Plaatste hier voor de eerste keer een bestelling. 3x oogdruppels met hyaluronaat en heparine en 1x desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zelf ben ik opticien/contactlensspecialist, maar helaas kan ik via mijn werk geen lenzen bestellen met cilinders boven 1.25 dpt. Na wat shoppen op internet kwam deze site als voordeligste leverancie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel goed telefonisch contact en spontaan goede tips gekregen. Zeker een aanrader. Goed advies ook voor welke vloeistof te gebruiken voor mijn type lenzen. Overigens ook een code gekregen voor p... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Eyelens streven we naar de beste klantenservice en oogzorgproducten. We willen jouw leven een stukje aangenamer maken met onze producten en bijdragen aan je gezondheid en levenskwaliteit. Onze toewijding gaat verder dan alleen het leveren van producten, we zorgen ervoor dat je elke dag met helder en comfortabel zicht kunt beginnen.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Eyelens denkt mee naar de behoefte van de cliënt
Een overzichtelijke website in begrijpelijke taal met een snelle service en vriendelijke betaalbare artikelen

Fantastische service
Fantastische service; bij niet afleveren van pakketje direct opnieuw en naar ander adres gestuurd en zeer goed geholpen door Severien.

Réponse de Eyelens.nl
De bestelling komt steeds keurig op…
De bestelling komt steeds keurig op tijd aan en is prima verzorgd. Ik heb geen zorgen meer over mijn lenzenvloeistof.

Heel tevreden
Competente prijzen, fijne abonnementsformule die je kan pauzeren en correcte communicatie en levering. Zeer tevreden.

Réponse de Eyelens.nl
Het abonnement van mijn lenzenvloeistof…
Het abonnement van mijn lenzenvloeistof is zo handig. Ik hoef nooit mis te grijpen want daar is mijn nieuwe bestelling alweer.

Réponse de Eyelens.nl
Ik bestel mijn lenzen al een tijdje bij…
Ik bestel mijn lenzen al een tijdje bij Eyelens en ben heel tevreden. De website is duidelijk en bestellen gaat snel en eenvoudig. Mijn lenzen worden altijd netjes en op tijd geleverd, wat het echt gemakkelijk maakt. Ook de prijzen zijn eerlijk. Voor mij is dit een heel betrouwbare plek om mijn lenzen online te bestellen.

Beperkte houdbaarheidsdatum!
Let op! Leveren producten met een beperkte houdbaarheidsdatum dus oude voorraad. Doen niets om dit te herstellen. Ja, je mag het product terugsturen op eigen kosten.............
UPDATE: Iets wat ruim 2 jaar geleden geproduceerd is en nog maar maximaal 1 jaar goed is proberen te verkopen als "nieuwe" voorraad en de schuld neerleggen bij de producent en zelf geen verantwoording nemen is niet echt heel chique als webwinkel.

schadaling;
schadaling;
het lijkt een nederlands bedrijf, omdat de site .nl is.
echter krijg ik de verkeerde vloeistof geleverd, mag ik het terug sturen, oh ja wel op eigen kosten meer dan 10 euro omdat het naar belgie moet.
ik bestel hier nooit meer. het kwam ook nog eens een aantal dagen later dan ze aangaven.
echt schandalig dit, wees dus gewaarschuwd.

Réponse de Eyelens.nl
Scherp geprijsd, snel verzonden.
De scherpste prijs voor mijn lenzenvloeistof en een mooie aanbieding op het reisformaat (90 ml), dus besteld. Twee dagen later bezorgd via post.nl.
Keurig verpakt, goede houdbaarheid, helemaal naar verwachting.
Niet klantvriendelijk
Voorheen Oogzorgproducten, nooit een probleem. Nu is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Ik stelde een normale vraag over een product, kreeg een onbeschoft ongeïnteresseerd antwoord en toen ik daar een mail over stuurde, kwam er nooit een reactie.
Ik bestel voortaan wel elders!
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Ik had Purevision lenzen besteld, maar kreeg last van flinke oogirritatie. Eyelens kon deze niet terugnemen, maar kwam met een fantastische oplossing: als compensatie sturen ze me 5 maandlenzen Air Optix voor beide ogen. Zo’n klantvriendelijkheid kom je zelden tegen! Snel, meedenkend en écht gericht op tevreden klanten.
Ik had de verkeerde lenzen besteld,
Ik had de verkeerde lenzen besteld,
Het was een pak van 3 doosjes lenzen.
Ik had er al 1 geopend.
Contact met Eye lens opgenomen.
Kosteloos 2 juiste doosjes naar mij opgestuurd.
Met een retour label de 2 verkeerde doosjes zonder verzendkosten teruggestuurd.
Zeer goede service!
Gewoon geleverd wat besteld is.
Plaatste hier voor de eerste keer een bestelling.
3x oogdruppels met hyaluronaat en heparine en 1x desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet.
Met kortingcode Spooky10.
In het weekend besteld en betaald met Visa.
Dinsdags geleverd via PostNL.
Geen naheffing o.i.d.
Voor herhaling vatbaar.
N.b. Alleen het aanmaken van een account is niet gelukt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.