Besteld en betaald . Na n aantal weken gewacht te hebben , kontakt opgenomen, maar ik moest maar bij de buren langs , later bleek dat het artikel niet eens besteld was , want het track en trace nr was... Voir plus
Lisez les avis des autres
de megapallet zijn 3 dingen, ik denk een waarde van 4 a 5 euro. wifi camera merk hemelvaart, een draadloos koptelefoontje superplastic, en 1 of ander dingetje wat ik niet weet wat het is,bedrag schat... Voir plus
ze verdienen niet eens één ster. Ze zijn gewoon oplichters. Ik had een magabox besteld voor 60 euro en kreeg een wifi camera en een nep kooptelefoon. Ook een stomme cleaner. Ik had ook problemen met t... Voir plus
Ik bestelde een maxi box van 63 euro, ik had wel verwacht dat het te schoon was, maar ik waagde toch mijn kans. Na een tijdje mail stilte begon ik de reviews te lezen en ja ik verwachte nog enkel wate... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Eshop.nl is de grootste winkel in Home-Entertainment. Winkel en webwinkel, de service van een winkel met internetprijzen. LED televisies, Home Cinema systemen, luidsprekers, versterkers, receivers, subwoofers, platenspelers, hoofdtelefoon en streaming audio van alle gerenomeerde merken; Samsung, Marantz, Sony, Panasonic, Denon, Yamaha, Onkyo, KEF, Bowers&;Wilkins, NAD, Rotel, Dali, Boston Acoustics, Q Acoustics, Cambridge Audio, Sonos, Dynaudio, Arcam, Artsound, Focal, REL, Tannoy en nog veel meer.
Coordonnées de contact
st. Ceciliastraat 28, 5038 HA, Tilburg
- 013-4690060
- klantenservice@eshop.nl
- www.eshop.nl
tevreden
Ontvanger en blue ray speler besteld.
Keurig alles binnen een paar dagen geleverd en goede tussentijdse updates per mail.
Tweede bestelling (was wat vergeten) arriveerde dezelfde dag
Een volgend maal bestel ik hier zeker weer.
Goedkoop maar slechte service
Bij eshop een subwoofer besteld welke volgens de website voorradig was en snel geleverd zou worden. Aan het einde van de week maar eens een email gestuurd, echter geen respons. Aan het begin van de volgende week maar eens gebeld. Er werd beloofd dat men het ging uitzoeken en dat zou worden teruggebeld. Ik werd niet teruggebeld. Een dag later maar weer eens gebeld wanneer er uiteindelijk een antwoord kwam. Waar er een snelle bezorging werd beloofd duurde het twee weken voordat ik iets in huis had. Wanneer de communicatie beter was verlopen, was dit niet zo'n probleem geweest. Maar wanneer je maar niets hoort vind ik het ronduit slecht.
Kortom een goede prijs, maar zeer zeer slechte service. De communicatie is zeer slecht en er wordt niet waargemaakt wat wordt beloofd. Ik zal dan ook niet snel nog iets bestellen bij deze webshop.
Goede en snelle bezorging
2 dagen na verzending het pakketje al ontvangen. Tussendoor regelmatig een status update van de verzending gekregen. Mooie prijs voor het product. Al met al een top beslissing geweest om hier te bestellen.
Keurig bedrijf
Ondanks dat het bestelde artikel op voorraad was, bleef levering helaas uit. Eén belletje was voldoende. Er een bleek een foutje in het systeem geslopen, dat direct werd opgelost. Vervolgens werd ik via de mail keurig op de hoogte gehouden en werd mijn bestelling de volgende dag toch geleverd.
Als alles goed gaat, is het makkelijk beoordelen. Wanneer het een keer fout gaat, gaat het er om hoe het probleem opgelost wordt. Eshop.nl heeft dat naar mijn mening adequaat gedaan.
goed geholpen
Telefonich goed behandeld.
Alleen de groene vlaggetjes veranderen nog al eens naar geelen.
Verder prima product geleverd.
Prima luidspreker en goede uitleg.
De site is vrij uitgebreid en daarom is het duidelijk wat je koopt. Dat gold in elk geval voor de Center luidspreker die ik kocht. Dit model was niet direct op voorraad, maar dat gold eveneens voor de concurrentie. De beloofde levertijd was correct aangehouden, iets sneller zelfs nog. Daarmee een zeer tevreden indruk opgedaan en dat is ten alle tijde meer waard dan allen beoordelen op prijs.
Top!
Rel subwoofer kabel besteld! goed advies gehad via de telefoon. Snelle levering! wat mij betreft 5 sterren. Top!
Teleurgesteld in product
De service is prima maar het product een drama het staat nu weer te koop.
Verder snelle en goede service.
perfecte service
Een Yamaha versterker A5701 gekocht waarvan een relais steeds actief klikte, hetgeen niet juist is. Erover gebeld en keurig behandeld door E shop.
Binnen een paar dagen een nieuwe versterker geleverd.
Prima service !
Fijne winkel, mooi assortiment, goede prijzen en prettig personeel.
Onlangs een paar zuilluidsprekers aangeschaft. Even gebeld of ik kon komen luisteren, geen probleem. Bij aankomst waren de speakers keurig aangesloten en heb ik alle rust naar alle muziek kunnen luisteren.
Prettige mooie winkel. Zou er zeker naar terug keren als ik nog iets nodig heb. Helaas zat de levertijd een beetje tegen, maar daar kunnen ze als winkel weinig aan veranderen.
Probleemloze snelle levering
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Probleemloze levering. Gewoon doen wat je beloofd en je krijgt zo maar 5 sterren.
Uitstekende service!
Fantastisch communicatie. Zeer goede prijzen. Snelle levering en prima verpakking. Dit was mijn tweede succesvolle aankoop bij eShop.
Goede webwinkel
Goede site, duidelijk met de juiste info en snelle levering van het product.
snel en juist
Luidsprekers zonder schade en snel geleverd zoals omschreven op website
Geweldige webwinkel
Hier heb ik al meer dingen besteld.
Voldoende keus tegen een scherpe prijs.
Afhalen in mijn eigen woonplaats Tilburg.
De meeste artikelen zijn op voorraad. En anders snel leverbaar.
Als je vragen hebt kun je deze stellen en krijg je snel antwoord.
Prima zaak. Ga zo door
Top geleverd!
Het product (een platenspeler) was prima en degelijk verpakt, met een sticker 'breekbaar' erop. Reden voor het weglaten van de vijfde ster is de levertijd (vier dagen). Verder een heus topbedrijf! :D
Perfectie bestaat niet, maar wordt hier wel benaderd
Het pakketje was uitermate snel verzonden en supergoed verpakt.
De luidsprekers, zoals bekend van Yamaha, voldeden perfect, zeker voor deze prijs.
En savoir plus sur les différents types d'avis.