Acculader besteld en zorgvuldig gecontroleerd op de juiste specificaties (ampère, volt en geschiktheid voor mijn fietsmerk). De levering was snel, maar helaas werkte de lader toch niet. Daarom heb i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik weet zeker dat ik de juiste lader had besteld, krijg ik een heel ander opgestuurd. Weer teruggestuurd met 8,75 aan verzendkosten extra, mailen over en weer. En nu zeggen ze dat ik de verkeerde he... Voir plus
Verkeerd artikel besteld, kosten €51,- Retour sturen en dubbele kosten aan het einde van de rit €44 (is inclusief 2% retour kosten) terug + retour kosten €8 Zo is het een hele rekensom kosten €5... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Nieuwe motor Cortina E-bike
Voor onze Cortina/Bafang fiets heb ik een nieuwe motor gekocht. De fietsenmaker in het dorp gaf aan dat dit €450, zou gaan kosten. Op de website hier gekocht (incl wiel) voor net iets onder de €300,-. Exact de goede en uiteindelijk ook binnen 30 minuten gemonteerd met bandje wisselen. Perfect geleverd en goedkoop.
Brinckers fiets accu besteld 18ah
Fiets accu besteld 18ah. Binnen 24u binnen via DPD. Top!! Communicatie via WhatsApp over de juiste uitvoering van de batterij verliep heel snel. Onze fiets stond niet genoemd maar accu bleek wel te passen. Plug en play (rijden) inclusief 3 sleutels en nieuwe lader. Oude accu was stuk, revisie offertes waren €100- €125 duurder. Origineel kostte 2x zoveel!
Defecte levering. Goed opgelost
Accu kwam volgende dag al aan via dpd bezorgpunt. Echter de ebike accu werkte niet, ook niet na een nacht druppelladen. Een email leverde een terugzendlabel op. Nadat deze een weekje later teruggestuurd was kwam er een wel werkende accu terug
Uitstekende klantenservice dus
Super service 👍
Na ruim een jaar werd accu (met storing) zonder probleem kosteloos vervangen voor een nieuwe.
Chapeau voor de geweldige service 👍
goede value for money. goede service
Ik had wat vragen over het precieze batterijtype. Ik werd vakkundig te woord gestaan door de klantenservice. Batterij werd op afgesproken dag geleverd. Excellente verpakking ook.
De accu die ik geleverd kreeg werkte…
De accu die ik geleverd kreeg werkte niet. Heb hem teruggestuurd. Maar daarna was onmogelijk contact met ze te krijgen. Heb nooit mijn geld teruggezien. Koop hier niet.
Koop hier niet!
Ik kan enkel bevestigen wat anderen ook schrijven: retourneren zelf te betalen en je hoort niets meer van de firma! Zie ik ooit mijn geld nog terug :(
Geen geld retour ontvangen geen…
Geen geld retour ontvangen geen reacties. Al 3 weken bezig met een retour van 280 euro maar krijg totaal geen reactie of mijn geld terug. Wat een genant bedrijf en immens klantonvriendelijk. Ik heb dit in mijn hele leven nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt. Dat je zo om je retour moet leuren. Ik bestel hier nooit weer bah
Foute levering
Compleet verkeerde bestelling binnen gekregen, vervolgens geen contact.....
Ik bestel een acculader krijg 2 kabels en 2 pakkingen voor iets wat niet lijkt op mijn fiets en kan het ook niet zomaar terug sturen want ik heb geen dpd punt in de buurt
This guys are terrible!
This guys are terrible!
I want to buy a charger, 48V 3Ah, i ask on email and WattsApp for the info, to get the right one, they double check for all the info and send a charger with a wrong switch.
And more: they send a different charger like they advertise, a cheaper one!!
Take care with them, in The Netherlands we call them OPLICHTERS!!
Just avoid this company, without any question!!
Oplader geleverd binnen 2 dagen
De bestelling was gedeeltelijk verkeerd en geen retour mogelijk
De bestelling was gedeeltelijk verkeerd geleverd. Contact via telefoon en mail was eerste instantie snel maar blijft nu uit.
- De motor controller kabel blijkt een verkeerde stekker te hebben. Na meerdere pogingen contact te kregen. Geen eenduidig antwoord of uitsluitsel over welke stekker ik wel nodig had. Deze kabel heb ik retour gestuurd. Helaas nooit reactie betreft ontvangst gekregen of geld retour. (PostNL bevestig ontvangst)
De 36V accu behuizing blijkt 48V te zijn helaas kwam ik hier pas achter na het bouwen van de accu. Na wederom een poging contact op te nemen betreft deze accu en waarom na 4 maanden er geen geld retour is voor de kabel geen reactie.dus nu een review
Accu prima tot zo ver, lader valt tegen
Accu prima tot zo ver. Accu zat 80% vol toen ik hem kreeg en met de bijgeleverde lader duurde volledig opladen kort. Nu bezig met 2e keer opladen van de 3x volledig opladen/leeglopen en tot mijn schrik de lader wordt gloeiend heet. Te heet om aan te pakken. Geen lang leven beschoren denk ik en een onveilig gevoel erbij.
Leek veelbelovend
Leek veelbelovend, maar viel uiteindelijk vies tegen. De namaak accu's (met volgens zeggen gerenommeerde merken accucellen) die ze verkopen zijn niet goed, met een 17Ah nieuwe namaak accu kom ik onder dezelfde omstandigheden net zover als mijn al jaren oude 14.5Ah accu.. volgens de eigenaar mankeert er niks aan de accu en kon ik mijn geld terug krijgen maar zonder verzendkosten want deze accu was dus niet kapot. Ik raad toekomstige kopers af om deze accu's aan te schaffen, laat uw accu reviseren dat is ongeveer net zo duur maar dan weet je zeker dat je weer een goede accu hebt. Ik wil ook nog even kwijt dat de reviews op de site zelf bijna louter uit goede reviews bestaan, maar laat u niks wijsmaken mijn minder goede review is niet geplaatst.. hier moet nog even wat werk verricht worden lijkt mij.
What a service
What a service.
I had to buy my first electric bike kit and this dealer helped with advice as well as great service. All my items were shipped quickly and were really well packed.
Can definitely recommend this dealer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.