3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

15 avis

Aucune trace de demande d’avis

Som det skal være

Jeg var først i tvivl om jeg ville handle hos easyautoparts.eu pga. de mange negative anmelderser her på TP og ingen svar fra easyautoparts.eu
Men besluttede efter nogle besøg på deres side. Den købte del blev afsendt først kommende hverdag og modtaget dagen efter. Varen var som beskrevet så alt er som det skal være, plus lidt hurtigere levering end forventet.
@easyautoparts.eu Hvis i læser dette så han i gøre beskrivelserne lidt bedre. Jeg købte en viskermortet og var i tvivl om det var den forrest eller bagerste.

25 octobre 2016

Alt er Elendigt

Havde bestilt et kabel til en citroen.

modtog aldrig ordre bekræftelse eller ligende, har heller ikke modtaget varen.

kæmper nu en sag mod dem omkring returnering af min 7xxkr.

har skrevet 4 e-mails til dem og der er ingen svar selv når man ringer på både der danske og internationale telefon nr er der ingen kontakt, selv igennem PAYPAL som er brugt som betalings middel svarer de ikke på den sag jeg har oprettet mod dem.

LAD VÆR MED AT HANDLE DER!

31 juillet 2016

godt service

Brugte baglygte kostede 795 kr inkl. levering (95 kr). Ny baglygte koster 810 kr ... Så er ikke precis meget man spare på.

14 mai 2015

Perfekt handel

Bestilte et rudetræk, fik det dagen efter. Varen var som ny og fungerede perfekt. Under halv pris af hvad en ny koster!
Ikke sidste gang jeg bruger Easyautoparts.

20 août 2014

Hos Easyautoparts kan man ikke forudse, hvad man modtager

Har haft bøvl og besvær i forbindelse med handlen hos Easyautoparts. De valgte nemlig egenrådigt og bevist, at sende en anden reservedel, end den jeg havde lagt i indkøbskurven og godkendt.

At den modtagede del ikke virkede, er sikkert ikke gjort med overlæg - men gav en masse ekstra besvær.

Så når man handler hos Easyautoparts, skal man være opmærksom på, at man kan få tilsendt et andet produkt, end det man bestiller - det har jeg ikke oplevet hos andre webbutikker.

31 octobre 2013

Hurtig levering.

Stod og manglede en luftmasse måler til en Volvo, gik ind på hjemmesiden og fandt let den rigtige del, til en rimelig pris.
Nem og hurtig måde at handle brugt på.

16 octobre 2013

Handler der gerne igen.

Jeg købte et par originale højttalere til bagdørene på en Hyundai I20. Jeg var lidt skeptisk med hensyn til at købe brugte højttalere, pga. tidligere dårlige erfaringer. Men da jeg modtog højttalerne, så de fine ud og lydmæssigt er der heller ikke noget galt.
Jeg vil gerne rose Easyautoparts for at tage flere og gode billeder, så man kan se hvad man køber fra forskellige vinkler.
Hvad angår prisen på højttalerne(gav 350kr stk.) har jeg ikke noget at sammenligne med, da Hyundai i Næstved og Maribo, ikke var i stand til at sælge mig et sæt originale højttalerne, selvom bilen er forberedt til det med huller og kabler. Mystisk, og dårlig kundeservice fra Hyundai´s side.

25 août 2013

Dårlig forretningsetik...

Ikke noget at råbe hurra for. Sidste gang jeg handler hos Easyautoparts.dk

Købte en reservedel, og måtte konstatere flere mangler ved denne ved modtagelse. Blev nødt til at efter-købe de manglende dele, for så siden hen konstatere at et lignende brugt produkt nu blev solgt fuldstændig intakt, som man burde kunne forvente sig - og nu til en reduceret pris. Men dette skyldtes at "medarbejderne havde adskilt forkert - ja faktisk, undladt at adskille de nye brugte reservedele" som således altså bliver et billigere samlet køb.

Hmmmmm....? Besynderligt...!

Jan

2 juillet 2013

Det er IKKE noget Skrot at handle med Easyautoparts

Opdateret med info. om at nedenstående gælder for 6 gennemførte køb.
...........................................................
WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner), savner dog detailfotos af alle de stumper men kan købe i stedet for kun et foto af bilen, når man fx køber en specifik motordel. Men dette er blot en lille skønhedsfejl på siden.
Betaling = * * * * * (5 stjerner),
Levering = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = * * * * * (5 stjerner), svar via mail går meget hurtigt.
Reklamation (RMA) = * * * * * (5 stjerner), ombyttes uden bøvl.

18 septembre 2012

Godt sted

Manglede en del til min bil, fik gennem mailkorrespondance masser af hjælp. Havde varen dagen efter bestilling, til det halve af hvad min lokale ophugger skulle ha. Tak for det.

4 octobre 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit