Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat ben ik blij dat er nog bedrijven bestaan zoals Elektro Andijk. Je koopt een aandrijfriempje van 4.80 euro en je hebt weer een werkend casettedeck. Binnen 1 dag bezorgd (in tegenstelling tot de e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede eerste ervaring met Electro Andijk. Ik was een beetje argwanend door de negatieve feedback. Dat PostNL z'n werk niet goed doet staat helemaal los van Electro Andijk. Geduld is een schone zaak. B... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik koop hier al heel wat jaartjes en ben zeer tevreden. Ik heb zelf wel eens foutjes gemaakt met een bestelling het wordt altijd goed opgelost. Kort geleden een maandje terug dacht ik dat ze verdwe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Een snaartje besteld voor mijn cd speler; 10 euro, nooit aangekomen. Na twee mails te hebben gestuurd gewoon geen reactie! Ik vraag me af of hij ook daadwerkelijk op de post gegaan is. Snaartje nu vi... Voir plus

3,7

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,7

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Betrüger

Betrüger. Ich habe ihnen das Geld für die bestellte Ware ordnungsgemäß bezahlt, die Ware jedoch nicht erhalten. Sie haben angeblich gesendet, aber sie haben darüber gelogen. Ich habe ihnen E-Mails geschrieben, aber nach der zweiten E-Mail erhielt ich keine Antwort. Weder die Ware kam noch das Geld zurück. Betrüger und Diebe. Es spielt keine Rolle, wie hoch die Summe ist. Das ist das Prinzip. Ich muss noch eine Anzeige bei der Finanzpolizei einreichen. Wie gesagt, es geht nicht um Geld, sondern um Prinzipien. Wenn sie 1000 Menschen wie mich täuschen und „entführen“, erhöhe ich den Geldbetrag für Lügen! Diese sollten verhindert werden.

15 novembre 2024

Nostalgie Dual platenspeler

Ik heb enkele jaren geleden een originele Dual platenspeler gekocht via een vriend, wat mij terug bracht naar de jaren 70s toen ik muziekles had en de platen op een Dual werden gedraaid, nostalgie! Ik was erg benieuwd of ik aan orignele naalden kon komen, want hadden een specifiek serienummer en tot mij grote blijschap vond ik ze bij Electro Andijk de juiste naalden en prima prijs! Ik heb toen direct een aantal aangeschaft en inmiddels alweer 2 naalden vervangen door al draai-uurtjes! Online bestellen ging heel makkelijk, kortom, Electro Andijk, dankjewel!
René Leemans, 's-Hertogenbosch

16 août 2024

Wat een geweldige zaak

Wat een geweldige zaak. Dit vind je nergens meer.alle onderdelen die ik nodig had en snel geleverd . Tot mijn verbazing een zakje met een euro retour omdat er een zekering niet op voorraad was. Ik vond dat zo bijzonder en mooi. Was niet nodig geweest maar dit geeft wel aan hoe serieus je als klant gezien word. Dikke 10 voor jullie! En ik ga zeker meer bij jullie bestellen.

Alhan Nes

19 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Na meer dan 2 maanden wachten

Na meer dan 2 maanden wachten, heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik zou Belgische klanten afraden om hier iets met onverzekerde brievenbuspost te kopen.

12 mars 2024

Direct geld terug

Bestelling geplaatst, maar daarbij had ik me vergist. Berichtje gestuurd om te annuleren en binnen een dag m'n geld terug. Top, zo hoort het!

19 février 2024

Prima en snel geleverd

Bij Electro Andijk snaar besteld voor lade Yamaha CD-speler die niet meer goed open ging. Bestelling verliep soepel en met twee dagen nieuwe snaar in huis. Lade werkt nu weer goed.

28 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij jullie website heb ik mijn cd recorder gerepareerd.

Dankzij jullie website heb ik mijn cd speler kunnen repareren. De klacht was dat de lade niet ver genoeg open ging. Hierdoor werd de laser niet geactiveerd. Via een forum website heb ik geleerd dat dit probleem bij Sony RCD-W100 waarschijnlijk het snaarje is. Dus besteld bij Electro Andijk. Binnen 24 in huis. Zij hebben nog de PC aangepast, wat een service. En verdomd het werkt weer als vanouds. Het monteren- en demonteren is eenvoudig, mist je een beetje technische kennis bezit.Ik ben er heel blij. Geef maar door aan jullie organisatie. Fijne dag nog en tot Groetjes van Willem

2 novembre 2023

Lade snaar Classé CDP.3

Super snel de snaar gevonden via internet die ik nodig had voor de Classé cdp.3. Twee dagen later zat hij er in en past en werkt perfect. Superblij. Binnenkort nog een naald bij ze bestellen.

4 août 2023

Slecht!

Ik heb hier paar snaren besteld en die waren niet goed is uiteindelijk een heel gedoe geworden. Deze man gaat steeds moeilijk doen terwijl heel makkelijk is. Geen geld verrekkend, de snaren zijn nu wel binnen. Snap niet waarom hij de hoge waardering bovenin zijn website heeft staan want ik vind het echt slecht verlopen.

14 décembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus