L'entreprise a répondu
Drømmeland Vejle ved sælger Brian Lundberg. Fik en fantastisk og venlig betjening af sælger. Kom hjem med en dejlig Tempur madras. Den giver mig en rigtig god støtte og aflastning af m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nogen gange er det første også det bedste. Jeg besøgte butikken i Gentofte med et håb om at erhverve en pude som kunne lindre, eller allerbedst fjerne, de mange spændinger jeg hver morgen stod op til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service og professionelt personale. Jeg fik skiftet min topmadress da den var for hård. - de klarede afhentning og levering af ny. Har nu den bedste seng. Mange tak Drømmeland
Drømmeland er Danmarks største sengespecialist. I vores butikker har vi uddannede sengerådgivere og Danmarks største udvalg af de bedste sengemærker på markedet. Du sover 1/3 af dit liv, lad Drømmelands sengeeksperter hjælpe dig med at sove godt. Vores vision er at få Danmark til at sove bedre. Vi kan tilbyde soveløsninger skræddersyet efter din krop og dine behov. Kom ind til os og få god rådgivning - det er dit første skridt mod en god nats søvn.
Écrit par l'entreprise

Vadstrupvej 71 -73, 2880, Bagsværd
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Drømmeland A/S
Dejligt at få sengen efter en lidt lang ventetid 👍

Réponse : Drømmeland A/S
Ingen kontakt ved forsinkelse af vare, aftalte refusion, dette måtte jeg også selv holde op på, og det tog over 1 måned længere end de i forvejen varslede 14 dage. Varen blev i alt forsinket 1,5 måned. Jeg måtte selv stå for al opfølgning.
Produktet var som aftalt, da det endelig ankom.

Réponse : Drømmeland A/S
Lovet leveringstid 5 uger som blev til 9 uger for 2 madrasser. Dårlig information og kommunikation omkring forsinkelsen.
Super fin levering
God professionel betjening. Grundig information om levering. Tempur madrassen er fantastisk.

God salgsvejledning.
de 6 ugers levering blev næsten overholdt:-).
den sidste stjerne mangler, da de to gode folk, der leverede og samlede sengen, ikke gjorde det korrekt - så nu er der en teknikker på vej for at fixe det.

Réponse : Drømmeland A/S
Professionel vedledning ved køb.
Absolut venlig adfærd fra sælger.
Opfølgning på levering og levering til tiden.
Helt igennem en god oplevelse.

Réponse : Drømmeland A/S
Betjening af Ole på Frederiksberg var exceptionelt god.
Levering og service hermed var ligeledes i top.

Réponse : Drømmeland A/S
Har handlet i Vejle et par gange nu. De er altid hjælpsomme og tålmodige.
..og gode til at finde løsninger.

Réponse : Drømmeland A/S
Købte ny seng, dyne mv på Amager. Jeg er meget glad for mit køb. Det var en god handel og leveringen gik nemt og uden problemer.

Réponse : Drømmeland A/S
Fantastiks og kvalitet seng, hygligt at sover og godt til krops.

Réponse : Drømmeland A/S
Drømmeland Vejle ved sælger Brian Lundberg.
Fik en fantastisk og venlig betjening af sælger.
Kom hjem med en dejlig Tempur madras.
Den giver mig en rigtig god støtte og aflastning af min krop.
Sælger er meget dygtig med en god faglig viden.
Jeg giver hermed Drømmeland Vejle og sælger min bedste anbefaling.
Venligst Margit Mikkelsen.

Réponse : Drømmeland A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.