Lisez les avis des autres
Jeg prøvede denne hjemmeside for én del tid siden på nogle helt andre produkter, og var spændt på om de kunne klare min ordre ligeså godt igen, nu når man hører om så mange hjemmesider med dårlig se... Voir plus
Jeg har købt varmepumpe og en masse fittings hos E-VVS, og det har helt igennem været en fantastisk betjening. Varmepumpen blev leveret til en pris, der var bedre en noget andet, jeg kunne find... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
E-vvs.dk - din professionelle online VVS forhandler. VVS artikler og VVS produkter kan købes billigt her hos e-vvs.dk. Vi ønsker, at være din professionelle forhandler indenfor alle former for VVS. Spar som privat eller erhverv optil 70% på dine vvs artikler. VVS til både badeværelse og køkken. Vi giver dig lave vvs priser samt personlig og faglig kundeservice. Kontakt til evvs.dk på 87 34 42 47 eller info@e-vvs.dk
Coordonnées de contact
Søren Frichsvej 40 B, 8230, Åbyhøj
- info@e-vvs.dk
- www.evvs.dk
Ringe
Ringe! Man foretager en bestilling og skal derefter selv henhende sig for at høre hvor varen bliver af. Jeg får så at vide at der har haft en fejl i deres system som gør, at jeg pludselig skal en masse fragt oveni beløbet. Et hvilken som helst andet seriøst firma havde taget dette på sin kappe da det jo DEM som har lavet en fejl og ikke mig!
----
OPDATERING:
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet hvor de beklager hændelsen og tilbyder også at sende tingene fragtfrit. Rigtig god stil at tage ansvar for sine fejl.
Glimrende
Bestilte et håndvaskarmatur som blev modtaget i fin stand. Leveringen var lidt langsom (oplyst til 4-6 dage, tog 9 hverdage plus 2 weekender), men der var hurtigt og præcist svar på forespørgsel om status.
Bestilt radiator. Leveret til tiden. Da jeg fik den monteret med Hermansen vvs (som ejer evvs) leverede de også radiatoren op i min lejlighed på 4.sal uden beredning. Rigtig god service.
Rigtig god service, hurtig svar på mail og gode priser..
Vil helt sikkert handle med evvs igen:)
Hurtig respons, venlig betjening, billige kvalitetesprodukter og ikke mindst problemfri levering
Derfor 5 stjerner!
SUPER og hurtig betjening og levering.
Har bestilt flere srtørre og mindre ordre hos e-VVS. De har kun de varmeste anbefalinger fra min side.
God dialog og bedste pris
Jeg skulle bruge en række vvs artikler til huset, og eftersom jeg ikke har så meget for stand på den slags, ringede jeg til dem, og jeg fik en super service, og ikke mindst den bedste pris :)
Fik alt leveret fra evvs.dk - flotte priser, billig fragt.
Jeg fandt denne hjemmeside (evvs.dk), ved at søge på VVS på google. Tjekkede mine produkter hos flere, men fandt samlet, det billigst her.
Nem hjemmeside, det de ikke har finder de én pris på hurtigt via mail.
Meget tilfreds, har lige fortalt naboen hvad vi fik i rabat.!
EVVS ikke iorden - 30% i retur begyr!
Ville sende en varer retur til evvs.dk men får oplyst via mail at de tager 30% i retur gebyr?! Det står ikke i deres handelsbetingelser eller andre steder på deres hjemmesiden, som forbruger forventer man at have lige meget ret til at kunne retunere en varer i en onlineshop som i en fysisk butik. Det er ikke iorden evvs!
En meget utilfreds kunde!

Réponse : Evvs
Har handlet med evvs i 5år uden problemer
Leverer altid, penge bliver ikke på ens konto til varerne er sendt fra evvs, og eller næsten modtaget.
Ved fejl ingen problemer med vare retur.
er meget tilfreds kunde
Fantastisk service og hurtig handling
Varmepumpen blev leveret til en pris, der var bedre en noget andet, jeg kunne finde på nettet, og betjeningen super god.
Rør og fittings leveres til særdeles god pris.
Min eneste kritik er at evvs.dk burde være mere komplet med varer. evvs skaffer dog tingene, hvis du har en betegnelse eller vvs nr.
Uforbeholden anbefaling!
God og fyldestgørende information, ordentlig servise
Har handlet en del blandingsbatterier, håndvaske og toilet, til de bedste priser jeg har kunnet finde, og har samtidig fået den hjælp og info jeg har haft brug for.
*****
Vi kom til at bestille 2 badeværelseslamper i forkert farve. Ingen problem de blev hurtig byttet til rigtig farve. God betjening. God service når man henter varen. Hilsen Lene Nielsen
Hurtig levering, fantastisk service.
Har købt både Vola brusearmaturer, berøringsfri håndvaskearmatur samt et par Ifø hængeskåle. Alle produkterne kom løbende inden for en uge. Da vi skulle monterer hængeskålene, viste det sig at de havde været ude før. evvs.dk tog hurtigt fat på deres leverandør, og dagen efter var de to hængeskåle ombyttet.
Ændring af leveringsadresse
Jeg bestilte nogle radiatorer, til levering på hjemadressen, men pga. en lang markvej,som bare var lukket af sne,ringede jeg til evvs lidt sent inden leverings
dato for at få lavet leveringsadressen om. Det gjorde de bare , sådan, det er god service
God og hurtig service
Jeg bestilte 2 lamper hos e-vvs. Der stod mellem 3-5 dages levering. Jeg fik varen i løbet af 4 dage, også selv om det var midt i snekaoset. Meget hurtig levering, og hurtig svar, når man spørger via mail. Dem kan jeg varmt anbefale at bruge.
God Service
Har fået en meget god Service op til flere gange. Perfekt.
Deres Hjemmeside kunne godt blive noget bedre, bla. en mere specifik
beskrivelse af hvad man køber.
god service
Skulle bruge nogle lampe til et badeværelse og ja til at handle med hurtig betjening
Dog var der desvære lidt knas med leveringen gik noget over tiden .men så to jeg kontakt til Evvs.dk også gik der kun at par dage får varen kom. Så super betjetjening (bliv ved med det)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.