Friluftsvaror Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Two years ago, we bought some parts from Friluftsvaror in Malmö that broke within the warranty period. We recently filed a complaint about these items from Germany. We were immediately compensated wi... Voir plus

Mycket snabb leverans fram till ytterdörren. Mycket funktionella finesser då det gäller inställning av ryggstödet. Låg vikt i förhållande till den tunga funktion som stolarna skall verka under. Bra pr... Voir plus

Otrolig kundservice! När PostNord tappade bort mitt paket som innehöll en present så skickade Friluftsvaror omedelbart ett nytt och såg till att jag hann få presenten i tid. Så fint och personligt e... Voir plus

Nu är det så att jag ska ge bort denna vara som 50 års present. Kan inte svara så mycket mer. Ska ge bort den i veckan som kommer. Annars kan jag säga den kom fort fram. Har för tillfället bara bra... Voir plus

1. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  2. Service e-commerce
  3. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  4. Magasin d'articles de sports

Outdoor-butik med ett noga utvalt sortiment med allt du behöver för ett aktivt uteliv. Tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, alpint och mycket mer för alla dina utenätter. Drivet av friluftsentusiaster.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

320 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

115 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb o bra service o rimliga priser

Snabb o bra service o rimliga priser. Dessutom en fin butik på Jägersro med trevlig personal som till och med bjuder på kaffe, toppen!

19 septembre 2025

Réponse de Friluftsvaror

Vad glada vi blir för de fina orden och ja kaffet vi har är väldigt uppskattat :) Välkommen åter!

Trevligt bemötande i telefonen

Trevligt bemötande i telefonen

23 septembre 2025

Réponse de Friluftsvaror

Vi gillar att få samtal och kul att du gillat vårt bemötande :)

Snabb leverans!

Snabb leverans!

29 août 2025

Réponse de Friluftsvaror

Här springer vi ut på lagret så snart vi ser din order :) Tack för ditt fina omdöme och välkommen tillbaka!

Köpte tältet Fjällmark för fyra…

Köpte tältet Fjällmark för fyra personer. Tyvärr var tältet inte okay. Ena tältpinnen för lång eller stropparna för korta beror på hur man vill se det. En stropp i sovdelen fattades till den lilla näthyllan i taket. Måste använda tältet i helgen och jag är inte handfallen så jag fixade det själv. Men inte var tältet värt sina nästan 3000. Annar bra snabb frakt och service vid kontakt.
Hälsningar Pierina

4 septembre 2025

Réponse de Friluftsvaror

Tack för att du hörde av dig till oss, och vad tråkigt att höra att tältet inte motsvarade dina förväntningar.

De längre tältpinnarna är till för att tältet ska bli ordentligt utspänt när det sätts upp, vilket ger bästa möjliga vattenavrinning. Samtidigt ska det förstås inte vara krångligt eller svårt att montera.

Att det saknas en stropp i sovdelen låter inte alls bra. Vi hjälper dig gärna genom att skicka en ny del som ersättning.

Det är tråkigt att höra att du inte tycker att tältet är värt sitt pris, men vi hoppas att du ändå hade en fin helg och vi uppskattar verkligen att du är nöjd med vår service och snabba leveranser.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, det hjälper oss att bli ännu bättre!

Fick extra servis

Fick extra servis , vid ett problem.. snabbt o så vänligt

3 septembre 2025

Réponse de Friluftsvaror

Tack för det fina orden. Vi älskar det vi gör och vill att ni ska känna detsamma :)

Ryggsäck

Bra beskrivning som stämde med varan

18 août 2025

Réponse de Friluftsvaror

Hoppas du får mycket glädje av din nya ryggsäck och tack för ditt fina omdöme!

Sov skönt i naturen

Sov skönt i naturen, rymlig sovsäck för en som är 192cm

11 août 2025

Réponse de Friluftsvaror

Förstår precis vad du menar och att sova utomhus är bland det bästa vi vet! Tack för ditt fina om döme :)

Snabb leverans och enkelt att beställa

Snabb leverans och enkelt att beställa

12 août 2025

Réponse de Friluftsvaror

Tack Tommy för ditt fina betyg! Kul att höra att du är nöjd med leveransen och att det känns lätt att beställa. Varmt välkommen åter!

Skorna passar bra

Skorna passar bra. Snabb leverans.

6 août 2025

Réponse de Friluftsvaror

Så härligt! Kul att skorna sitter som dem ska och att dem kom fram snabbt! :)

Bordet var rangligt och pallarna små…

Bordet var rangligt och pallarna små och ostabila.Inte okey få betala retur när det inte är okey.Pallana kunde vara större .Dom var som barn pallar.Väskan så smart annars.

4 août 2025

Réponse de Friluftsvaror

Åh nej, vad tråkigt att bordet och pallarna inte matchade dina förväntningar, men tack för en så fin recension storleken till trots Ulla!

Jag förstår att det är frustrerande när något inte känns så stadigt eller bekvämt som man hoppats. Bordet är en klassisk modell som funnits i över 30 år och är gjort för att vara lätt att ta med, men det gör också att pallar är ganska kompakta, och det är ju inte alltid det man vill ha. Om du har vägarna förbi Malmö är du alltid varmt välkommen in till butiken och prova olika stolar och bord i vårt övriga sortiment!

Då kan vi hjälpas åt att hitta något som känns både stabilt och bekvämt för dig.

Jag beställde Tarfala Professional…

Jag beställde Tarfala Professional Fjälltält som jag bara hann sätta upp och det har sedan utan problem klarat hela dagens ösregn utan att något blivit blött så av det lilla jag hittills sett är jag mycket nöjd med köpet.
PostNord lyckades slarva bort tältet och när jag kontaktade Friluftsvaror så blev jag uppringd direkt och de skickade omgående ett nytt tält och löser reklamationen med PostNord utan att jag som kund behöver göra något alls. Innan köpet hade jag några frågor som de svarade snabbt på i chatten så jag är väldigt nöjd med Friluftsvaror och kommer att handla av dem fler gånger och rekommendera till vänner och bekanta. Fem stjärnor av fem möjliga!

30 juillet 2025

Réponse de Friluftsvaror

Tack för din fina recension! Vi blir så glada över att du är nöjd med både tältet och hjälpen från oss, hurra! Det är ju det bästa man kan få höra.

Låter som att Tarfala verkligen fick visa vad det går för direkt med ösregn hela dagen! Skönt att det höll tätt. Precis som det ska vara. Tack för dina fina ord, och för att du tipsar vidare. Det betyder massor!

Smidig beställning och leverans

Enkel beställning och snabb leverans. Hantering som man förväntar sig ska vara. Rekommenderas.

Ett plus:
Det går att beställa UTAN att blanda in Klarna.
Detta är något som fler företag borde uppmärksamma då många har negativa erfarenheter av Klarna och undviker att beställa om detta är enda betalningsalternativet.

22 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de Friluftsvaror

Tack för din fina rekommendation! Bra att leveransen kändes enkel och att allt gick som förväntat. Varmt välkommen tillbaka!

Bra och stadig stol

Bra och stadig stol. Snabb leverans. Kan rekommenderas. Lätt att ta med på utflykten.

29 juillet 2025

Réponse de Friluftsvaror

Vad roligt att du är nöjd med din stol och med leveransen! Hoppas det blir många mysiga utflykter framöver :)

super allting gick utmärkt att beställa…

super allting gick utmärkt att beställa och få hem
kängorna från friluftsvaror

28 juillet 2025

Réponse de Friluftsvaror

Kanon att allt flöt på som det skulle med din leverans. Hoppas du får mycket glädje av dina kängor!