Fietshemel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een enorm slechte ervaring bij een andere fietsenzaak in Edam met de fiets die ik van mijn 95 jarige moeder heb gekregen kwam ik gelukkig terecht bij de Fietsenhemel. Wat een verademing! D... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Motorproblemen. Met Voque driewielfiets van mijn schoonzus. Fantastisch geholpen met vervangen van motortandwielen . Tegen zeer schappelijke prijs en zeer gastvrij en behulpzaam. Kunnen veel za... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Geweldige service!

Wat een verademing!
Deze man en zijn vader hebben mij fantastisch geholpen.
Ik voelde mij gehoord en welkom.
Ze zijn vriendelijk vakkundig en hebben hart voor hun klanten.
Waar de andere winkel te kort schoot lieten zij hier zien hoe service hoort te zijn.
Mijn moeders cadeau is hier in de allerbeste handen geweest.
Zoek je een betrouwbare fietsenhandel in Edam met ouderwetse service en een warme aanpak ga dan naar de Fietsenhemel.
Heel erg bedankt voor de geweldige hulp.
Hier kom ik zeker terug

17 juillet 2026

Motorproblemen

Motorproblemen. Met Voque driewielfiets van mijn schoonzus.
Fantastisch geholpen met vervangen van motortandwielen .
Tegen zeer schappelijke prijs en zeer gastvrij en behulpzaam.
Kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen met name de rijwielzaak in haar woonplaats Maasluis die haar zeer onbehouwen de deur wees e niets wilde ondernemen .
Fietshemel is echt top !
Aanrader

3 juillet 2026

Topwinkel, ook na aankoop

Voor onze moeder die slecht ter been is een fiets uitgezocht zodat ze weer mobiel is. Tijdens het bezoek aan de winkel erg prettig behandeld zonder enige vorm van druk om te verkopen. Ook uitgebreid kunnen proberen. Men gaat duidelijk uit van de behoefte van de klant. Fiets gekocht en netjes geleverd met uitleg. Helaas veranderde de toestand van onze moeder en hebben we gebeld met Fietshemel voor een oplossing. Ik kan zonder meer zeggen dat ze het erg netjes hebben opgelost. Kan deze zaak 100% aanbevelen.

23 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne verkoper en bezorger!

Wat een fijne verkoper en bezorger!

Ik was op zoek naar een elektrische bakfiets voor mijn zoon en hond.

Zijn langsgeweest in Edam voor een proefrit.
Nemen alle tijd voor je, leggen beide goed uit hoe de fiets werkt echt top service en super aardig!

Ik kan deze zaak echt aanraden, eerlijk advies en scherpe prijs!

Wij zijn super blij met de fiets!!

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De verkoper geeft goede informatie

De verkoper geeft goede informatie, en neemt de tijd voor zijn klanten. Ik heb een Easy Trike 3 wielfiets met trapondersteuning gekocht. Had wat kleine probleempjes, maar die zijn perfect opgelost. Als je belt krijg je altijd contact of een melding dat je wordt terug gebeld. Fietshemel is een fijne winkel, en een goed voorbeeld voor andere.

18 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ook belgen kunnen rekenen op de service van fietshemel.nl

Vanuit België drie maanden geleden een driewieler gekocht. Wij ervaarden de fiets als onstabiel. Mijn 80 jarige echtgenote durfde er niet meer mee fietsen. Gebeld en de volgende dag verscheen de vrachtwagen van fietshemel.nl aan onze woning met eenzelfde driewieler en nog 2 andere types om uit te proberen.
Onze oorspronkelijke koop was na bijregelen ok. Mijn echtgenote kon ruim een uur lang alles uitproberen en vond uiteindelijk het nieuwe exemplaar toch beter. We betaalden een redelijk bedrag voor de verplaatsing en een kleine opleg voor de fiets. Onze angst dat we na aankoop in Nederland niet in BelgIë zouden geholpen worden bij problemen was totaal onterecht. De mensen van fietshemel.nl leverden een fantastische service en lieten bij vertrek 2 gelukkige bejaarden achter. Wij kunnen deze fietswinkel alleen maar aanraden ook als je in België woont.

17 juin 2025

Goed en eerlijk

Het is niet alleen een bijzondere vriendelijk jongeman maar hij is heel eerlijk en altijd bereid om een probleem op te lossen te beginnen met een goed gesprek in alle redelijkheid. Een kop koffie aangeboden door in mijn geval een aller vriendelijkste vader help ook wel na een lange rit. Mijn volgende fiets weer daar kopen staat vast. Succes jonge man.

29 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fietshemel een bedrijf die hun naam eer aan doen!

Ik schrijf deze review, omdat ik vind dat fietshemel hun naam echt eer aan doen. Waarom, omdat ik per abuis een verkeerde bestelling deed, echt mijn eigen schuld! Ik stuurde direct een e-mail met daarin mijn verontschuldigingen en de vraag of ze de fiets die ik wel bedoelde op voorraad hadden (dit was op vrijdag). Op maandag kreeg ik direct een e-mail terug met een bevredigend antwoord dat zij er nog eentje hadden en een foto of dat degene was die ik dan wel bedoelde.
Binnen een week is de fiets omgeruild. De avond voor de levering krijg je een informatief telefoontje dat er een leveringsdatum en tijd is gepland. De volgende dag belt de bezorger op om je te informeren wanneer hij er ongeveer is. Ik was zo blij, dat ik zelf aanbood om een review te schrijven. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

15 mai 2025

Top service

Er was een probleem met een nieuwe Bimas vouwfiets. Ik moest einde week naar Portugal met de camper. De Fietshemel heeft er alles aan gedaan om de fiets (op tijd) weer terug bij mij thuis af te leveren. Top top. Bedankt Theo Vis

5 mai 2025

Top zaak!

Wat een top zaak! Goed advies en scherpe prijs. Maar ook de nazorg is uitstekend.
Bij de servicebeurt lopen zij alles perfect na en verhelpen alle eventuele mankementen. Zij staan écht voor hun producten, waar zie je dat nog. Wij raden Hashem & co zeker aan!!

12 avril 2025

Top service! Bakfiets

Bakfiets in april gekocht, nu eerste service beurt gehad. Fiets werd opgehaald en teruggebracht binnen een week! Fietst nu weer als een zonnetje! Echt een top zaak😁

4 septembre 2024

Geweldige service

Wat een service ! Lekke band heel snel gerepareerd. Kopje koffie, troostende woorden en hulp bij het op en afladen van fiets op auto. Dit maakte de dag weer goed. Deze mensen verdienen een pluim en vooral veel klanten!

7 août 2024

Goed ervaring aanschaf meisjesfiets

Na lang zoeken voor een meisjesfiets voor mijn dochter ben ik online bij fietshemel.nl terecht gekomen.
Bestellen ging erg gemakkelijk en fijn dat de keuze was om via Klarna te betalen.
Voor bezorgen kon je voorkeursdag aangeven. Alleen helaas door een foutje van de koerier was die de 1ste keer niet meegenomen, maar hier werd netjes over gebeld door fietshemel. Bij de bezorging werd ik netjes van te voren gebeld dat ze er bijna waren en nog paar goede tips ontvangen voor de fiets bij de bezorging.

30 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Bimas e-cargo premium 691w

Topservice na mijn aankoop van de bakfiets . Deze mensen verkopen niet alleen maar helpen je gewoon met alles wat je vraagt over de fiets . Uitleg voor de aankoop , levering , alles gewoon top . Fiets rijd super en is top afgeleverd . Als het goe is mag het ook gezegd worden

8 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De driewielfiets is vandaag geleverd

De driewielfiets is vandaag geleverd. Er moest nog iets aangepast worden en dat werd meteen gedaan. Ondanks alle moeite bij het zoeken van een goede fiets, hier op het juiste adres terecht gekomen. Goede service, vriendelijk personeel, waarmee we alleen telefonisch contact mee hebben gehad.

11 juillet 2024

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Zo heb ik ervaren. Fietsen voor mensen met speciale wensen. Vriendelijke servicegerichte deskundige begeleiding in het keuzeproces. Oplossingsgericht, ook als in de praktijk niet alles optimaal uitpakt. Fiets HEMEL, passende naam!

27 mai 2024

Super service!

Super service!! Fietshemel heeft geregeld dat mijn fiets weer gemaakt werd wat onder de garantie viel, maar daar waar ik mijn fiets gekocht had gaf er geen gehoor aan. Fietshemel heeft deze probleem voor mij opgepakt en afgehandeld. Super blij mee!!

12 février 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus