Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Pokebowl en wok. Deze 2 gerechten hebben wij besteld toen we fysiek in de zaak kwamen eten. Het personeel is ten eerste buitengewoon arrogant en ongeïnteresseerd, het eten kwam in bezorg doosjes met b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Eazie Scheveningen. Wil bestellen bij de balie. Andere klant staat voor me (kennelijk al 10 min te wachten). Personeel is bezig met maaltijden maken en we worden genegeerd. Geen 'goedendag' of we 'ik... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Locatie Alexander Rotterdam; Phở smaakte OK, bouillon was waarschijnlijk niet lang getrokken, maar kant en klaar. Noodles waren perfect gekookt. Hoewel de portie rundvlees goed was, was dit helemaa... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Normaliter altijd erg tevreden genoeg groentes en vlees maar wat ze met die kip gedaan hebben is echt niet lekker, het lijkt wel of t voorgegaarde kip is inplaats van rauw gewokte kipfilet wat ze vro... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Ik bestel hier vaak

Ik bestel hier vaak, maar de afgelopen paar keer is het een drama! Eten wat ik niet heb besteld, items vergeten toe te voegen…. en nooit een vorm van payback of iets dergelijks. Vanavond zit ik al 2 uur te wachten op mijn eten. Twee keer gebeld en nog steeds niets. Nu zeggen ze dat de bezorger terug is met mijn bestelling en dat ze het gaan opwarmen??? Sorry? Daar betaal ik niet voor. Slechte service dit!

15 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb ruim een uur moeten wachten op…

Ik heb ruim een uur moeten wachten op een bestelling voor slechts twee gerechtjes. Staat maar één persoon het eten klaar te maken. Wat een ballentent is dit zeg.

GA HIER *** ARNHEM *** NIET NAAR TOE

15 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Verkeerde bestelling, slechte hygiene

Mijn bestelling kwam net binnen de aangegeven tijd. De bezorger vroeg mij een recensie te schrijven op thuisbezirgd.nl, terwijl ik rechtstreeks had besteld. Bij het openen van de bestelling, bleek deze niet voor mij te zijn. Toen ik hierover belde, was de persoon aan de telefoon zo slecht in Nederlands, dat ik meerdere malen moest herhalen wat het probleem was. Uiteindelijk zijn we overgehaan op Engels en werd mij een nieuwe, juiste bestelling beloofd. Deze kwam redelijk snel, binnen eem kwartier. Helaas zaten er meedere haren in het eten, dus heb ik meer dan de helft weg moeten gooien.
Vanwege de moeilijke communicatie en het inmiddels erg late tijdstip voor eten, heb ik hier niet eens over gebeld. Ik hoef ook geen nieuwe bestelling of tegoedbon meer. Dit was de laatste keer Eazie voor mij!!

13 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zo slecht heb ik nog nooit gegeten!

Graag wil ik even mijn ongenoegen uiten over de door jullie geleverde chicken terayaki, die ik besteld had op dinsdag 3 dec jl. Zelden heb ik zo smakeloos gegeten! Alle ingrediënten hadden dezelfde smaak. Verse groenten heb ik niet kunnen ontdekken, wel heel veel harde mini-maisjes die muf smaakten. De door jullie beloofde 'malse kip' was alles behalve mals en moesten we ook nog eens zoeken in de brei van veel te veel pasta, teveel saus en te weinig groenten. De kipstukjes waren zo klein gesneden en er zat zó weinig in dat ik echt het gevoel kreeg genept te zijn. En dat voor een bedrag van € 13,15 per portie! Het is werkelijk schandalig!

3 décembre 2024

Heerlijke broodjes!

Vandaag heerlijk buiten gezeten bij Eazie Zoetermeer. Lekker broodje gegeten. Vers gemaakt voor 7 euro. Erg lekker. Vriendelijk personeel ook!

15 novembre 2024

Wat een teleurstelling !

Wat een teleurstelling !
Liep al een poosje met het idee om hier es een maaltje te halen.
De fotootjes achter het raam spraken mij wel aan.
Dus vandaag maar eens binnengestapt in Zaandam.
Meer dan de helft van het bakje bestond uit rijst.
De biefstuk was niet doorheen te komen zo taai.
De zure komkommer (€ 0,70) bleek een minuscuul plastic bakje te zijn dat nog lekte in mijn fietstas ook.
Dat was dus één keer en nooit weer.

4 novembre 2024

Eazie van leyweg waardeloos

Eazie van leyweg waardeloos
Krokante kip besteld smaakte heel erg oud net of de kip niet goed was hele nare geur. Noodles besteld met kip erin heel weinig kip, was tevens ook kippendij dilet zat alleen vol met vet met bijna geen vlees. Alles wordt geserveerd met een vork ! Geen wegwerp ook niet prettig. Zeer onvoldoende! Geen aanrader
Wordt ook vervolgens niks gedaan met ne klacht

26 octobre 2024

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, grote portie voor een goeie prijs, de miso noodles zaten goed in de soep. Goeie klant vriendelijkheid. Over het algemeen 5 sterren

23 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer voor mij, slecht!

Kwartier op bestelling zitten wachten, was vergeten, geen sorry niks.
Bestelde leek in de verste verte niet op de foto!
Lauw eten, vreselijk ongeïnteresseerd personeel, nooit meer!!!

13 octobre 2024

Niet blij er van

Nadat wij de eerste keer enthousiast waren, dachten wij vandaag doen we weer. Helaas nadat ik besteld had duurde het 1 1/2 uur voor de bestelling werd bezorgd (terwijl er wordt aangegeven tussen 20 en 45 minuten). Eten was gewoon lauw en zeer weinig groenten en kip.
Daar is het dan te duur voor. 15 euro voor een hapje rijst. En dan 15 euro voor een bakje noedels, ook daar weinig vlees en groente.

12 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vorige week vrijdag gegeten bij eazie…

Vorige week vrijdag gegeten bij eazie zoetermeer ik bestelde via de QR code op tafel , ik bestelde een kipwok 6uur later na het eten werd ik extreem ziek ik heb voedselvergiftiging opgelopen ik ben er nog steeds niet beter van wat een ellendige week geen eazie meer voor mij

30 août 2024

Beste eetplek!

Kei snelle verhelping en altijd een goede sfeer. Jenny is de beste medewerkster die altijd mijn dag beter maakte. Werkeliswaar echt goede plek

29 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus