Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Retourproces onmogelijk

We hadden een sjoef fiets gekocht. De linker trapper kon niet indraaien. Na het product te hebben bekeken, zagen we dat de schroefdraad van de trapper was beschadigd. Wij hebben videos en fotos moeten maken om te bewijzen dat het niet lukte. Ze doen heel moeilijk om de 25euro bezorgkosten te betalen ipv excuses aan te bieden en ons retourproces makkelijk te maken. Ik zag in een eedere review ook staan dat iemand hetzelfd eprobleem had. Volgens mij hebben ze die fiets weer aan ons verkocht : )

16 avril 2026

Niks kopen!

Aub, koop hier geen fiets! Ik had de verkeerde maat besteld en mocht hem voor 25 euro terugzenden. Ze wilden foto's, foto's en nog eens foto's. Late reactie op de mail! Gelukkig heb ik na verzoek mijn geld terug! Ze behandelen je zeer wantrouwend tot onbeschoft toe! Dus kijk verder!!!

7 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Beschadigd ontvangen, word je niet geloofd

We hadden een sjoef fietsje gekocht nieuw. Na openmaken en instructie volgen kwam we tot de ontdekking dat de linker trapper niet wou indraaien. Na het product te hebben bekeken, zagen we dat de schroefdraad van de trapper was beschadigd. Dit gebeurd alleen als je hem lam draait, in de verkeerde richting. Dit hebben wij niet gedaan. Dit is dus zo geleverd. Maar na contact worden we niet geloofd. Nu moeten we zelf naar een fietsenmaker om dit te laten maken. Of te wel een “nieuw” product moeten we een reparatie op laten uitvoeren. Het gaat mij niet eens om de kosten. Maar dat je niet wordt geloofd. Mijn advies is als je hier iets koopt, zorg dan dat iemand je filmt terwijl je het openmaakt. En inspecteer elk onderdeel met een camera in hand.. Ik koop hier dan ook niet meer. Mijn vermoeden is dat het een retour product is geweest van iemand anders wat weer als “nieuw” in het magazijn is weggezet. Onder het mom het is “nieuw”. Want nee het was “nieuw” en geen tweedekansje. Erg jammer. Snap dat genoeg mensen het bedrijf voor hun eigen gemaakte fouten willen aanspreken. Maar als je dit echt niet hebt gedaan, dan is het super zuur. En geeft dan ook geen fijne ervaring richting ons.

31 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit fiets en klantenservice

Prachtige kinderfiets gekocht (uiterlijk) maar helaas boren de zijwieltjes zich in het spatbord en is de as nu ook stuk. Hierover contact opgenomen met de klantenservice. Wijten het aan het doen van onderhoud met als rede dat de fiets opnieuw moet worden afgesteld en hier de problemen uit voort komen. De zijwieltjes hebben we keer op keer opnieuw afgesteld maar zonder resultaat. Nu moeten we dus ook nog eens extra kosten gaan maken door hem naar de fietsenmaker te brengen ipv dat er service vanuit de koper wordt verleend. Belachelijk! Nooit meer hier iets kopen dus!

23 mars 2026

Snelle levering en nette (kinder)fiets

Door alle slechte reviews had ik hier bijna niet besteld, maar mijn zus had een goede ervaring dus ik durfde het erop te gokken. Goede keuze geweest! Een ontzettend leuke fiets gekocht voor onze dochter haar 3e verjaardag. Snelle levering (zoals aangegeven), fiets arriveerde netjes en was makkelijk in elkaar te zetten. De zijwieltjes passen niet helemaal perfect waardoor de fiets een beetje wiebelt, maar dat is een kwestie van wennen. Goede ervaring! Die mogen ook gedeeld worden!

2 mars 2026

KOOP LOKAAL!

KOOP LOKAAL!! September 2025 een Sjoef fiets gekocht voor onze dochter van 5. Gisteren zag ik dat er allemaal scheuren in de wang van de banden zat. Gemaild, reactie: gewoon slijtage 😂 of ze is steeds op of af van de stoeprand gegaan. Wat een giller. Banden zijn gewoon verdroogd/oud. Superslecht! En gevaarlijk!

2 mars 2026

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf. Krijg een beschadigde fiets. Ter compensatie wordt er een lakstift aan geboden, en bij navraag een bedrag van €15. Er wordt mij een ondeugdelijk product gestuurd, moet ik zelf zorgen voor retourzending. Op de site wordt retourneren via postnl of DHL aangeboden, maar via WhatsApp zeggen ze dat het enkel via gls kan. Wat een vreselijke miscommunicatie en zo niet fijne behandeling en al zeker geen goede onbeschadigde fiets. Zou dit zeker niet aanraden, en hier niet kopen. Je wordt niet prettig te woord gestaan, en je gekochte product voldoet niet aan het geen via de site wordt aangeboden.

25 février 2026

Fiets na 2 weken nog steeds niet binnen

Fiets 16 januari besteld voor de verjaardag van onze dochter 20 januari. Zou dezelfde dag verstuurd worden, werd niet gedaan. Nu 30 januari nog steeds geen fiets ontvangen. Zijn na 2 weken een onderzoek bij GLS gestart. Dat mijn dochter 10 dagen geleden jarig was en nog steeds geen cadeau heeft, lijkt ze niet veel te doen.

16 janvier 2026

Alles prima!

Mooie fiets voor dochter van 10. Van bestellen tot ontvangen thuis duurde 2 dagen! In elkaar zetten verreist wat gereedschap en handigheid (logisch). Hij hoeft geen jaren mee te gaan, want ze groeit er toch weer zo uit. Al met al..prima fiets voor prima geld, en een superblije dochter.

21 janvier 2026

Bike never arrived

Bought a bike, never arrived. The courier GLS seems to have lost it. I complained and they sent another one, and the courier GLS has already postponed 2 times the delivery of the second bike... all in all, I have been waiting for 3 weeks for a bike that should have been here in 48hs.

20 janvier 2026

Waardeloos …

Na een paar maanden bleek de spaakspanning niet in orde te zijn geweest, na een kleine val, een enorm slag in het wiel. Contact opgenomen met de klantenservice, maar geen tegemoetkoming in de kosten can 140 euro reparatie !!! Er moest een heel nieuw voorwiel in. De reactie was dat ik als leek de spaakspanning maar had moeten controleren bij aankoop. Je mag er toch vanuit gaan dat de fiets in orde is. Mijn zoon heeft een fiets gekocht waar hij elke week 200 km mee rijdt, al 2 jaar en de spaakspanning is nog steeds in orde. Wel bij een degelijke fietsenwinkel gekocht uiteraard. Maar nee, bij dit kinderfietsje, waar 12 km per week mee is gereden, 4 maanden lang. Gaat de spaakspanning zó achteruit volgens de klantenservice dat er direct bij een val een slag ontstaat dat niet meer te repareren is, omdat het wiel van aluminium is, en niet te corrigeren is. Schande !!

13 janvier 2026

Bike arrived broke

Bike arrived broke, one of the inner tubes had a hole, i then had to have it repaired before i even used it. They refused to send me the replacement parts or compensate me in anyway!

8 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kinderfiets met scheuren in banden

Kinderfiets besteld. Na half jaar scheuren in banden. Gereclameerd: fietsenopfietsen geeft aan dat het slijtage is. Klopt niet want fiets is nog nauwelijks gebruikt en heeft binnen gestaan. Gewoon oude bandjes waarschijnlijk. Komen met geen enkele oplossing en leggen probleem bij de klant terug. Garantie tot aan de voordeur blijkbaar. Slecht, slecht, slecht

8 janvier 2026

Slechte winkel

De bezorger heeft mijn fiets over de schutting gegooid. Doordat een track & trace ontbrak, wist ik van niets en heeft de fiets vijf dagen in de regen gelegen. De winkel was niet bereid om de fiets om te ruilen. Contact met de klantenservice heeft niet tot een oplossing geleid.

20 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bij een bestelling van een fiets geen…

Bij een bestelling van een fiets geen mail gehad,geen trackinglink,enkele dagen later een doc van post nl in de bus waar niks op stond,niemand heeft aangebeld,bij een klacht bij de firma zeggen ze dat ze het geld gaan krediteren maar dat ze 25€ gaan inhouden voor het niet ophalen van de fiets,dit is pure fraude! Niets bestellen hier mensen !

3 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Hier even een eerlijk verhaal voor de…

Hier even een eerlijk verhaal voor de mensen die schikken van alle reviews die gaan over oplichting enz, dat is niet het geval.

Jazeker maken ze het mooier dan het is, maar aan de andere kant, je hebt voor een paar honderd euro een fiets inclusief verzending, verwacht dan ook geen Gazelle die 5 keer zoveel kost.

Vandaag bestellen is vandaag verzonden, nee dat klopt gewoon niet. Het duurde bijna een week, maar de fiets kwam netjes aan. Slim verpakt, heel compact en met het nodige beschermingsmateriaal. Helaas toch wat krasjes, wat ik gezien de manier waarop de GLS medewerker de doos de gang in knalde eigenlijk nog mee vond vallen. Afijn, het in elkaar zetten vereist wat handigheid, heb je dit nooit gedaan vraag een handig iemand even mee te kijken. De handleiding is erg beknopt, maar met een beetje logisch nadenken kom je er in een half uurtje wel uit. Ik dacht dat het een Chinees ding was, maar made in Turkey staat erop, ik vind het prima.

Zorg dat je een bus multispray of wd40 klaar hebt staan. Spuit alle blanke onderdelen goed in, want anders roest hij weg waar je bij staat. Tenminste, zo komt het materiaal op mij over. Uiteraard uitkijken dat je de boel niet glad maakt zoals je stuur, dat is gevaarlijk, maar dat spreekt hopelijk voor zich.

Ook nog contact gehad met de helpdesk en ondanks de horrorverhalen hier, gewoon netjes antwoord en een oplossing.

Prima fietsjes voor deze prijs, verwacht gewoon geen hoge A-kwaliteit. Maar voor die paar jaar dat ze erop rijden en daarna een grotere fiets nodig hebben vind ik het heel acceptabel.

5 novembre 2025

Zeer slechte service – onbruikbare fiets na 2 jaar

Zoals vaker beschreven, jammer dat je niet 0 sterren kan geven.

Wij kochten ruim twee jaar geleden een SJOEF-fiets bij FietsenOpFietsen. Toen de band kapot ging, bleek het volledig onmogelijk om een nieuwe band te bestellen. De klantenservice liet weten dat ze “geen onderdelen aanbieden” en dat we het zelf maar moesten uitzoeken. Met veel heen en weer mailen, want ze zijn wettelijk verplicht hierin tegemoet te komen. Dan heb ik het niet over de fabrieksgarantie maar wat ze wettelijk verplicht zijn, alsnog geen oplossing. Omdat ik mijn tijd er verder niet meer aan kwijt wil zijn, niet meer gereageerd.

Dat betekent dus: een dure kinderfiets die nog in perfecte staat is, maar die je kunt weggooien zodra er een band stukgaat. Dat is ronduit schandalig en absoluut niet wat je van een serieuze fietsenwinkel mag verwachten.

Geen enkele bereidheid tot meedenken, geen oplossing, niets.
Koop hier alleen als je het niet erg vindt dat je product na korte tijd waardeloos wordt en er geen enkele service of vervangende onderdelen beschikbaar zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wij kopen hier nooit meer en zullen dat advies overal verspreiden.

1 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier niet! Helaas ook een slechte ervaring!

De SJOEF Cruise Jongensfiets besteld voor onze zoon zijn verjaardag. Op het eerste oog zag de fiets er degelijk uit voor de prijs die je ervoor betaald. Echter was de fiets kapot en beschadigd. De behuizing waar het stuur in moet was zo beschadig dat je de stuurpen er niet eens in kon doen. Ook zaten er deuken in het voor- en achterspatbord. En de remkabel zat los.

De eerste reactie vanuit Fietsenopfietsen was "We beiden je hiervoor graag tot 45,- compensatie, op vertoning van de bon, aan om dit te laten maken bij de fietsenmaker." Hier gingen wij absoluut niet mee akkoord want je besteld een nieuw product en deze moet gewoon goed zijn!

De optie toen was of omruilen of retour sturen. Ons vertrouwen was helemaal weg dus wij wilden absoluut ons geld terug. Wanneer je het artikel retour stuurt krijg je een waslijst aan eisen waar de retourzending aan moet voldoen en je moet het pakket zelf(!) naar een PostNL punt brengen. Gelukkig paste de doos in onze auto!
De retourkosten zijn bij ons wel door Fietsenopfietsen betaald en we hebben keurig binnen 3 werkdagen het volledige bedrag terug gestort gekregen. Dus dat moet ook gezegd worden.

Toen we nog eens aan gaven dat we het een hele rare gang van zaken vonden dat ze aan bieden om de fiets te laten maken bij de fietsenmaker zeiden ze "Wij zijn een online webshop en bieden de service niet aan wat bijv. een fietsenmaker wel heeft. Dat is helaas een verschil als je je fiets niet in de winkel koopt. Excuus voor het ongemak."
Ze blijven vriendelijk maar er is totaal geen empathie!

Wanneer ze hun verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat ze goede producten verkopen, dan zou het echt een prima webshop zijn. Dit is gewoon echt heel erg jammer!

Ik heb spijt dat ik niet meteen op Trustpilot heb gekeken want dan had ik hier nooit een fiets besteld!

24 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is dat ik geen -sterren kan…

Het is dat ik geen -sterren kan geven... wat een ontzettend slechte service biedt fietsenopfietsen.nl ! Onze eerst bestelde fiets (7-9-25) blijkt spoorloos verdwenen, de 2e (overigens wel geleverde) fiets komt aan zonder trappers op 2 oktober! , mist een schroef, en het licht ontbrak. Na contact te hebben gezocht kregen we het licht toegestuurd (1 dag later ontvangen)de trappers zouden van het hoofdkantoor komen, nu 10 dagen later nog eens contact gezocht..nu blijkt dat de trappers "uitverkocht" zijn. Ik heb gewacht met deze review tot het opgelost was, maar ik ben ondertussen zo boos dat onze zoon zijn verjaardagscadeau nog steeds niet kan gebruiken! Ik heb een vergoeding gevraagd, en dat zou geregeld worden, ik koop de trappers wel ergens zelf. Zodat mijn kind eindelijk gebruik kan maken van zijn fiets. Koop hier geen fiets, en bespaar u een hoop leed!

7 septembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus