Festlig og sjov oplevelse med Vin & Banko! Skøn stemning sat af ‘opråberen’ og virkelig flotte præmier. Næste gang bliver vi hængende.
L'entreprise a répondu
At handle via Brd. D's web-handel er både nemt og inspirerende på grund af de mange gode tilbud. Og leveringen fortjener en ekstra ros: Brd. D bruger Danske Fragtmænd, der som den eneste leverandør gi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Online bestilling, hastesag med få dages varsel. Kunne afhentes i butikken dagen efter. God, smilende service, det blev endda båret ud i bilen. Hvad kan man forlange mere? :) Gode vine til gode pris... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brdr. D's vinhandel blev grundlagt i 2006 af brødrene Søren og Jesper Danielsen, ud fra et ønske om at tilbyde gode og autentiske vine fra rigtige vinbønder til ordentlige priser. I dag har vi tre butikker, to i København og en i Silkeborg.
Rolighedsvej 9 , 1958, Frederiksberg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Festlig og sjov oplevelse med Vin & Banko!

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Havde modtaget en 50 år gammel vin i gave.
Da vi så åbner vinen her i påsken er indholdet udrikkeligt - det er helt lysebrunt.
Jeg retter henvendelse til firmaet som fuldstændig fralægger sig ansvaret.
Fik tilmed den besked om, at det er den chance man tager når man køber vin. Der kan være dårlige flasker, men det er der ingen garanti for!
Det var så sidste gang vi handlede her!!

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Altid god vejledning, meget serviceminded og altid en fornøjelse

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Jeg er kommet hos Brødrene i mange år snart. Og jeg er vild med stedet (Rolighedsvej) Får altid fantastik vejledning , råd og hjælp. Stemningen i butikken er rolig og hyggelig. Der er gode smagsprøver og de er super dygtige til at ramme din smag - ud fra dine ønsker. Jeg skal altid holde igen med ikke at købe hele butikken når jeg er der 😅 Der er altid gode tilbud, og mange lækre drikke - og spise varer. Deres online bestilling sidder lige i skabet hvergang. Ingen problemer - aldrig fejl. Det er klart min favorit vinhandler.

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
I forbindelse med aftenens portvinsmagning oplevede vi, udover fortræffelig portvin, super service. Opmærksomt og imødekommende personale med et glimt i øjet. Det var en fornøjelse at opleve!

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Fragtfirmaet leverede en forkert pakke til min adresse og kunne ikke redegøre for, hvor min vin var blevet af. Jeg kontaktede Brdr. D, da jeg konstaterede, at der var sket en fejl. De lovede, at jeg nok skulle få min vin. Og det fik jeg - et par dage efter var vinen fremme inkl. en god dialog og opdatering. Det gik hurtigere end fragtfirmaet var om at hente den forkert leverede pakke.

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Hurtig levering, godt udvalg af vin til fornuftige priser, og naturligvis fremragende service. :)

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Altid super venlig betjening - og meget rigtig god viden, som samtidig passer til mig som ikke ved så meget om hverken vin eller spiritus, men rigtig gerne vil købe noget godt - især ift. gaver. Her køber jeg altid gaverne til venner og familie - og det er altid en succes!

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Har handlet og bestilt meget vin gennem deres butik på Rolighedsvej, Frederiksberg og er super tilfreds med levering, service og udvalg af vine😊

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
Man reklamerer med en pris for en vinfestival men afkræver så en anden når der skal bestilles billetter.
Når de så bliver gjort opmærksom på forholdet forlanger man den høje pris, det er ikke i orden.

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel
En savoir plus sur les différents types d'avis.