EDU DanmarkAvis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Vi var to, der gerne ville afsted på udveksling til New Zealand sammen. Gennem universitetet havde det været usikkert, om vi begge ville få tildelt en plads. Derfor søgte vi gennem EDU. Vi fik utr... Voir plus

1. Conseiller pédagogique
  2. Association d'étudiants étrangers en échange universitaire
  3. Université privée
  4. Université publique
  5. Centre d'information et d'orientation
  6. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

EDU Danmark formidler kontakt mellem danske studerende og anerkendte udenlandske universiteter.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

70 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har fået god hjælp fra min vejleder…

Jeg har fået god hjælp fra min vejleder Inger! Alt var godt :)

15 juin 2026

Kære Tobias

Tak for feedback. Det gør mig glad at høre, at du har været glad for min og EDU’s hjælp. 😊
Håber du får et super fedt ophold i Sydney!

Udveksling i Paris

EDU har hjulpet mig med at komme på udveksling i Paris. Det har været en effektiv proces pga. deres hjælp og de var altid klar på at hjælpe, når jeg havde spørgsmål.

14 juin 2026

Hej Sine

Hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for vores hjælp.
Vi ønsker dig en fantastisk tur til Paris i efteråret.

Overskuelig og hjælpsom process

Derfor søgte vi gennem EDU. Vi fik utrolig god hjælp af Inger gennem hele processen, der sørger for, at der var styr på diverse dokumenter samt kommunikationen med værtsuniversitetet.

Alt i alt en virkelig god hjælp til at komme igennem en ellers lidt uoverskuelig ansøgningsproces.

30 novembre 2025

Kære Sofie

Mange tak for den fine anmeldelse. 😊
Det var en fornøjelse at hjælpe jer godt afsted til New Zealand, og jeg håber, I har haft det bedste studieophold! 💫

Inger

Nemmere kunne det ikke blive

Den mest behagelige og overskuelige måde at søge udenom hvis man gerne vil på udveksling. Kan varmt anbefale til andre studerende som er i tvivl.

Réponse de EDU Danmark

Mange tak for at vi måtte hjælpe dig med at realisere din drøm om studieophold i udlandet. Vi ønsker dig en et super godt ophold!
EDU's vejlederteam

Min vejledere Cecilie har virkelig…

Min vejledere Cecilie har virkelig været stor hjælp, og været til rådighed når jeg har været i tvivl om noget.

Hej Josefine

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du har været glad for vores hjælp. Rigtig god tur når du kommer dertil.

Vil klart anbefale EDU

EDU har hjulpet mig med at komme på udveksling til Australien, og har været en god formidler til universitetet. Deres vejledere har altid været behjælpelige, med mine spørgsmål. Dertil har de arrangeret et hyggeligt meet up, hvor man kunne møde andre der også skulle på udveksling🌟

Kære Amalie

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du har været glad for vores hjælp i forbindelse med planlægning af dit studieophold.
Og super at du fik noget godt ud af vores pre-departure møde også.
Håber du får et fantastisk ophold i Sydney! 😊

Inger

Alt i alt en tryg og super god…

Alt i alt en tryg og super god oplevelse - jeg oplevet at der altid blev taget hensyn til mine spørgsmål, tvivl og at Edu altid var klar med en hjælpende hånd. De havde styr på processen hvilket gjorde det overskueligt og nemt at søge.

Hej Victoria

Tak for din gode anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været glad for vores hjælp. Vi ønsker dig et super godt studieophold.

EDU-Vejleder

Virkelig hjælpsom

Virkelig hjælpsom, tålmodig og gode til at kommunikere.

Kære Christina

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at du har været tilfreds med vores hjælp og vejledning.
Håber du får et fedt studieophold i Sydney! 😊

Inger

Jeg fik altid hurtigt svar fra min vejleder

Jeg fik altid hurtigt svar fra min vejleder, og hun var god til at svare på spørgsmål. På MitEdu hjemmesiden kan man finde svar på mange af sine spørgsmål, og den er let at bruge.

Hej Johanne

Dejligt at høre, at du var glad for min hjælp og at vores mitEDU univers har hjulpet dig på din vej mod drømmeopholdet i udlandet.

Tak for din fine anmeldelse.

Super god service

Super god service, de er gode til at hjælpe en med hele processen. Jeg har været glade for dem.

1 avril 2026

Hej Maria
Mange tak for din fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at få planlagt dit studieophold. Rigtig god tur.
EDU's vejlederteam

Super god vejledning til at søge…

Super god vejledning til at søge udlandsophold i Sydney. Har været yderst tilfreds med den hjælp jeg fik af de søde medarbejdere.

Kære Philippa

Mange tak for fin anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med vores hjælp og vejledning.
Ha’ et fantastisk studieophold i Sydney! 😊

Inger

Havde en rigtig god oplevelse med EDU i…

Havde en rigtig god oplevelse med EDU i forbindelse med at søge udvekslingsophold til RMIT i Vietnam. De hjalp med at guide mig igennem processen, besvarede mine spørgsmål og sørgede for at påminde mig om vigtige ting undervejs.

Kære Nanna

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at det har været en god oplevelse for dig med vores hjælp og vejledning i forbindelse med dit kommende studieophold.
Håber du får en rigtig spændende tid i Vietnam. 😊

Inger

Super nemt og god rådgivning 😁

Kære Marius

Tak for din anmeldelse.
Godt at høre at du har været tilfreds med vores vejledning.
Ha’ et dejligt studieophold i Sydney! 😊

Inger

De har været rigtig gode til at hjælpe…

De har været rigtig gode til at hjælpe mig. De kunne svare på næsten alle mine spørgsmål.

Hej Rune.

Tak for din tålmodighed med vores partner i Malaysia. Snart er vi vejs ende af ansøgningsdelen, så du kan tage afsted og nyde dit ophold. 😅

Tak for stjernerne.

Edu-vejleder

Fantastisk

Jeg prøvede først at søge udveksling gennem mit universitet, men fik afslag, fordi mit snit var for lavt. Det var virkeligt ærgerligt og jeg troede at det var det, men så var der en ven, som fortalte om edu, hvor der er senere ansøgningsfrist og ikke er ligeså meget baseret på snit. Jeg fik en rigtig god vejleder, som hjalp mig med at få plads lige der hvor jeg havde drømt. Kan stærkt anbefales!!!

1 mars 2026

Kære Liv

Tak for den fine anmeldelse.
Det var en fornøjelse at kunne hjælpe dig godt på vej til din drømmedestination.
Håber du får et fantastisk studieophold i New Zealand! 😊

God oplevelse

God oplevelse! Kan anbefale😊

5 juin 2026

Kære Asta

Mange tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os. 😊

Hjælp til bachelor på UNCW, USA

Jeg fik fantastisk hjælp af Cecilie og resten af teamet hos EDU Danmark da jeg gerne ville søge ind på marinbiologi uddannelsen hos University of North Carolina Wilmington i USA. Hun var altid hurtig til at svare på mine mange spørgsmål, vidende, professionel og fungerede som et led mellem mig og universitet i starten da alt var nyt. Nu starter jeg på mit drømmestudie til august.

Det er uden tvivl hårdt at søge om optagelse på en hel bachelor i udlandet og uden hjælp fra EDU vidste jeg ikke hvor jeg skulle starte. Ufatteligt at denne service er gratis, men hvis du skal studere i udlandet, er EDU Danmark uundgåeligt det helt rigtige sted at starte din rejse. Klar anbefaling!

3 juin 2026

Hej Laura

Tak for de fine ord. Det bliver så spændende at læse en en bachelor i marinebiologi i Wilmington! Jeg er meget misundelig på dine planer.

God tur når du kommer dertil.

Absolut fantastisk

Jeg har haft en absolut fantastisk oplevelse hos EDU. På universitetet føler man sig glemt i bureaukratiet, men hos EDU bliver man taget i hånden med personlig og professionel hjælp. Jeg vil anbefale EDU til enhver tid, tusinde tak for jeres hjælp!

1 juin 2026

Hej Junaid

Tak for den fine anmeldelse! Det har været en fornøjelse at hjælpe dig til Spanien. God tur når du kommer dertil :-)

Bedste hilser
Cecilie
EDU-Vejleder

Fantastisk hjælp fra Cecilie

Fantastisk hjælp fra Cecilie! Hurtig til at svare, vidende og venlig. Professionelt uden mangel på det menneskelige. Og så er det gratis. No brainer!

29 mai 2026

Hej Elias

Dejligt at høre at du har været glad for min og EDU’s hjælp.

Jeg ønsker dig et godt ophold i Sydkorea, når du når dertil.

Cecilie og EDU-teamet

Var altid mega hjælpsomme

Var altid mega hjælpsomme - havde en virkelig god oplevelse med EDU

14 août 2025

Hej Nadia,
Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at du har været glad for vores hjælp til dit studieophold på Gold Coast!
Håber dit semester på Bond University var skønt!
Inger og EDU-teamet