Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij werden door Jacob van Espunda joviaal ontvangen en snel wegwijs gemaakt in ons gehuurde huis. Check in &-out konden in goed overleg waardoor dit aansluitend was op onze vluchten. Makkelijk en goed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

The team worked perfectly behind the scenes. The house was very tidy, the key management and communication was reliable and on time.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bella Hermosa is een prettig vakantie appartement in mooi Spaans complex met vooral Spaanse gasten (toen wij er waren). Zwembad recht voor de deur is een grote pré! Fijn dat we alle spullen konden geb... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De 1e week van augustus naar het prachtige casa America geweest. Wat een prachtig huis. Van alle gemakken voorzien. We hebben hier heerlijk vakantie kunnen vieren en tot rust gekomen. De verhuurders z... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location d'appartements courte durée
  2. Courtier d'assurances
  3. Courtier en prêts hypothécaires
  4. Administration immobilière
  5. Agence immobilière
  6. Conseil en déclaration fiscale

Écrit par l'entreprise

Espunda is uw onmisbare adviseur vanaf de aankoop van uw Spaans droomhuis. Hierbij stopt de dienstverlening niet maar kan Espunda u ook van dienst zijn inzake het afsluiten van een hypotheek of een verzekeringspolis. Wenst u daarna ook nog een platform om uw nieuw aangekochte huis of appartement op te adverteren dan beschikt Espunda over zijn eigen platform, waarbij het platform via ICAL kan worden gekoppeld aan alle andere platformen waardoor de agenda altijd klopt. De gehele property management gedurende het gehele jaar en de speciale ontvangsten van vakantie gasten is voor Espunda dagelijks werk. Espunda is dus uw one stop shop onder de Spaanse zon!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alleen maar lof voor Marcel

Alleen maar lof voor Marcel! Korte lijntjes qua communicatie, helaas hebben we niks gevonden, omdat we veel te laat zijn. Maar ondanks dat heeft hij ontzettend veel moeite gedaan voor ons en navraag gedaan bij zijn contacten. Zeer vriendelijk en open in het contact. Volgend jaar zeker!

3 août 2021

Alleen maar positief.

Alleen maar positief.
Snel antwoorden bij vragen, korte lijntjes.
Alles goed geregeld, hoeven nergens meer aan te denken.
Echt een aanrader om via Espunda te verhuren.

1 août 2021

Huren via Espunda? Zeer aan te raden✔️

Wat een geweldige service en hoe mooi de foto’s en omschrijving in overeenstemming zijn met de werkelijkheid. Huren via Espunda? Zeer aan te raden, prachtig aanbod en persoonlijke aandacht en service☀️✔️
Muchas gracias, Marcel🥂
Zonnige groet, Henny

27 juin 2021

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, korte lijnen, meedenken in alle mogelijkheden en snel geregeld. Fijn in eigen taal
Aanrader !

27 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een lange en moeizame zoektocht…

Na een lange en moeizame zoektocht uiteindelijk bij Espunda terecht gekomen. Mirjam heeft ons verder geholpen aan de nodige certificaten aangaande verhuur. Niets was haar te veel. Ook Marcel begeleidde ons in het verdere proces van verzekeringen. We hebben een aangename, transparante samenwerking die we absoluut kunnen aanraden.

19 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Espunda = een bedrijf met passie.

Mijn partner en ik zijn afgelopen oktober naar Spanje verhuisd. Espunda heeft ons geholpen met het huren van een mooie villa, zodat we ons vanaf daar goed konden oriënteren welke plaats en omgeving het beste bij ons past. Mirjam heeft ons echt geholpen met de eerste stappen te zetten in Spanje, tips en advies (van eettentjes tot het financiële plaatje). Geen vraag is teveel! Marcel heeft ons perfect geholpen met alle vragen over verzekeringen, wij hebben dan ook via Marcel onze verzekeringen geregeld. Heel fijn om Espunda te hebben voor alle vragen, dit geeft toch een stuk rust in een al spannende periode rondom een emigratie.

4 mai 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Mirjam heeft ons geholpen met het…

Mirjam heeft ons geholpen met het verkrijgen van een verhuurvergunning. In Spanje is het toch even puzzelen hoe dat allemaal moet maar met haar hulp ging het heel goed. Ook gaan we volgend jaar een bouwvergunning aanvragen waar Espunda mee kan helpen. Wij zijn zeer tevreden!!

2 mai 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn huis in beheer bij…

Ik heb mijn huis in beheer bij Espunda..
De tuin en het zwembad zijn keurig. En dan hun poetswonder Maria. Ze denken ook met je mee.
Ik heb een stuk minder zorgen aan mijn hoofd met Espunda.
Top
Lydia Kortenbach

2 mai 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus