Misleidend is dit wel. Pakket Basis gaat automatisch over naar Brons , ze noemen het een upgrade. Maar het behoudt wel de kenmerken en voorwaarden van de basis aanmelding. Dus geen plattegronden uploa... Voir plus
Lisez les avis des autres
ik vind van af de nieuwe webside 1 ster nog te veel. Voorheen was het leuk om ff te kijken nu heb ik er geen zin meer in het is zo rommelig. Ik wil geen prijzen zien ik wil weer oranje zien wat nieu... Voir plus
Je kan niet meer op nieuw aanbod zoeken, je krijgt eens goud te zien daarna zilver en uiteindelijk brons. waardeloos zoeken je moet nu per plaats kijken anders mis je brons of zilver aanbod. 1 s... Voir plus
Geweldige site met een enorm woningaanbod. Wij hebbben ons huidige huis via Funda gevonden en zoeken nu weer een ander huis via Funda. Vooral handig als je een huis in een andere stad zoekt want bi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Zoek op funda naar huizen, appartementen, nieuwbouw, bedrijfspanden en ander onroerend goed te koop of te huur aangeboden door makelaars in Nederland
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.funda.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Geen antwoord op mijn vraag!
Ik zie een huis op Funda te koop staan. Dit huis staat vervolgens niet bij de desbetreffende makelaar op de website. Ik stel hierover een vraag, en krijg (wel snel ..) een heel algemeen antwoord waar ik niets mee kan. Lijkt wel een antwoord van een politicus ..
Guido G van Funda Business is een grove…
Guido G van Funda Business is een grove racist, niks huren bij deze Netanyahu aanhanger
Waardeloze site
Waardeloze site, wordt steeds gevraagd om in te loggen. Heb niet eens een account en wil dat ook niet. Vreselijk irritant dit
Does not work for rental home seekers
For me as a rental home searcher, Funda is close to worthless. I never get responses, and I think only 10-20% of rental listings are placed on Funda. I did manage to find a house in a few weeks using an AI-tool called Uprent, which found so much more rental offerings!
Prima site.
Fruits to many
Overal fruit. Allergisch voor pinda’s. Niet zo zeer gevaarlijk maar ik houd hier echt niet zo van. Kaasstengels super.!
Makelaardij Martijn Willems te Cuijk…
Makelaardij Martijn Willems te Cuijk is een professioneel makelaarskantoor. Martijn is persoonlijk betrokken en zeer deskundig.
Helaas kan je als kopende partij geen…
Helaas kan je als kopende partij geen review geven over een makelaar, alleen pas wanneer de makelaar je zelf uitnodigt. Funda werkt dus samen met de makelaars in deze gekke huizenmarkt om een beoordeling te geven.
Waarde rapport eigen woning is niet up…
Waarde rapport eigen woning is niet up to date.
Huispedia is veel beter en realistischer.
Helaas kan je alleen een makelaar een…
Helaas kan je alleen een makelaar een review geven als de makelaar je hiervoor uitgenodigd. Wij zijn niet tevreden over onze makelaar en mochten dus geen review schrijven. Helaas kun je Funda niet gebruiken zonder makelaar. Dit houdt deze zieke huizenmarkt lekker in stand.
Het wordt steeds slechter bij Funda
Het wordt steeds slechter bij Funda. Als je huis te koop staat kon je tot voor kort de statistieken goed bekijken tot b.v. de laatste 7 dagen en hoe je huis het deed in de peilingen. Inmiddels is daar bij Funda niets meer van over. Het wordt dus tijd voor een nieuwe site alla Funda. We gaan er maar met partners aan werken. Funda heeft de beste tijd gehad en is binnenkort dan exit. Het is nu een 2e rangs Marktplaats aan het worden. Zonde van het geld voor consumenten en Makelaars. Zet uw huis op een andere site. Funda heeft geen toekomst meer!
The old site was much better
The old site was much better, at least you see where the shops were and also the buses etc, now it is nowhere to be seen
bewegende reclame
Sinds een tijdje staan er bewegende reclames op Funda die overal verschijnen. Ze leiden enorm af van de huizen die ik wil bekijken. Als ik ze weg klik, staan ze even later opnieuw aan. Ik heb niets tegen reclame, maar wel als ze zo afleidend zijn dat ik me niet goed kan focussen op wat ik zoek. En dat lijkt me toch juist de primaire functie van Funda. Funda zou gewoon stilstaande reclames kunnen gebruiken.
Niet genoeg filters
Over het algemeen een fijne site maar met een paar nadelen
Belangrijk voor ons is dat een huis een eigen parkeerplaats heeft en dat als we in een flat wonen, de flat een lift heeft. Geen van beide kun je aangeven waardoor je veel tijd verspilt met het zoeken naar een passent huis
Verkoop Woning Maria Cherubinastraat 79
Makelaars kantoor Johanna en Gijs zeer zeker aan te bevelen. Persoonlijke benadering zeer accuraat, doen wat ze beloven, nemen de tijd, geen vraag is teveel. Ook het secretariaat weet wat ze doen. Zeer correcte afhandeling. Aanrader als iets wilt kopen en verkopen
Ik wil een slechte review schrijven…
Ik wil een slechte review schrijven over een makelaar van de verkopende partij, die misleidende info geeft, info achter houdt en sommige info niet of te laat deelt en de verkoper niet controleert op juistheid van gegeven info. Geen open transparante communicatie dus. Maar ja, dat kan niet he.
Hoe komt het dat als ik op funda wil…
Hoe komt het dat als ik op funda wil kijken dat HET DIRECT VERSPRINGT NAAR MIJN GEGEVENS
Ik zodoende niets kan bekijken,.??
030 7070917
Funda hanteert dat alleen meldingen die…
Funda hanteert dat alleen meldingen die de makelaars er op willen hebben geplaatst worden.
Ik wilde een oordeel geven over makelaardij werk uit leiden van wegen niet correct handelen maar deze makelaar had mij direct geblokkeerd van funda zodat er geen negatieve meldingen konden worden geplaatst
Dus de meldingen op funda zijn gemanipuleerd
Hoe irritant is deze site
Hoe irritant is deze site. eigenlijk alles irriteert mij aan funda. Wat een onoverzichtelijke site opbouw. echt waardeloos. Funda doe er wat aan.
funda is en blijft de beste
Funda is en blijft in mijn ogen een geweldig platform. Voor mij en mijn vrouw heeft het in ieder geval goed gewerkt. Na het invullen van onze zoekopdracht werden we keurig op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod. Onze huis hebben we verkocht via www watismijnhuiswaard com ook zo'n fijn platform. Ze hebben ons een hoop tijd bespaart. We hadden uiteindelijk twee makelaars op bezoek gekregen en we hebben gekozen voor de makelaar die het voor ons gevoel het beste bij ons paste. Dus funda ga zo door ik vind het een geweldig platform