Eplehuset Avis

1 817
TrustScore 3 sur 5

2,9

Ikke noe tvil om at dem har gode produkter. Men om noe skulle ryke før garantitiden, så bruker dem alle triks i boka for å unngå å reparere eller i det hele tatt se på det. Etter tre besøk for å prøv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Voir plus

Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Voir plus

Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Voir plus

1. Magasin d'électronique
  2. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  3. Conseiller pédagogique
  4. Grossiste en accessoires électroniques
  5. Service de réparation de matériel électronique

Écrit par l'entreprise

Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 73 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 817)

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mottatt vare er ikke samme som ble lagt…

Mottatt vare er ikke samme som ble lagt inn på produktnummer og innehar ikke kvalitetene som er beskrevet. Ved korrespondanse i nettbutikkens chat, ble dette avvist.
Ved nærmere påstand om mangler i forhold til hva som ble bestilt, skulle dette sjekkes opp og jeg skulle få tilbakemelding på mail. Ingen slik tilbakemelding er mottatt.
Eneste positive er rask leveranse

25 octobre 2024

Réponse de Eplehuset

Hei, takk for henvendelsen. Vi har gått igjennom saken din og beklager at du ikke har fått noe svar. Det har vært en menneskelig feil fra vår side. Vi tar med oss tilbakemeldingen i videre arbeid. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Timereparajon ble 14 dager uten oppdateringer

Bestilte time i Tromsø for skifting av skjerm. Fikk ved levering beskjed om at det kunne ta 1-2 dager. Nå er det gått 14 dager, uten informasjon og ser fremdeles ikke noe til telefonen!

16 octobre 2024

Réponse de Eplehuset

Hei, takk for anmeldelsen. Butikken vil kontakte deg snarest. Vi beklager at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Du kan også kontakte oss på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Stod at varen var på lager

Stod at varen var på lager. Ikke fått noe en uke etterpå selv om jeg betalte ekspress frakt. Ikke mottatt noe info etterpå. For dårlig.

23 septembre 2024

Réponse de Eplehuset

Hei, takk for anmeldelsen. Det skal ikke skje, vi undersøker saken og refunderer deg beløpet - vi beklager at du har hatt denne opplevelsen. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Veldig fornøyd

Rask levering av nye iPhone 16. God og rask kundeservice hele veien. angerer ikke på at jeg valgte Eplehuset fremfor apple.no denne gangen. Fortsetter nok med det fremover

20 septembre 2024

Eplehuset på Sandvika storsenter ga…

Eplehuset på Sandvika storsenter ga fantastisk hjelp og service til meg i ettermiddag!🌟 Jeg skulle koble min Apple Watch med ny IPhone. Jeg opplevde en medarbeider med svært god fagkunnskap, tålmodighet og godt humør, og reiste hjem med klokken i orden og ny kunnskap. Takk!🙏🏼

13 septembre 2024

Uprofesjonelle ansatte

Uprofesjonelle og lite imøtekommende ansatte på Eplehuset på Strømmen. Snakker stygt om kunden høyt så alle hører, og snakker nedlatende til deg når man kommer med et problem. Veldig ubehagelig opplevelse.

13 septembre 2024

Réponse de Eplehuset

Hei, takk for anmeldelsen. Dette tar vi svært alvorlig, og vil følge opp. Vi beklager at du har hatt en slik opplevelse hos oss, og hører gjerne mer fra deg. Du kan kontakte oss på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset