4,1

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden met het aanbod en de service

Ik heb onlangs een Tenways fiets gekocht bij Fietsmannetje en ben ontzettend tevreden. De service is uitstekend: het team reageert snel, heeft veel kennis van de producten en geeft eerlijk advies. Daarnaast zijn de prijzen zeer concurrerend. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare fietswinkel met uitstekende ondersteuning, is Fietsmannetje zeker een aanrader!

19 novembre 2023

Uitstekend begeleiding en service

Wij zijn voor de vakantie bij het Fietsemannetje geweest voor een nieuwe fiets.
We werden goed geholpen door een medewerker die zeer goed alles kon uitleggen en toelichten. Ook mochten we gelijk een proefrit maken met een Tenways fiets.
Deze fiets is erg makkelijk in gebruik en geen poespas! Ook het feit dat er geen authentieke ketting op zat, maar een Carbon riem waren wij erg enthousiast over!

We hadden aanvullend nog aantal vragen en deze werden netjes door de eigenaar beantwoorden. Een hele vriendelijke en fijne man!

Wij hebben uiteindelijk twee Tenways fietsen besteld en deze zijn snel geleverd.
En hebben uitvoerige uitleg gekregen over het gebruik van de fiets en het onderhoud ervan. Dit is zeer eenvoudig en erg gebruiksvriendelijk! Ook hebben wij gelijk verzekering afgesloten bij het fietsemannetje en is allemaal keurig geregeld.

Nu hebben we de fietsen al aantal weken in gebruik en zijn zeer enthousiast over Tenways. Ze zijn erg solide en rijden als een zonnetje!

15 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg fijne sfeer en goede service.

Erg fijne sfeer en goede service.
Onwijs klantvriendelijk en ik kom altijd met veel plezier naar de winkel.
Ze hebben veel verstand van zaken en weten meestal gauw een oplossing.
Zeker een aanrader!

2 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Twee maanden terug een proefrit gemaakt…

Twee maanden terug een proefrit gemaakt op een tenways, ik was gelijk verkocht. Ik voelde me goed geholpen en met goede en eerlijk advies de tenways in grijs besteld. Twee weken later de nieuwe fiets opgehaald. Nog steeds erg blij met de fiets en kijk al uit naar het voorjaar.

12 novembre 2023

Uitstekende service!

Wat een goede service! Onze eerste 2 bezoeken uitgebreid geïnformeerd over het aanbod, de opties en beide keren een proefrit kunnen maken.

Tijdens het 2e bezoek overgegaan tot aankoop van 3 nieuwe Tenways fietsen, compleet aangepast aan onze wensen.

Na onze vakantie stonden de fietsen voor ons klaar bij het Fietsmannetje. We kregen duidelijke instructies en een eerlijk verhaal. Uiteindelijk ook de verzekering voor onze E-Bikes geregeld door het Fietsmannetje, zodat onderhoud en alle service bij eventuele diefstal en/of schade ook via het Fietsmannetje kan worden geregeld.

Wij zijn ontzettend tevreden!! Ook op zoek naar een E-Bike? Ga zeker langs bij het Fietsmannetje 😊

4 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus