Fordonsbolaget Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Aldrig varit med om ett mer oseriöst företag!!! Förstår till fullo varför företaget har så dåligt omdöme!! Vi hade ringt på en bil 4 gånger och hade tänkt byta in vår bil. Dryga var dom vid varj... Voir plus

Omdöme om fordonsbolaget Det bästa och ansvarsfulla bilhandlare jag köpt bil ifrån. Oscar är en ung, vänlig, artig och väldigt öppen och uppriktig försäljare. Vi fick ett värmt och myckrt vänligt bem... Voir plus

vet inte vad som hänt men inte längre gamla fordonsbolaget. Katastrof-bud på inbytesbilar när man ska köpa deras lagerbilar till fullt pris, budet på inbytesbilen är flera hundra tusen under marknad... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Fordonsbolaget är Nordens största Hondavaruhus och säljer ett komplett sortiment från världens största motortillverkare - Honda. Utöver detta har vi ett omfattande och exklusivt lager av begagnade premiumbilar. Vi finns i Upplands-Väsby på Råbäcksvägen 1. Varmt välkommen in!

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

24 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag var in och pratade med dom om byte…

Jag var in och pratade med dom om byte av en del till motorn, dom sa att dom beställer delarna direkt och hör av sig när delarna kommer hem. dom hörde aldrig av sig ( 5 veckor senare ) så jag ringde till ett annat ställe, dom ringde tillbaka 3 dagar senare och sa att nu har vi delarna hemma. jag kommer aldrig mer att åka till fordonsbolaget, dom skiter uppenbarligen i kunderna

25 mars 2021
Avis spontané

Riktigt bra verkstad samt trevliga MEN

Riktigt bra verkstad samt trevliga .. men har köpt ca 7 st bilar av dom och bytt in bilar i samband .. har fått riktigt dåligt i inbyte Och aldrig prutat på dem jag köpt . Så ca 700,000 har dom fått in i ren förtjänst mellan bilarna . Men denna gång fick jag ett sånt skambud trots att dom viste vem jag var . Så nu är det bra varken jag eller min familj kommer fortsätta . Synd . Gillar bilarna dom har .
Dom säger ju alltid när man åker att kom när det är dags så ska du få en bra deal.

27 décembre 2019
Avis spontané

Det enda bilföretag som tar hand om…

Det enda bilföretag som tar hand om sina kunder även efter slutfört affär speciellt deras fs. Asif som inte ger upp tills kunden blir helt nöjd (inte bara nöjd)
Deras distanspaket höjer ytterligare skillnaden (säkerheten ) mellan alla andra bilförsäljare och Fordonsbolaget AB
Tack för att vi fick köpa en bil av er , tack Asif
Zami &Agge

8 mars 2019