

18 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sted at tage kørekort

Fantastisk sted at tage kørekort. Jan er simpelthen en fantastisk kørelærer, som virkelig gør alt for at få sine elever til at bestå både Teoriprøve og Køreprøve.

Har haft de bedste køretimer med Jan, der er massere af grin, men også seriøse køretimer, som jeg virkelig har nydt, fantastisk flink fyr!

Kæmpe anbefaling!! :-)

9 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Poor customer care

Poor customer care!
This company, absolutely lacked customer service quality, on the due date they never sent my order an a time waster!
I was able to read about a reliable vendor that delivered within agreed dates. The customer service.1251(2555,828
The ids were of great quality!

29 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super køreskole og en god oplevelse…

Super køreskole og en god oplevelse herfra. Jan var meget god til at få min nærvøsitet bag rettet væk og takker for nogle sjove køretimer.
Der var også god teori undervisning med fokus på sikkerhed og en masse historier der gjorde teorien lidt mere intressant.

30 septembre 2021

Fantastisk oplevelse hos Jan Wandmose

Super god oplevelse hos Jan Wandmose, meget fleksibel kørelærer der tilrettelægger køretimer efter elevens behov.
Jan er behagelig og imødekommende, hvilket bare gøre forløbet enormt trygt.

8 septembre 2021

Totalt uacceptabelt forløb

Min søn startede med at tage kørekort hos Wandmose, men skiftede til en anden køreskole efter at have dumpet køreprøve tre gange.

Forløbet har været en katastrofe fra start til slut, og jeg har flere gange overvejet at kontakte politiet, da han i flere tilfælde har overtrådt loven - som da der ikke var sikkerhedsseler nok i bilen, og han bad eleverne på bagsædet om at holde hinanden i armene på motorvejen.

Han virker umiddelbart høflig i når man forhører sig om køreskolen, men han bliver hurtigt meget ubehagelig at kommunikere med - og er det også overfor sine elever.

Så mit bedste råd er: Hold jer langt væk og find en anden køreskole.

26 mai 2019

Byens bedste kørerskole!!

Sådan fik endelig mit kører kort takket være jan Wandmose. Rigtig god kører skole. Rigtig hyggeligt og komme til timerne. Men føler sig godt tilpas og velkommen

Kan varmt anbefales til andre !!

9 août 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus