3,9

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top service

Met m’n fiets die ik via upway had aangeschaft, hier terecht gekomen vanuit Hillegom. Had al meerdere fietsenmakers in de buurt gehad die me allemaal niet wilde helpen. Hier werd er geluisterd gekeken en een oplossing bedacht! Snelle service, vriendelijk en kundig personeel ofwel, ik weet met een fiets die gemaakt is en een grote glimlach weer naar huis na een paar dagen. Echt fantastisch

7 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een dagje fietsen in de Bollenstreek…

Een dagje fietsen in de Bollenstreek leek in het water te vallen doordat de accu van mijn gazelle in Brabant was blijven liggen. Gelukkig een fietsenwinkel in de buurt. Misschien dat ik er een kan huren?Bij hen kreeg ik zonder probleem een accu mee en heb ik alsnog volop kunnen genieten van de prachtige bollenvelden!
Bedankt voor deze service!
Ineke Schoonen

10 avril 2025

Levenslang klant

Ik ben al klant sinds ze aan de andere kant van het spoor zitten. Destijds mijn eerste fiets nog test gereden door de showroom heen. Altijd topkwaliteit en vriendelijk te woord gestaan.

9 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht, service slecht en inruilaanbod bijzonder laag

Helaas de eerste review op trustpilot zie ik en dan gelijk een slechte. Ik was jaren lang klant bij deze winkel in Voorhout.
Tot de laatste keer toen ik mijn elektrische fiets voor een servicebeurt bracht. Duidelijk aangegeven geen software update te willen. Werd opgeschreven en doorgegeven. Bij terugkomst toch een update gedaan met een vaag verhaal dat dit moet. Onaangename discussie met de monteur die met een stelling kwam dat een update verplicht was ivm opvoeren. Maar wel toegegeven dat ze een fout hadden gemaakt in eerste instantie. Geen tegemoetkoming en servicebeurt gewoon afgerekend. Ik zou nog worden teruggebeld voor een oplossing maar nooit wat gehoord tot op heden. Me voorgenomen geen fiets hier meer te verkopen.

Mijn moeder van in de 70 had haar gazelle fiets ook daar gekocht 2 jaar geleden. Na het overlijden van mijn vader en feit dat ze wat onvast ter been werd, werd ze bang op deze fiets en wilde hem inruilen voor een lager model. Fiets met 1400km en nog geen 2 jaar oud. Geen krasje te zien en altijd binnen gestaan. Nieuwprijs 2500€ en werd nu nog nieuw verkocht voor €3000. Het aanbod wat ze deden : €900 voor terug deze zgan merkfiets. Schrijf je €800-€1100 per jaar af.
Wat een aanfluiting, voelt respectloos naar jezelf als klant en machteloos. We hebben dit aanbod naast ons neergelegd en deze fiets via marktplaats voor €1800. Zo ga je niet met klanten om. Komt ook nog eens bij dat ze 2 jaar geleden mijn moeder een veel te grote fiets hebben verkocht.

Sorry mensen. Al meer dan 15 jaar vaste klant maar de service etc. is momenteel ver te zoeken. Mij zijn jullie kwijt, jullie hebben geen oog meer voor klanten maar draaien alleen maar om geld en omzet.
Ik hoop dat jullie e.e.a. aanpassen, niet voor mij maar om andere en nieuwe klanten te behouden

20 avril 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus