Varen ankommer hurtigt fra bestillingsdagen, derudover formår i at personliggøre købet lidt, ved at lægge et kort ved med en lille besked, som er formuleret med håndskrift. Derved gøres afstanden lidt... Voir plus
Købte en Day taske som skulle indpakkes til gave. Varen kom få dage efter bestillingen, den var meget fin pakket ind i det smukkeste papir og med til- og fra-kort vedlagt. Der fulgte en fin indkøbspos... Voir plus
Velfungerende - oplysende brev vedlagt. Vare levede op til forventning. Pris i den dyrere ende. Muligvis godt med en lille rabat ved næste køb. Tidsramme fra bestillingstidspunkt til modtagelsen... Voir plus
Enkel og ligetil, super fin service i form af gave og overskuelig returprocedure hvis dette skulle være nødvendig. Varen svarer i fuld overensstemmelse med det der hænger i butikkerne. Jeg er en ovenu... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Reallife designer-shopping på nettet. FashionForMe.dk er en ny generation af webshops, som gør op med den upersonlige shoppingoplevelse og sætter service, oplevelse og inspiration i top.
Agerskellet 14, 8920 , Randers NV
- 3032 1232
- kundeservice@fashionforme.dk
- www.fashionforme.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Kan varmt anbefales!
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg også gjort det. Min vare kom lynhurtig, og så varmede det at der var en lille hilsen med i pakken. Det kan ihvertfald anbefales at handle på siden, og jeg vil klart gøre det igen. De har super gode tilbud, og ellers priser hvor alle kan være med.
super hurtig levering.
Købte en kjole. den kom hurtigt. Fik et kort med en sød hilsen, hvor der stod "håber du bliver glad for din nye kjole" Fin vare:) grunden til hjemmesiden ikke får 5 stjerner er at fragten er lidt dyr. .
Fantastisk
Pakken blev leveret på mit skrivebord dagen efter bestillingen, men en dejlig lille personlig hilsen, der gav mig et smil på læben :-) Super tilfreds
Perfekt
En rigtig god oplevelse. Hurtigt svar på spørgsmål vedr. Størrelse. Passede perfekt. God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales til andre. Handler helt sikker på sitet igen.
Fantastisk hjemmeside, nem og overskuelig. Super service.
Hej
Jeg handler ofte hos fashionforme.dk Det er den mest foretrukne hjemmeside hvad mode angår, for mit vedkommende. Skal jeg til fest eller bare har brug for noget smart tøj, er det altid her jeg finder noget godt. Super service og det bedste af alt, er den hurtige levering.
Jeg bor i udlandet og savner det smarte tøjudvalg, DK kan byde på. Her er det så Fashionforme er den optimale løsning.
Yderst tilfreds:-)
Ann-Charlott Arend
Bedste butik på nettet
Havde bestilt buksedragt og havde rabat kode til 15% dagen efter var der fødselsdag med 20% og de havde rettet min ordre så jeg også fik 20% det må man da kalde service
Hurtig levering og god service
Jeg kan varmt anbefale Fashionforme. Fik pakken dagen efter jeg bestilte den fint pakket ind og med en venlig hilsen.
Sød, venlig, hjælpsom betjening.
Jeg har fået en super god behandling. Jeg manglede oplysninger på varen ift om det mon var min str og vedkommende jeg talte med, gik straks i gang med at måle sweateren og oplyse målene til mig. Og sweateren passer perfekt ;o))
Super fin service
Jeg bestilte varer hos fashionforme, som efter få dage ankom i gls pakkeshop. Varen var super fint pakket ind og havde et sødt lille kort med og en fin stofpose til shopping. Super fin service og hurtig levering, da handler jeg helt sikkert igen. Anja
Fin vare... hurtig levering
Har handlet et par gange hos jer... altid hurtig levering og dejlige vare...
Mvh
Helle
service i top
jeg vil helt klar anbefale at handle på fashionforme.dk
super service, hurtig levering og top service på mail. samt det at den der har ekspederet din ordre giver en personlig hilsen med i varen. Det gør at jeg føler mig tryg ved at bestille varer ved denne forhandler.
Hurtig handel
Så er det let at købe fødselsgaver.
Flot leveret i gavepapir.