Elfynd Avis 2 642

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Fungerade perfekt, köpte en diskmaskin som jag bytte själv fick den levererad direkt hem ,vad mer kan man önska har tidigare köpt frysskåp där ringde ni o beklagade transportskada men med rätt p... Voir plus

Jag har fått ett otroligt fint bemötande hos Elfynd. Jag beställde fel vara o förstod detta först när den redan levererats. Trots att det var helt mitt fel erbjöd sig Elfynd ett enkelt byte - utan ex... Voir plus

Bra pris, väl förpackat och snabb leverans. Än har jag inte behövt skicka tillbaka något vilket är bra då villkoren inte är fördelaktiga, särskilt vid retur av produkter som inte har kostat så m... Voir plus

Otroligt lång leveranstid (20dagar) men annars så kom den fram i bra skick, har inte hunnit använda diskmaskinen så mycket än. Men jag är då nöjd för tillfället👍🏻

1. Magasin d'électroménager

À propos de Elfynd

Välkommen till Elfynd på Trustpilot!

Vi specialiserar oss på försäljning av kartongskadat gods, vilket innebär att vi erbjuder högkvalitativa produkter till oslagbara priser. Varje vara genomgår en noggrann kvalitetssäkring för att säkerställa att den är i fint skick, trots eventuella yttre skönhetsfel på förpackningen.

Våra produkter

Vitvaror

Våra vitvaror kan ha skönhetsfel på höger, vänster eller baksida, men vi garanterar att dessa aldrig påverkar funktion eller garanti. Våra noggranna kontroller säkerställer att du alltid får en produkt som fungerar perfekt, trots ytliga skavanker.

Små varor

Alla mindre produkter såsom mobiler, datorer och annan hushållselektronik är alltid i perfekt skick.

Vår miljöpåverkan

Genom att sälja kartongskadade produkter bidrar vi till en hållbar framtid. Vi främjar cirkulär hantering och ger produkter en andra chans, vilket är både ekonomiskt fördelaktigt för våra kunder och bra för miljön. Att köpa från oss innebär att du gör ett miljövänligt val som bidrar till att minska onödigt spill och resursslöseri.

Varför välja oss?

Kvalitetssäkring

Vi kontrollerar alla varor noggrant för att säkerställa att de fungerar perfekt och självklart med full garanti.

Oslagbara priser

Tack vare vår affärsmodell kan vi erbjuda marknadens bästa priser på en mängd olika produkter, från vitvaror till mobiler och datorer.

Miljövänligt

Genom att köpa från oss hjälper du till att minska miljöpåverkan. Vår försäljning av kartongskadat gods bidrar till cirkulär hantering och främjar en mer hållbar konsumtion.

Hos Elfynd kan du handla tryggt och säkert, med vetskapen om att du får produkter som fungerar felfritt och att du samtidigt bidrar till en mer hållbar värld. Vi strävar efter att erbjuda en oslagbar kombination av kvalitet, pris och miljövänlighet, vilket gör oss till det självklara valet för dina inköp.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Köp absolut ingenting av dessa…

Köp absolut ingenting av dessa lurendrejare
Dom är gangsters och hjälper dig inte om det du köper går sönder , deras sk garanti att en vara som är fraktskadad gäller inte , t.ex Elektrolux har Absolut ingen garanti om det är en fraktskada , köper du saker på deras sida så lär du bli lurad om varan går sönder inom garantitiden..du får absolut ingen hjälp ..dom vill bara tjäna pengar , dom tar även evigheter på sig att svara på mail ...svara i telefon gör dom inte alls

10 mai 2026
Avis spontané