Geweldig bedrijf met stuk voor stuk sympathieke en kundige werknemers. Wegtransport, containers, luchtvracht, ze weten overal vanaf en werken zich een uur in de rondte om te zorgen dat jij je spullen... Voir plus

Sinds de start van mijn eigen bedrijf GLYNIT (2020) werk ik samen met Explect. Ik had totaal geen verstand van de logistieke wereld. Explect heeft altijd alle tijd en moeite genomen om mij uit te legg... Voir plus

Mijn ervaring met Explect is echt heel fijn. Ze begeleiden ons bij elke container door heel het proces heen, regelen en ontzorgen ons volledig. Goed bereikbaar en een vast contactpersoon, wat bij... Voir plus

Ik heb intussen een aantal volle 40ft containers uit het buitenland geïmporteerd met explect + wat kleinere pallet zendingen. Helaas heb ik een nare ervaring met een leverancier gehad. Explec... Voir plus

1. Société de transport international de marchandises
  2. Courtier en douane
  3. Société d'import-export
  4. Service logistique
  5. Industrie d'équipements de livraison

Logistiek als voorsprong, niet als hindernis. Met Explect regel je internationaal transport slimmer één platform, één team, alles onder controle. Of je nu importeert, exporteert of je supply chain schaalbaar wilt maken: wij combineren technologie met persoonlijke service.

4,9

4,9

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Een fijn bedrijf met korte lijnen en…

Een fijn bedrijf met korte lijnen en eerlijke prijzen

14 mars 2019

Réponse de Explect

Bedankt voor de feedback Nico, we doen ons best om voor de klant alles zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Zeer goed advies

Zeer goed advies, ondersteuning bij alle formaliteiten, snelle respons op vragen en wijzigingen.

13 mars 2019

Réponse de Explect

We doen ons best Gijsbert-Jan, fijn om te lezen dat je dit zo ervaren hebt.

Na een aantal expediteurs gebeld te…

Na een aantal expediteurs gebeld te hebben (die geen van alle zaken wilden doen met een particulier die eenmalig wat uit China wilde importeren) terecht gekomen bij Explect.

Wat een verademing, relevante adviezen, snelle reacties. Prijs kan ik niet beoordelen maar zou sowieso wat extra betalen voor deze service. Aanrader.

13 mars 2019

Réponse de Explect

Bedankt voor de feedback Jesse, we doen ons best. We willen iedereen de kans geven om wereldwijd te ondernemen. Ook al is dit éénmallige.

Super service en veel kennis!

Super service en veel kennis!

Je wordt super geholpen en ook bij kleine opdrachten is de service uitmuntend. Goed bereikbaar, proactief en vriendelijk.

8 mars 2019

Réponse de Explect

Beste Huvama, hartelijk dank voor de feedback. We zijn erg blij met de opdrachten die we van je krijgen. Groot of klein, wij willen het voor een ieder zo goed mogelijk doen.

Korte lijnen, prima service.

Goed overleg, goede informatie voorziening. Vaste contactpersonen, erg prettig in het contact.

Réponse de Explect

Beste Pebble shop, hartelijk dank dat jullie je ervaring hier willen delen. We zijn erg blij met de feedback.

Super service

Super service, altijd snel geholpen en goed bereikbaar!

Réponse de Explect

Bedankt voor je feedback Stijn, fijn om te lezen.

Goed Werk

Deze Jongens proberen iedere keer weer om het best passende transport, voor debeste prijs voor je te vinden.
Snelle reactie aan de telefoon zorgt ervoor dat je weer snel verder kunt met je dagelijkse werkzaamheden.

Réponse de Explect

Milo, bedankt voor je feedback. We doen ons best voor een ieder transport op maat te leveren.

Snel gewerkt, prima geleverd, kleine calculatiefout

Snel offerte gekregen, zending is ook keurig behandeld. Er bleek alleen een foutje in de prijscalculatie te zitten en bij navraag bleek die prijscalculatie niet heel transparant te zijn. Ik heb niet de indruk dat dit onwil is, meer dat er in het berekeningssysteem iets niet helemaal goed is gegaan.

Réponse de Explect

Bedankt voor je Feedback Wendy, er was bij jouw dossier inderdaad wat storing op het systeem. Gelukkig is dit allemaal recht getrokken.

Goede communicatieve

Goede communicatieve. Goede prijzen.

Réponse de Explect

Bedankt voor je feedback Albert.

Erg betrouwbaar bedrijf

Erg betrouwbaar bedrijf. Duidelijk, ze weten waar zij het over hebben.

Bedankt en met vriendelijke groet,

Vochtweringdirect.nl

Réponse de Explect

Bedankt voor je bericht Rick. We zijn erg blij met de samenwerking.

duidelijk

duidelijk, komen afspraken na,goeie communicatie

Réponse de Explect

Bedankt voor de feedback Jan.