Surrugue og to gange Lasse om Trump! Det lyder godt, ikke sandt? Og det var godt, da de tre optrådte på slap line på Galaxen i Værløse. Showet - for det var det jo mest af alt - var lidt anderledes,... Voir plus
L'entreprise a répondu
FOF København har så ufatteligt lidt styr på deres tilmeldinger. Jeg meldte mig til et hold hos dem, men fik faktura og kvittering for et andet hold på et helt andet tidspunkt og måtte ringe og argume... Voir plus
L'entreprise a répondu
Peter Lund Madsen var levende og informativ. Kunne godt have forklaret nogle af billederne - for eksempel det første (fra Japan) - hvorfor var det valgt? Hvad skulle det vise? Skiltningen var mangelf... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leif Davidsen LD er en enestående foredragsholder. Vidende om sit emne langt ud over det sædvanlige, superengageret og virkelig god til at formidle sit budskab på en let forståelig måde. Jeg må do... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra højaktuelle foredrag og oplevelsesrige ture, over kurser i motion, madlavning, sprog og kommunikation, til børne- og familieaktiviteter, kreative kurser og musik- og sangundervisning. FOF København og Nordsjælland tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i 16 kommuner: København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Gentofte, Hørsholm, Fredensborg, Furesø, Helsingør, Hillerød, Allerød, Halsnæs og Gribskov – men du er velkommen, uanset hvor du bor. Vi udbyder årligt mere end 6.000 kurser, foredrag, ture og rundvisninger. Her står mere end 1.100 undervisere, foredragsholdere og guider klar til at dele ud af deres viden. Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet.
Ordrupvej 60, 5. sal, 2920, Charlottenlund, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Simon er en dygtig foredragsholder og har gjort det super godt, som han plejer. Spændende! God fysisk rammer. Alt i alt det var en rigtig god oplevelse.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Et rigtig godt fordrag med Bodil Jørgsen.Sjovt og alvorligt.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Jeg var til et foredrag med Bodil Jørgensen, hvilket var meget bedre end jeg havde forestillet mig.
Bodil sagde mange ting som jeg ikke vidste om hende og hun sang nogle sange som relateret sig til de emner hun snakkede om. Min familie og jeg var opløst af grin flere gange, så alt i alt et virkelig god og inspirerende foredrag.

Foredraget med Anders Kofoed om Menneskedyrets evolution var en berigelse
Han formår at videredele sin store viden på en humoristisk og spændende måde

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Interessant aften i Kedelhallen med Bodil Jørgensen - sang, sjov og gode tanker og overvejelser om bla menneskesyn og karriere

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Skønt når videnskab formidles på en forståelig og også humoristisk måde...vi anbefaler dette foredrag...

Réponse de FOF København og Nordsjælland
En fantastisk aften i selskab med Anders Kofoed, som på den mest underholdende og professionelle måde delte ud af sin enorme viden om evolution. Tiden fløj afsted, og vi kunne have hørt på ham dobbelt så lang tid.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
En god aften, fof havde arrangeret i selskab med Bodil Jørgensen.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Rigtig godt foredrag. Svend Brinkmann er en dygtig og meget interessant fortæller. Det var absolut et plus at jeg havde læst bogen “Mit år med gud”. (Min mand havde ikke læst bog og var ikke helt så begejstret som jeg.)
Kedelhallen er et dejligt sted og med rimelige priser på kaffe mm.
Alt i alt en dejlig aften.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Et meget levende foredrag, hvor alle kunne være med

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Rigtig god og informativ aften. Jeg synes dog Knud Romer var fejlcastet. Hans foredrag var mere på ældre generelt end på demensramte.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Fantastisk informativ aften på Bremen om demens. Gid stemning på trods af det alvorlige emne.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Foredraget "Glemmer du så husker jeg" var fin aften, som stod i demens tegn og hvor der blev italesat et forholdsvis svært emne, der både rammer den enkelte, men også pårørende.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
En meget fin og informativ aften - flot foredrag af bente Klarlund - meget fine og lærerige betragtninger af Maj Bjerre Eiby - Frederik Lindhart meget behagelig personlig styring indtil Knud Rmer som var total fejlkastet og kunne ikke styres med al han negativitet og usammenhængende brok

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Fantastisk foredrag, godt tilrettelagt i de timer det varede, alle deltagerne gjorde det godt

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Relevant debat/drøftelse at tage op for de pårørende til demens ramte.
Var så enig med Knud Romer hele vejen igennem. Og hatten af for Majas menneskelige syn på demensborgerne.

Réponse de FOF København og Nordsjælland
Spændende foredrag, der også absolut er til nytte i dagligdagen - for ens eget mål for at holde demens på afstand og i omgangen med demente

Réponse de FOF København og Nordsjælland
God og relevant information.
Eneste minus var Knud Romers udbrud

Réponse de FOF København og Nordsjælland
En savoir plus sur les différents types d'avis.