3,6

2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling ontvangen na 38 dagen

Bestelling ontvangen, maar lang op moeten wachten, 14 december 2025 besteld en 21 januari 2026 geleverd. De planten waren veel kleiner dan verwacht. Sommige waren zelfs zeer klein en niet in verhouding tot de prijs. Levering verder netjes, maar de kwaliteit viel helaas tegen.

21 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd keurige verzorging en goed contact

Al meerdere malen hier iets besteld, in de loop der jaren zeker 6 a 7 keer met meerdere planten. In al die jaren slechts 1 plant die het echt niet te redden was. De planten zijn prima. Wanneer je de laagste prijs kiest is de plant jong, maar dit staat vermeld en hier is de prijs dan ook naar. Onlangs flinke joshua dwarf jostabessen, hayatama, shipova en olympic besteld. Deze waren alleen met een mooie stam geleverd. Honingbessen bestel ik klein, die groeien meestal hard genoeg. In de tuin staan onder anderen ook al van eerdere jaren: Kometa, iljuskaja Roza, Kosui en Skoroplodnaja, 13 honingbessen en Japanse gember. Allen zeer gezond en goed gevormd / gegroeid.

Ook het contact is prima. Ik ben iemand die veel vragen stelt. Daar wordt keurig op geantwoord.

12 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Pure teleurstelling, dode planten, frustrerende verzending (DPD), leugens en excuses...

Ik koop al een tijdje planten bij deze webshop. Maar nu is het er wel heeel erg op achteruit gegaan:

- De verzendkosten zijn torenhoog, desondanks kiest eetbaargoed ervoor om gebruik te maken van DPD om pakjes te verzenden. Vroeger waren deze kosten hoger maar de verzending was beter.

- Maten van de planten kloppen niet. Planten zijn bijna altijd veel kleiner dan de maten weergegeven op de site.

- Vroeger verzending van planten die los in de doos zitten vastgemaakt met plakbandjes. Nu is dit beter, echter worden blote wortelplanten kurkdroog verzonden met een beetje plasticfolie rond.

- Planten worden dood verzenden, bij het aankaarten hiervan door middel van bewijs krijg je praatjes en excuses hoe dit compleet normaal is.

- Liegen, zelfs als je overduidelijk bewijs hebt dat ze in de fout zijn gegaan. Verwijderen negatieve reviews op hun site. Oppassen!

- Plantjes zijn veel te duur voor de slechte kwaliteit. Als je kwaliteit zoekt koop je best bij een andere webshop. Planten zeer klein of dood of onverzorgd.

Tot nu toe is elke ervaring die ik heb gehad met deze webshop een complete ramp. Ik had deze webshop heel graag aangeraden, echter weerhouden alle slechte ervaringen mij. Persoonlijk is mijn grootste reden om hier niet meer te bestellen dat eetbaargoed steeds excuses maakt en liegt over hun fouten in plaats van ze op te lossen.

Ze behandelen hun klanten als onwetenden. Dit terwijl deze mensen op dezelfde fruit fora te vinden zijn en de mensen die hier kopen ook heel vaak zelf al veel ervaring hebben. Smoesjes en leugens werken dan niet. Als eetbaargoed hun eigen planten aan kreeg ben ik er zeker van dat ze niet anders zouden reageren.

Er is geen enkele reden om hier te bestellen als je datzelfde plantje ook ergens anders kan vinden. Het zal niet alleen goedkoper en van betere kwaliteit zijn, maar ook zonder die dure, vervelende, en slechte verzending (DPD)

Tenzij je de cultivar nergens anders kan vinden, blijf hier weg!

9 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Opgelicht door extra verzending kosten

3 weken geleden hebben we 2 perenbomen gekocht. Op de website werd aangegeven dat i.v.m grote/zwaar pakket wordt extra bezorgen kosten in rekening gebracht. Toen we pakketje binnen krijgen. Stond ik zo naar pakket te kijken. Is klein pakket van nog net geen 3kg. 80cmx30x17cm.
We kregen 2 stekkjes van de perenboom en moesten 17.77 euro betalen voor de verzending.
Gelijk heb ik een email naar (hun vermelde email adres) gestuurd. Nooit een response op mijn email gehad. Ook heb ik gebeld naar hun vermelde telefoonnummer maar helaas geen gehoord.
Het pakketje werd door dpd verzonden en kost onder 5 euro verzending voor hun. Ik vind wel erg jammer dat zo'n winkel probeert geld te verdienen met verzending van producten.

1 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bedrijf met veel producten en persoonlijk advies

Prima website, goede uitleg. Eigenaar neemt (ondanks drukte) snel de telefoon op en geeft duidelijke uitleg en tips.
Mooi gelegen, dus route er naar toe is al een feest.
Groot assortiment van goede kwaliteit echt veel voor aanleg voedselbossen. De persoonlijke benadering, de hulp en uitleg vonden wij immens belangrijk.
Dankjewel Arjan

groetjes van de Voedselbossers uit Zeewolde

22 novembre 2022

Een tevreden klant

Een tevreden klant
Heb al meerdere keren een bestelling geplaats 6 of 7.Altijd keurig geleverd.Alles prima verpakt zodat het heel aankomt..Met planten en bomen is dat wel eens anders..Ik heb dingen in mijn tuin staan waar andere tuinders nog nooit van gehoord hebben.geweldig...

20 janvier 2022

Zeer goede planten winkel

Ik ben zeer tevreden met de ontvangen planten. Heb tot nu toe 4 orders geplaatst en alles is prima verlopen. Ze bieden unieke planten aan, sommige nergens anders te krijgen. Voor de echte liefhebber.

10 septembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus