Funda Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidend is dit wel. Pakket Basis gaat automatisch over naar Brons , ze noemen het een upgrade. Maar het behoudt wel de kenmerken en voorwaarden van de basis aanmelding. Dus geen plattegronden uploa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

ik vind van af de nieuwe webside 1 ster nog te veel. Voorheen was het leuk om ff te kijken nu heb ik er geen zin meer in het is zo rommelig. Ik wil geen prijzen zien ik wil weer oranje zien wat nieu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Je kan niet meer op nieuw aanbod zoeken, je krijgt eens goud te zien daarna zilver en uiteindelijk brons. waardeloos zoeken je moet nu per plaats kijken anders mis je brons of zilver aanbod. 1 s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence immobilière
  2. aussi dans
  3. Agence de location immobilière
  4. Agents immobiliers
  5. Consultant immobilier

Écrit par l'entreprise

Zoek op funda naar huizen, appartementen, nieuwbouw, bedrijfspanden en ander onroerend goed te koop of te huur aangeboden door makelaars in Nederland

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Afhandeling van het aanbod van huizen

Afhandeling van het aanbod even wat sneller opschonen.

Je belt betreffende makelaar op schijn het huis niet onder bod of verkocht onder voorbehoud te zijn het huis is al in de lengte en breedte verkocht.

Funda haal die kk huizen van jullie site af of zet er op ze minst bij verkocht onder voorbehoud!!!

20 septembre 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Help

Help
Het is saai, als ik iedere keer funda app open, zie ik altijd hetzelfde woningen aanbod, er zijn geen nieuw woningen aanbod, het is zo beperkt, kan iemand mij erbij helpen op welk manier kan ik meer woningen aanbod van funda te vinden ? Bijvoorbaat dank,,,,,,,,,, HELP

5 septembre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Ziet er allemaal erg goed uit, maar......

Ziet er allemaal erg goed uit. Overzichtelijk, goede infrastructuur en functionele praktische mogelijkheden bij de instellingen om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod binnen jouw wensen. Eigenlijk 5 sterren.........................

Om medische en persoonlijke redenen besloten mijn huis toch maar uit de verkoop te halen. Dan kom ik er achter, dat ik alleen een review mag schrijven over mijn makelaar als ik mijn huis met succes verkocht heb en als mijn makelaar me daarvoor uitnodigt. Daarnaast kan een makelaar kiezen of de reviews over zijn bedrijf wel of niet zichtbaar zijn. Waarschijnlijk zie je dus geen reviews van "het kaf". Maar ook een positieve review kun je niet achter laten als je daarvoor niet wordt uitgenodigd.
Persoonlijk vind ik dat de structuur binnen een review-sectie volledig openbaar moet zijn (op onredelijk en extreem gedrag na dan), zodat alle op- en aanmerkingen van zowel de consument als de makelaar "transparant" zijn.
De conclusie, die ik hier uit trek, is dat de site toch iets meer een "makelaars-site" is dan een consumenten-site(Wie betaald....bepaald?). Voor mij toch de reden om 1 ster in mindering te brengen!

By the way: Ik mailde mijn makelaar (Thoma Enning uit Winterswijk) hier over en werd erg serieus genomen. Ik kan ze bij trustpilot niet vinden, maar die verdienen de 5 sterren ECHT! Ondanks het feit, dat de verkoop in mijn geval geen succes werd!

12 avril 2019

Mijn favoriete hobby

Wat is er nou Nederlandser dan bij de buren binnenkijken? Alle gekheid op een stokje: ik heb in verschillende landen gewoond en in geen enkel land is er een dienst als funda, waarop je zo precies kunt inzoomen en zoeken. Geweldig.

30 octobre 2016

Alert: Huizen volgen

Handige en nuttige site !

Andere site linken vaak naar funda voor grotere foto etc.
vooral de alert functie is super handig, nieuw aangeboden of prijswijziging of media veranderingen zoals andere fotos of videos direct in je mail box.

Regards Johan

5 août 2011

Geweldig!

Geweldige site met een enorm woningaanbod. Wij hebbben ons huidige huis via Funda gevonden en zoeken nu weer een ander huis via Funda. Vooral handig als je een huis in een andere stad zoekt want bijna alle makelaars staan op Funda. En natuurlijk ook leuk om een beetje in je eigen buurt rond te neuzen wat er allemaal te koop staat!

Edit:
Wij hebben nu onze 2e woning via Funda gevonden en onze eigen woning is in 4 weken tijd verkocht (met dank aan Funda)!

23 juin 2011

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus