Fick ett samtal från Torkel en handläggare på Elhjälpen om en gratis elrevision, gick smidigt och fick återbetalt ca 1 vecka efter att pappersarbetet var färdigt. Fantastisk insats av Elhjälpen t... Voir plus

Jag vill varna alla att inte gå med på det som de säger, de lägger extra avgifter och pengar på fakturan utan att de nämns i avtalet. Och det går inte gå ut ur deras avtal jag vet många företagare i H... Voir plus

Detta Företag är största SKOJARE på marknad. dem ringer företag och säger att dem samarbeta med Fortum & Ellevio och ska sänka dina el kostnader med många öre. dem skickar avtalet direkt för underskri... Voir plus

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

42 avis

Pissföretag

Pissföretag. Utger sig för att ta in priser från alla leverantörer. Det ända de gör är att binda upp en på sämsta elavtalet i historien, på 5 år med Nordic Green Energy.

Elhjälpen, det är ingen hjälp med elen direkt inte.

15 décembre 2025

Ingen borde lita på dem

Ingen borde lita på dem. De är alla bedragare. De lurade mig och jag gick i konkurs på grund av dem. Jag pratade med dem i två år och de satte mig på bar gärning. Var särskilt försiktig med Hakan Yıldırım. Han lurar folk för att han kan turkiska. Lita inte på honom alls. Jag pratade precis med Torkel och han säger att de här människorna inte fungerar.

1 août 2025

Nöjd med tjänsten

Gjorde en energirevision hos de och det visade sig att vårt företag hade rätt till en del pengar tillbaka. Utan elhjälpen skulle vi inte ens vetat om det. Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick från Erik, han va vänlig och hjälpsam.

16 septembre 2025

Elhjälpen – Ett hänsynslöst bluffbolag som förstör småföretagares liv

Jag är en restaurangägare som blivit lurad och utnyttjad av Elhjälpen Norden AB – i samarbete med Nordic Green Energy (Switch Nordic Green AB).

En säljare vid namn Ibrahim ringde och utgav sig för att representera mitt nuvarande elbolag. Han pratade snabbt, vilseledde mig och fick mig att godkänna en fullmakt via Bank-ID. Det visade sig senare att jag blivit låst i ett 5-årigt avtal med Nordic Green Energy, med orimliga elpriser och skyhöga brytavgifter.

Jag har betalat över 600 000 kr i elkostnader – helt utan att förstå vad jag egentligen godkänt.

När jag kontaktade Elhjälpen skyllde de på Nordic Green. När jag kontaktade Nordic Green vägrade de visa ljudfilen från samtalet – de hänvisade bara tillbaka till Elhjälpen och hotade med tiotusentals kronor i brytavgift.

Detta är ett organiserat upplägg där Elhjälpen värvar kunder genom lögner – och Nordic Green tjänar pengarna. Båda företagen har mängder av klagomål hos Konsumenternas energimarknadsbyrå och har figurerat på varningslistor sedan 2024.

Jag har nu:

Avslutat avtalet

Anlitat juridiskt ombud

Inlett rättslig process

🛑 Till andra företagare: HÅLL ER BORTA från både Elhjälpen och Nordic Green Energy. De är inga energirådgivare – de är bedragare i kostym.

23 avril 2025

Tack för hjälpen

Blev uppringd av elhjälpen och fick hjälp med energirevision, det gick super smidigt😊

Tack för hjälpen!

10 mars 2025

Varning

Varning! Elhjälpen – ett företag som sätter småföretagare i ekonomisk ruin

Elmarknaden är en djungel, och i den djungeln lurar rovdjur som Elhjälpen. Detta företag har på ett systematiskt och cyniskt sätt lurat hundratals småföretagare in i ekonomiskt förödande avtal. Genom aggressiv försäljning och missbruk av fullmakter har de låst in kunder i 60-månadersavtal med elpriser som saknar motstycke.

Min granskning av 20 kunders fakturor avslöjar ett mönster av identiska, orimligt dyra avtal. Påslag som inte existerar i verkligheten har pressats in i avtalen, vilket resulterar i skyhöga elräkningar. Detta är inte bara dåliga affärer, det är ren och skär bedrägeri.

Elhjälpen erbjuder även ”hjälp” med elrevisioner, men deras metoder är lika skrupellösa här. De tvingar in småföretagare i avtal där de tar 50% av eventuella besparingar. Detta är inget annat än ett grovt rån, förklätt till en tjänst.

Småföretagare, akta er! Elhjälpen är inte er vän. De är en fara för er ekonomiska överlevnad. Deras metoder är oetiska och möjligen olagliga. Sprid denna varning till alla företagare ni känner. Tillsammans kan vi stoppa detta företag från att förstöra fler livsverk.

4 janvier 2025

VARNING
Läs på energimsrknadsbyrån om detta bluffbolag. Ge aldrig ut någon som helst möjlighet till fullmakt om energiavtal eller revision. Rena rama banditer. Låtsas erbjuda hjälp men blir det värsta du varit med om i verkligheten sen. Lägg på luren bara o slösa inte tid. Ge inte upp om du är drabbad och är i tvist, läs om tillvägagångssätt på energimarknsdsbyrån eller ring din konsumentrådgivare i kommunen och be om tingstättsdomar. Finns flertalet fall med samma innehåll och utgång.
Ångestbolag.

13 février 2025

VARNING Bedrägeribolag.

Ångestbolag.

13 février 2025

FYFAN AKTA ER

FYFAN AKTA ER! DE RÄCKER MED ETT OK SÅ HAR NI INGÅTT 5 Årigt AVTAL !!! VARNING 🚨 ‼️ DE RUINERAR HEM OCH FAMILJER

27 décembre 2024

VARNING !!!

VARNING !!!
Se upp med dessa skojare som binder upp dig på 5 åriga avtal som blir extremt dyra och olönsamma. Dem ljuger i telefonen så mycket dem kan. Dem börjar med att erbjuda en revision av ditt nuvarande elavtal och för det behöver dem en fullmakt via BankID.
När du chockad inser att du blivit lurad så är det för sent, då har dem i ditt namn bundit dig på ett dyrt 5 årigt elavtal och vill du säga upp det så du blir skyldig en massa brytavgift.
Fattar inte hur dessa skojare får verka …

16 septembre 2024
Avis spontané

Hjälp med återbetalning av elförbrukning

Fantastisk insats av Elhjälpen teamet och väldigt proffsig service av Torkel. Jag ser fram emot att göra en ny check på elen med elhjälpen vid årsskiftet

Med Vänligt hälsning Carl-Hampus

28 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit