Super nemt. De oplyser man skal vente optil 24 timer på modtagelse af aktiveringskoden, jeg ventede 4 timers tid og alt derfra kørte som smurt i olie! Ville have været rart med en bekræftelse på købet... Voir plus

Jeg er rigtig meget glad og tilfreds for måden hvorpå handelen af de forskellige købte produkter har fundet sted , Og har også tidligere købt produkter hvad som har været aldeles fremragende . Jeg kan... Voir plus

Jeg købte en Windows produktnøgle og det virkede superfint. Men det er mærkeligt at man fra samme firma modtager en tysk faktura, som hverken indeholder dansk eller tysk moms. Det gør man vel kun fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Entreprise de logiciels
  2. Entreprise de logiciels de comptabilité
  3. Assistance et services informatiques

Écrit par l'entreprise

Officenøglen er din pålidelige webshop til software til fordelagtige priser. Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet, og vi er stolte af at kunne tilbyde dansk support for at sikre, at du føler dig godt tilpas under hele din købsoplevelse. Vores Forpligtelse: Konkurrencedygtige Priser: Vi stræber efter at levere software til de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Dansk Support: Vores dedikerede supportteam står klar til at hjælpe dig på dansk, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for assistance. Kundetilfredshed: Din tilfredshed er kernen i vores forretning. Vi arbejder konstant på at forbedre vores services for at sikre den bedst mulige oplevelse for dig. Høj Trustpilot Score: Vi er stolte over vores høje Trustpilot-score, der vidner om vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. e-mærket Webshop: Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder, at du kan handle trygt og sikkert hos os. Microsoft Partner: Som Microsoft-partner garanterer vi, at du modtager originale licenser og har adgang til dansk support, hvis behovet opstår.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Sjælden dårlig oplevelse hos e-nemt

For et par dage siden købte jeg en nøgle til et operativsystem.
Betalingen gik igennem med det samme via MobilePay.
Ordrebekræftelsen og fakturaen blev sendt til min mail kort efter købet, dog kom nøglen ikke.
Mailen med fakturaen nævnte at jeg ville modtage ordren elektronisk via mail indenfor 24 timer.
Jeg ventede i god tro at nøglen ville blive sendt til mig indenfor de 24 timer, hvilket ikke skete.
Da de 24 timer nærmede sig sin afslutning, skrev jeg ellers til supporten, uden respons.

Nu er der gået et par dage siden købet uden respons fra supporten, og uden mailen med nøglen til det operativsystem jeg købte.

12 octobre 2025

office 2016

Hurtig levering programmet virker godt.

24 mai 2025

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at programmet virker godt, og at du er tilfreds med den hurtige levering. 🙌😊

Hurtig levering

God service

24 mai 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine ord om hurtig levering og god service. 😊🚀

Nemt

Hurtigt, nemt og god service

28 avril 2025

Hej Palle,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at det var nemt og hurtigt, og at du er tilfreds med servicen. 😊✅

Venlig hislen
officenøglen.dk

Lysfart levering.

Lysfart levering.
Aktivation nøgle virker.

24 février 2025

Hej Vasile,

Tak for din anmeldelse! Fantastisk at høre, at leveringen var i lysfart, og at aktiveringsnøglen virker perfekt. ⚡🔑😊

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet! Så dejligt

13 février 2025

Hej Erling,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at alt gik som forventet – det betyder meget for os. 😊✅

God og hurtig behandling

Produktet kom ikke indenfor aftalte tid, men ved henvendelse kom det med det samme.

6 février 2025

Hej Frantz,

Tak for din ærlige anmeldelse! Beklager forsinkelsen – vi er glade for, at vi kunne løse det hurtigt ved henvendelse. 😊📦

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

God service og nemt køb af Windows 11 licens.

29 janvier 2025

Hẹ Khoa,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt købet nemt og servicen god. 😊🔐

Venlig hislen

Officenøglen.dk

Jeg forsøgte at lever et produkt…

Jeg forsøgte at lever et produkt tilbage. De svarede aldrig på mine henvendelser.

11 juillet 2024

Hej Michael,

Tak for din feedback. Det beklager vi meget – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvis du kontakter os igen, så vi kan få løst det. 🙏

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

15 octobre 2024

hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen var lynhurtig. ⚡😊

Hurtigt og nemt

Enkelt og effektivt, man mangler en nøgle og få minutter senere er den på plads.

27 septembre 2024

Hej John,

Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at det var hurtigt og nemt at få nøglen på plads. 😊🔑

officenøglen.dk

Hurtig og effektivt

Normalt ville jeg give 4 stjerner, fordi alt kan gøres bedre og træerne vokser ikke ind i himlen :-)
Men jeg giver 5, fordi jeg fik produktet lynhurtigt og da jeg henvendte mig og spurgte om et link til en dansk sprogpakke, som jeg ved andre har fået, kom det dagen efter - så jeg har absolut intet at klage over

5 août 2024

Godt sted at handle

Levering lige udenfor de 24 timer som lovet, men også kun lige efter tidsfristen.
Download og nøgle virkede bare perfekt
Så godt sted at handle😀

19 juillet 2024

Meget hurtig og nem levering med god service

Både køb og behandling var meget nemt. Jeg fik kompetent hjælp til et efterfølgende problem med Office-licensen på min Mac. MS Office-pakken (ikke 365) kunne ikke aktiveres, hvis en 365-pakke var aktiv. Det var ikke tilfældet for mig, men jeg havde 2 firmamails til en 365-konto. Jeg var nødt til at slette e-mailene på Mac'en og kun bruge dem via Outlook!!! ... Microsoft 🤬 ***grrrrr***

20 avril 2024