1. Ébéniste
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Fournisseur de meubles encastrés

Elkekastopmaat is de kastenspecialist als het gaat om het op maat maken van elk type kast. Van luxe inloopkast tot functionele schuifdeurkast. Van compleet wandmeubel voor in de woonkamer tot een nachtkastje naast het bed.

3,6

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Erg klantgericht

Erg klantgericht: ongeveer 7 jaar nadat we twee kasten op maat hebben laten maken (waar we nog steeds elke dag plezier van hebben) moest er een scharnier vervangen worden. Ik nam contact op om te vragen welk type scharnier zij gebruikt hebben voor onze kast. Vervolgens hebben ze die scharnier voor mij uit een showmodel gehaald en gratis opgestuurd. Superfijn, deze service!

20 mai 2026

Teleurstellend als terugkerende klant

Mijn eerste twee maatkasten via dit bedrijf zijn goed verlopen, maar bij de derde is het helaas misgegaan.

We zijn hier maanden mee bezig geweest en ik heb meerdere keren moeten opvolgen vanwege uitblijvende reacties. In de offerte stond een totaalbedrag waar ik vanuit ben gegaan. Achteraf bleek dit volgens hen niet te kloppen door verschillende opties, wat niet duidelijk was aangegeven.

Hoewel werd erkend dat dit verwarrend was, is er geen poging gedaan om samen tot een oplossing te komen. Dat vind ik teleurstellend, zeker als terugkerende klant.

7 mars 2026

Dit bedrijf is fantastisch!

Dit bedrijf is met 1 woord te omschrijven: fantastisch! Vanaf het eerste contact t/m het laatste. Er wordt goed geluisterd naar je, meegedacht en goed uitgedacht. Problemen worden professioneel opgelost en de kasten zijn ook fantastisch. Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat gedaan.

26 novembre 2024

Kwaliteitsgerichte houding

Prachtige maatwerk kasten die resulteren uit een bijzonder kwaliteitsgerichte houding van het personeel en de service. Er wordt erg goed naar je geluisterd voor een hele redelijke prijs.

30 juillet 2024

Supertevreden!

Sinds een half jaar hebben wij een prachtige wandkast en een televisiemeubel gemaakt en geplaatst door Elkekastopmaat. In de winkel zijn wij heel goed geholpen; er werd actief meegedacht bij het ontwerp van de meubels.

De meubels werden ingemeten en zijn daarna netjes geplaatst. Toen er een kleine beschadiging werd gevonden, zijn ze dezelfde dag nog teruggekomen om die te herstellen.

Er geldt een lange levertijd, maar in mijn ogen is het het wachten meer dan waard!

4 août 2021