Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Voir plus
Super god service og neutral feedback på de punkter der blev fremlagt. Ingen salgsgas eller dyre råd, men gode anbefalinger til hvad der skulle gøres/udbedres.
L'entreprise a répondu
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FDM og deres bilsyn på Egegårdsvej i Odense S – det hele spillede bare fra start til slut. Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var... Voir plus
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
- +4570133040
- kontaktfdm@fdm.dk
- www.fdmtestogbilsyn.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
supergod service i Hillerød
Men det er irriterende, at FDM tilbyder bilsyn for deres medlemmer til vidt forskellige priser afhængig af ens bopæl, selv om alle betaler samme årskontingent og samme pris for alt i FDM's netbutik etc.
Kompetent og grundig
Kompetent medarbejder. Har været hos ham tidligere ig han tjekkede endda om værkstedet havde udskiftet defekt pakning. Så god anbefaling herfra.
Fagligt og personligt en super oplevelse
Fagligt og personligt en super oplevelse

Réponse : FDM Test & Bilsyn
Professionel og informativ gennemgang…
Professionel og informativ gennemgang der åbner for at man kan "deltage" i synet

Réponse : FDM Test & Bilsyn
God og behagelig gennemgang og som…
God og behagelig gennemgang og som altid professionel personale, 5 ***** herfra

Réponse : FDM Test & Bilsyn
Fra “åh nej, bilsyn…” til “det var jo faktisk fedt!”
Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var både effektivt og professionelt. Servicen var helt i top, og man føler sig virkelig godt taget imod.
Det, der især gjorde indtryk, var gennemsigtigheden i selve bilsynet. Det var både spændende og trygt at få indblik i, hvad der blev gennemgået – og samtidig få en klar og ærlig vurdering af bilens samlede stand.
Medarbejderne var utrolig behagelige og imødekommende, og deres store viden skinnede tydeligt igennem. Man er ikke i tvivl om, at man er i trygge hænder.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse – jeg kan varmt anbefale FDMs bilsyn! 🚗✨

Réponse : FDM Test & Bilsyn
Hurtig, effektiv og med højt humør
God stemning og højt humør.
Jeg blev taget godt imod og kunne hygge mig i solen mens testen blev udført.
Der blev givet et kort referat af tedtens resultat, og en udførlig testrapport tilsendt på mail.

Réponse : FDM Test & Bilsyn
Super god service og neutral feedback…

Réponse : FDM Test & Bilsyn
Fdm er dygtige og grundige. god info de…
Fdm er dygtige og grundige god info de holder tidsfristen .

Usædvanlig fint sted
Usædvanlig fint sted, at få synet bilen, hvor man kan følge prøveassistenten hele bilen rundt og få svar på alle spørgsmål og høre hans bedømmelse om godt & skidt !

God og professionel…
God og professionel betjening/vejledning at kompetent medarbejder.

fdm test og bilsyn
grundig gennemgang af bilen hvorved testassistenten
fandt fejl på 12volt batteriet som så blev udskiftet uden udgift for mig.det hele i en behagelig atmosfære. kan varmt anbefales.

Meget imødekommende personale
Meget imødekommende personale. Blev tilbudt at overvære selve synet af bilen og stille spørgsmål. Alt i en sober og venlig tone

Réponse : FDM Test & Bilsyn
Lidt ekstra solskin over dagen...
Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans kollega Henrik. Det var en helt igennem rar og humørfyldt oplevelse og jeg følte mig meget velkommen hos dem.

Rustbeskyttelse og kontrol
Fik foretaget rustbeskyttelse og efterfølgende kontrol gennem FDM. Alt var fuldt tilfredsstillende. Rustbeskyttelsen var korrekt udført og prisen meget rimelig.