1. Vente d'équipement de fitness en gros

Fit3D maintains 3,500+ scanners in 74 countries. We provide an easy and accurate way for business owners to validate their programs and scale member revenue. Many of the negative reviews you’ll see are from former free users unhappy about our move to a paid subscription model. Since 2022, Fit3D has required all customers to pay a monthly service fee—similar to a phone plan, there is both hardware and a service layer involved. As service costs have increased, we've phased out legacy free access in favor of a consistent paid model, which is now standard across the SaaS industry. Current Customers: Please let us know if you have any comments about your current service that we can answer. If you have an active ticket you'd like us to address, please email us at support@fit3d.com. Leaving a review here to get our attention will take longer than simply emailing us for an escalation. Thank you, Patrick Donnelly General Manager, Fit3D July 2025

3,8

Bien

Répond généralement dans un délai d'une semaine

L'Appareil est rendu inutile à cause…

L'Appareil est rendu inutile à cause des frais ajoutés suite à une confirmation écrite mentionnant pas qu'il n'y aurait jamais de frais ajoutés. 10 000$ à l'achat... décevant et abusif d' y ajouter des frais mensuel.
Nous ne sommes pas les seuls!

13 décembre 2024
Logo de Fit 3D

Réponse : Fit 3D

Merci d’avoir partagé votre avis. Nous comprenons que l’introduction des frais d’abonnement en 2023 a pu être décevante, et nous en sommes sincèrement désolés. Cette décision n’a pas été prise à la légère et visait à garantir la valeur à long terme et l’amélioration continue de nos services. Cependant, cela s’est produit il y a plus d’un an.

Nous n’avons pas de "Donald Boivin" dans notre système. Si vous souhaitez nous contacter, veuillez envoyer un ticket d’assistance à service@fit3d.com et nous serons ravis de vous aider.

Nous aimerions beaucoup vous compter à nouveau parmi nos clients et restons à votre disposition pour toute question ou assistance supplémentaire.

Merci encore pour vos commentaires.

Cordialement,Patrick

Hello,

Thank you for sharing your feedback. We understand that the introduction of subscription fees in 2023 may have been disappointing, and we sincerely apologize. This decision was not taken lightly and aimed to ensure long-term value and continuous improvement of our services. However, this was also over a year ago.

We do not have any "Donald Boivin" in our system. If you would like to reach out to us, please submit a support ticket at service@fit3d.com, and we’d be happy to assist you.

We would love to have you as a customer again and remain available to assist you with any questions or support you may need.

Thank you again for your feedback.

Best regards,Patrick

Afficher les avis dans toutes les langues. (208 avis)