Det var lige 20 stjerner
5 stjerner for hurtig respons. 5 stjerner for veludført arbejde. 5 stjerner for fair pris, og ikke mindst 5 stjerner til Kim Mogensen.
Vi udfører alle former for el-arbejde, og har derudover en stor El Salg butik med bl.a. belysning, hvidevarer, el-artikler og brugskunst. Forretningsgrundlaget er baseret på troværdighed, god service og tilfredse kunder. Vi ser frem til at servicere dig.
Montanavej 9, 7190, Billund, Danemark
Få aldrig Ernst El, Billund til at komme ud og give et tilbud/opmåling af hårde hvidevarer!!
Manden kom og tog 3 billeder, ingen opmåling, jeg havde sagt hvilket hårde hvidevarer jeg skulle have et tilbud på og det røg ca op i 35000kr.
Jeg får så en regning på 395kr for at manden skal komme ud og tage billeder og 10 min arbejde. Jeg kontakter Ernst El og fortæller at den vil jeg ikke betale, for det var jeg ikke blevet oplyst, at de tager penge for at komme ud og kigge. Jeg får så at vide, at hvis jeg acceptere tilbuddet, så vil de trække de 395kr fra tilbuddet.
Det kalder jeg på Jysk rigtig bondefangeri. Jeg blev 395kr fattigere og vil have tilbuddet fra en anden leverandør.
Havde Ernst El ude i forbindelse med overgang i en stikledning, den skulle skiftes, der sad en gammel tavle som elektrikeren sagde de ikke måtte skifte sikringer i, så derfor tilbød han at sælge en ny, da regningen kom var tavle dobbelt så dyr som aftalt, og så havde man sjusket med tætning hvor stikledning kommer ind i huset så der løber vand ind langs stikledning, den gamle stikledning fra 65 holdt fin tæt
Har snakket med en anden elektriker som siger det er løgn at de ikke må skifte sikringer i en gammel tavle, og de vender ikke tilbage når man henvender sig
Jeg havde sparet 8000 kr. op, og ønskede at få lavet lidt forskelligt i huset. Jeg spørger Ernstel.dk i Billund, om de kan finde demovarer/tilbud/brugte ting og give et bud på, hvad jeg kan få for mine penge inkl. opsætning.
Jeg tager til butikken, hvor jeg oplever at få en fin og saglig betjening. Ekspedienten har fundet gode tilbud frem. Jeg spørger til pris på opsætning af lamper , emhætte mv. Jeg pointerer flere gange, at jeg ikke har råd til at det kommer til at koste mere end de 8000,-. Ekspedienten snakker med en af elektrikerne, og de siger, at de ikke kan vurdere timearbejdet præcist. For at være på den sikre side (jeg har nemlig IKKE ekstra penge), vælger jeg, kun at få to af de fire lamper - ialt 8200 kr....Som ekspedienten siger:
"Nu skulle der være så rigeligt sat af til timer"
Jeg bestiller og er glad.
Det tager 15 minutter at køre fra butikken til mig.
Elektrikeren kommer ca. 8.15.
På regningen har jeg betalt fra kl. 7. Jeg skal åbenbart betale 1 time til pakning af bil!!! - Hvor der IKKE er et bor/boremaskine med ... i tilfælde af ...!
Desværre viser det sig, at for at emhætten kan monteres, skal der laves et hul i muren. Bor/boremaskinen er ikke i bilen, så elektrikeren kører efter det. Hullet tager en god times tid....altså ekstra tid, som jeg selvfølgelig skal betale...men:
Naboer siger, at elektrikeren kørte kl. ca. 14.30....Jeg skal betale til kl. 16! Ernstel.dk's svar: Bilen skal udpakkes og elektrikeren selv, mente han var ved butikken 15.45.
Vi aftalte max 8200 kr. Min regning lyder på 11.880 kr. !!!
Jeg er ked af det! Jeg føler mig snydt og bedraget! Og jar et pengeproblem nu:(
En savoir plus sur les différents types d'avis.