Aldrig Dronninglund dyreklinik igen!
Jeg kom med 2 hunde med voldsom og blodig diarré. På det her tidspunkt har det stået på i 2 døgn.
Min egen dyrlæge har ikke tid, så jeg kontakter Dronninglund Dyreklinik. Hundene kommer til konsultation. Der bliver lyttet på dem, men “det er bare en god omgang dårlig mave”. De får 2 indsprøjtninger hver og noget medicin med hjem - som jeg senere har fundet ud af, er medicin mod mavesår. Mine hunde har ikke mavesår.
Jeg kontakter Dronninglund dyreklinik igen dagen efter og får at vide, at jeg skal gå på apoteket efter Imodium. Imodium vil stoppe den bløde afføring. Dette har ingen effekt på hundene.
Da der er gået 5 døgn og situationen kun er forværret, kontakter jeg min vanlige dyrlæge. Hundene får en akut tid. De har begge en meget voldsom inflammation i kroppen, forhøjet infektionstal og feber. Den ene hund er dehydreret og den anden bløder kronisk ud af endetarmen. Og jeg må absolut ikke give dem Imodium, da infektionen skal kunne komme ud af kroppen..
Hvis jeg kunne give nul stjerner, havde jeg gjort det.
Magen til uprofessionel dyrlæge skal man lede længe efter.
Jeg er glad for, at mine hunde stadig er her. Og det er absolut ikke takket være Dronninglund dyreklinik.