Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og neutral feedback på de punkter der blev fremlagt. Ingen salgsgas eller dyre råd, men gode anbefalinger til hvad der skulle gøres/udbedres.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FDM og deres bilsyn på Egegårdsvej i Odense S – det hele spillede bare fra start til slut. Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

supergod service i Hillerød

Men det er irriterende, at FDM tilbyder bilsyn for deres medlemmer til vidt forskellige priser afhængig af ens bopæl, selv om alle betaler samme årskontingent og samme pris for alt i FDM's netbutik etc.

10 avril 2026

Kompetent og grundig

Kompetent medarbejder. Har været hos ham tidligere ig han tjekkede endda om værkstedet havde udskiftet defekt pakning. Så god anbefaling herfra.

13 avril 2026

Fagligt og personligt en super oplevelse

Fagligt og personligt en super oplevelse

9 avril 2026

Tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at mødet med os har givet en god helhedsoplevelse. Vi lægger stor vægt på både det faglige indhold og den menneskelige kontakt, og det er rart at mærke, når det bliver oplevet i praksis. Hos os handler det om at tage sig ordentligt tid og møde vores medlemmer med nærvær og respekt.

Fin service

Fin service

De overholdte min tid

8 avril 2026

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede en god service hos os. At overholde aftaler og vise respekt for din tid er helt grundlæggende for os, og noget vi arbejder målrettet med i hverdagen. Det betyder meget at høre, når det lykkes, og det giver ekstra motivation til at holde niveauet højt for vores medlemmer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og informativ gennemgang…

Professionel og informativ gennemgang der åbner for at man kan "deltage" i synet

8 avril 2026

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at gennemgangen opleves som både professionel og informativ. Det betyder meget for os, at man som medlem føler sig tryg og godt klædt på, og at der er plads til at følge med hele vejen og være aktiv undervejs. Netop den åbenhed er noget, vi lægger stor vægt på, så man ikke bare får et resultat, men også forståelsen bag.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og behagelig gennemgang og som…

God og behagelig gennemgang og som altid professionel personale, 5 ***** herfra

1 avril 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at læse, at du har haft en god og behagelig gennemgang. Vi lægger mange kræfter i at møde vores kunder i øjenhøjde og tage os god tid, så det føles trygt hele vejen igennem.

At du også oplever vores personale som professionelt, tager vi som et stort skulderklap. Den slags feedback betyder meget i hverdagen og bliver delt med teamet.

Du skal altid være meget velkommen igen, hvis du får brug for os. Vi hjælper gerne, næste gang bilen skal kigges efter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra “åh nej, bilsyn…” til “det var jo faktisk fedt!”

Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var både effektivt og professionelt. Servicen var helt i top, og man føler sig virkelig godt taget imod.

Det, der især gjorde indtryk, var gennemsigtigheden i selve bilsynet. Det var både spændende og trygt at få indblik i, hvad der blev gennemgået – og samtidig få en klar og ærlig vurdering af bilens samlede stand.

Medarbejderne var utrolig behagelige og imødekommende, og deres store viden skinnede tydeligt igennem. Man er ikke i tvivl om, at man er i trygge hænder.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse – jeg kan varmt anbefale FDMs bilsyn! 🚗✨

1 avril 2026

Hej Trille,

Det er virkelig dejligt at læse om din oplevelse hos os i Odense. Når både booking, selve bilsynet og mødet med vores medarbejdere spiller, så ved vi, at vi har ramt det, vi gerne vil. Vi arbejder meget med åbenhed og forklaring undervejs, så man som bilejer føler sig tryg og godt informeret, og det er skønt at høre, at netop det gjorde en forskel for dig.

Din anbefaling betyder meget for os, og den deler vi gerne videre med kollegerne på Egegårdsvej.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig, effektiv og med højt humør

God stemning og højt humør.
Jeg blev taget godt imod og kunne hygge mig i solen mens testen blev udført.
Der blev givet et kort referat af tedtens resultat, og en udførlig testrapport tilsendt på mail.

27 mars 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at besøget føltes rart hele vejen igennem. Vi går op i, at stemningen er afslappet, og at man føler sig velkommen fra start. Samtidig skal der være styr på det faglige, så man både får et hurtigt overblik og noget grundigt med hjem bagefter. Dejligt, at du oplevede den kombination og kunne nyde ventetiden imens.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og neutral feedback…

27 mars 2026

Hej J.S.

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du oplevede en ærlig og saglig gennemgang. For os handler det om at give et klart billede af situationen og pege på løsninger, der giver mening, uden at presse noget unødvendigt igennem. Når anbefalingerne føles fair og til at handle på, ved vi, at vi har ramt rigtigt, og det er vi glade for at kunne levere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fdm er dygtige og grundige. god info de…

Fdm er dygtige og grundige god info de holder tidsfristen .

25 mars 2026

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du oplever os som grundige og til at stole på. Vi gør os umage for at give klar og brugbar information hele vejen, så der er styr på aftalerne og ingen løse ender. Når planerne holder, giver det ro, og det er præcis det, vi gerne vil levere til vores medlemmer.

god synshal

20 mars 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse!

Vi bliver glade, når nogen tager sig tid til at skrive et par ord efter et syn. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at hallen har levet op til dine forventninger. Vi arbejder på at skabe et sted, hvor man føler sig godt taget imod, og hvor processen er nem at følge.

Usædvanlig fint sted

Usædvanlig fint sted, at få synet bilen, hvor man kan følge prøveassistenten hele bilen rundt og få svar på alle spørgsmål og høre hans bedømmelse om godt & skidt !

20 mars 2026

Hej Margit & Hans-Erik,

Tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at læse, at du har haft en så god oplevelse ved syn. Det betyder meget for os, at man kan følge med i processen og få forklaringer undervejs. Den direkte kontakt med prøveassistenten giver ofte en ekstra tryghed, fordi man både får indsigt i bilens tilstand og mulighed for at få uddybet de ting, man undrer sig over.
Vi er glade for, at det netop var sådan, du oplevede det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel tilgang og super…

Professionel tilgang og super kommunikation

19 mars 2026

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for hele holdet, når vores indsats gør en forskel for dem vi hjælper, og vi giver din ros videre til den medarbejder der hjalp dig.

God og professionel…

God og professionel betjening/vejledning at kompetent medarbejder.

18 mars 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har fået en god og professionel hjælp. Det betyder meget for os, at vores medlemmer føler sig trygge og godt guidet, når de er i kontakt med os, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

fdm test og bilsyn

grundig gennemgang af bilen hvorved testassistenten
fandt fejl på 12volt batteriet som så blev udskiftet uden udgift for mig.det hele i en behagelig atmosfære. kan varmt anbefales.

13 mars 2026

Hej Karsten,

Tak for din anmeldelse!

Det lyder som en rigtig god oplevelse, og hvor er det fint at høre, at gennemgangen blev taget seriøst, så en skjult fejl blev opdaget og ordnet uden ekstra omkostning for dig.

Det giver en helt anden ro at køre derfra, når både bilen og stemningen har været i orden. Vi sætter stor pris på, at du deler det med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lever op til mine forventninger 100%.

13 mars 2026

Hej Bjarne,

Det er skønt at høre, at vi ramte plet i forhold til det du håbede på. Vi arbejder hele tiden for at levere en oplevelse som føles tryg og ligetil, så det betyder meget at få den slags ord med på vejen.

Meget imødekommende personale

Meget imødekommende personale. Blev tilbudt at overvære selve synet af bilen og stille spørgsmål. Alt i en sober og venlig tone

10 mars 2026

Hej Niels-Bjarne,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder meget, at vores folk tager sig tid til at vise processen frem, så du føler dig tryg og får det fulde indblik i, hvad der sker med bilen.

Den gode tone og nærhed i dialogen er noget vi værner om, så det er dejligt at høre, at det kom til udtryk hos dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lidt ekstra solskin over dagen...

Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans kollega Henrik. Det var en helt igennem rar og humørfyldt oplevelse og jeg følte mig meget velkommen hos dem.

10 mars 2026

Hej Ole

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at besøget i Hillerød gav lidt ekstra solskin på dagen, og at du følte dig rigtig godt taget imod. Vi giver din ros videre til Michael og Henrik. Det bliver de uden tvivl glade for at høre samt at deres gode humør og grundige gennemgang gjorde oplevelsen rar for dig.

Det betyder meget for os, at du både føler dig velkommen og tryg, når du har din bil hos os, og at gennemgangen giver dig overblik og ro i maven.

Du skal altid være meget velkommen forbi igen, så står vi klar til at hjælpe.

Rustbeskyttelse og kontrol

Fik foretaget rustbeskyttelse og efterfølgende kontrol gennem FDM. Alt var fuldt tilfredsstillende. Rustbeskyttelsen var korrekt udført og prisen meget rimelig.

6 mars 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at både rustbeskyttelsen og den efterfølgende kontrol gennem FDM levede op til dine forventninger, og at alt var i orden.

Det betyder meget for os, at du føler dig tryg ved det arbejde, der er udført på bilen, og at du oplever, at prisen hænger fornuftigt sammen med kvaliteten.

Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper både os og andre bilejere, der står overfor samme valg. Du skal altid være mere end velkommen til at bruge os igen, hvis du en anden gang ønsker kontrol eller bare et ekstra sæt øjne på bilen.

Grundigt og venligt syn

5 mars 2026

Hej Hans

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet et grundigt og venligt syn. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg i forløbet, og at du oplever, at vi tager os tid til både bilen og dig som kunde.

Du er altid velkommen en anden gang, hvis du har brug for hjælp, spørgsmål eller et nyt syn. Vi står klar til at hjælpe.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus