Første, eneste og sidste gang vi har brug penge her. Maden var uspiselig - ekstremt oversaltet, de håndpillede rejer var godt nok håndpillede, men friske var de ikke - til gengæld var de iskolde og ov... Voir plus

Vi havde bestilt bord på Fur Bryghus, men måtte alligevel vente 10 min. på at få plads, selvom der var tomme borde. Maden smagte godt, men var kold, og muslingerne seje som gummi. Der var alt for lidt... Voir plus

Ikke imponeret at modtagelsen. kl. 14:40 blev vi 8 mand afvist en plads indenfor ved foresørgsel på et bord hvor vi ville drikke en øl. Bordene var forbeholdt spisende gæster, trods mange ledige bo... Voir plus

Fik serveret tre retter god mad af et lille hold engagerede unge mennesker. Selvfølgelig med dejlig øl til. Fik forklaring til retterne- dog havde tjeneren ikke helt styr på ostene i første omgang, me... Voir plus

1. Brasserie
  2. Brasserie en plein air
  3. Marchand de bière
  4. Salle de réception
  5. Salle de concert live
  6. Restaurant de déjeuner

Écrit par l'entreprise

Fur Bryghus er en unik kombination af mikrobryggeri, restaurant, gårdbutik og event venue på øen Fur, midt i Limfjorden. Bryggeri og restaurant er indrettet i en gammel molerfabrik - en smuk træbygning, arkitekttegnet og bygget i 1926. Bryggeriet udmærker sig ved at fremstille et bredt udvalg af specialøl, brygget med erfaring og passion for den gode øloplevelse. Restauranten er kendt for at sammensætte store smagsoplevelser, fortrinsvis af lokale råvarer og kød fra egne frilandsgrise - og maden nydes med udsigt til det arbejdende bryggeri gennem store panoramavinduer. Bryghuset tilbyder smukke selskabslokaler til din fest og gårdbutikken er fyldt med specialiteter, så dagens favoritter kan komme med hjem. Endelig er Fur Bryghus kendt for festlige live events, sammensat til at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, hver gang.

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Vi blev taget imod

Vi blev taget imod , hvis man overhovedet kan kalde det det, af en arrogant ung mand, der startede med at fortælle os at køkkenet snart lukkede. Så vidt jeg ved kan man stadig købe noget når køkkenet ikke er lukket🤔 nå men vi gik allernådigst lov at bestille 2 kaffe, vi kunne ikke købe kage til trods for at det stod på menu kortet. Vi spurgte en anden venligere servitrice hvorfor vi ikke kunne købe noget, hvilket hun heller ikke kunne forstå. Vi kommer aldrig til at besøge fur bryghus igen. De har tydeligvis et problem med almindelig pli overfor deres kunder.

8 juin 2024

Réponse de Fur Bryghus

Hej Tanja, det er vi virkelig kede af at høre!! Det er bestemt ikke meningen, vores gæster skal have sådan en oplevelse. Kan jeg lokke dig til at skrive til os på info@furbryghus.dk? Så kan vi lige høre lidt mere om, hvad der skete og finde ud af en løsning. Mvh. Ida fra Fur Bryghus

Fantastisk servering

Fantastisk servering. Rigtig god service fra start til slut. Rigtig god frokost (fisk og burger). Ville gerne have været lidt mere at vælge mellem. Kan bestemt anbefales.

9 mai 2024

Réponse de Fur Bryghus

Tusind tak for din anmeldelse :) Det er dejligt at høre, du havde en god oplevelse.

Fur Bryghus …turistfælde!

jae, let intetsmagende frikadeller og koldrøget laks til 185,- pr stk. Dertil 2 x Frokost-fadøl, á 0,4 ltr til 80,- stykket. Det eneste af kvalitet var brødet. Alt, alt for dyrt ift. kvalitet, nærmer sig “turistfælde”.

24 juin 2023

Réponse de Fur Bryghus

Kære gæst! Vi er kede af at høre, du ikke havde en god oplevelse hos os. Det er bestemt meningen, vores gæster skal gå både mætte og glade fra besøget. Kan jeg lokke dig til at skrive til os på info@furbryghus.dk? Så kan vi lige høre lidt mere om, hvad der skete og finde ud af en løsning. Mvh. Ida fra Fur Bryghus

Vi havde glædet os til at besøge…

Vi havde glædet os til at besøge bryghuset, og da vi boede på campingpladsen ikke langt der fra, så gik vi over for at smage deres øl.
Men vi følte os på ingen måde velkommen.
Ham der stod og tog imod vores bestilling var ikke særlig behagelig.
Jeg spurgte om han hellere ville have vi gik, og det måtte vi da helt selv om..
Vi drak vores øl og skyndte os op på campingpladsen , hvor vi følte vi var velkommen..
Dårlig reklame vi kommer ikke igen..

17 juin 2023

Réponse de Fur Bryghus

Kære gæster, det er vi virkelig kede af at høre!! Det er bestemt ikke meningen, vores gæster skal have sådan en oplevelse. Kan jeg lokke dig til at skrive til os på info@furbryghus.dk? Så kan vi lige høre lidt mere om, hvad der skete og finde ud af en løsning. Mvh. Ida fra Fur Bryghus

Nul mad.

Vi kom efter en tur Fur rundt på cykel som afslutning forbi Fur bryghus. Sidste år var vi 6 personer ved bryghuset uden at ha bestilt bord og få mad uden nogen problemer. Men denne gang kom vi kun 2 uden bestilling af bord. Der var masser af ledige borde, vi fik også et bord, men de ville ikke servere mad til os uden bordbestilling. Det er godt nok første gang vi har oplevet sådan noget. Vi kommer der ikke mere. Kunne jeg give 0 stjerner fik de det. Og vi anbefaler det til ingen.

4 juin 2023

Réponse de Fur Bryghus

Hej med jer, det er vi kede af at høre! Jeg vil gerne forklare, hvorfor vi beder vores gæster om at reservere bord. Når I booker på forhånd, kan vi planlægge og forberede os til jeres besøg. Vi kan sikre, at vi har personale nok til at give jer den bedste service, og at vores køkken har friske råvarer klar til at tilberede jeres måltider. Alle råvarer hos os er helt friske og vi er kede af at smide ud. Derfor bestiller vi kun det, vi har brug for til den pågældende dag. Det kan desværre betyde, at vi ikke altid har ledige borde til dem, der dukker uanmeldt op, og det vil vi selvfølgelig allerhelst undgå. Jeg håber, det kan forklare, hvorfor det ikke var muligt at bestille mad den dag, I kiggede forbi. Ellers vil jeg meget gerne opfordre jer til at skrive til os på info@furbryghus.dk. Så kan vi lige høre lidt mere om, hvad der skete. Mvh. Ida fra Fur Bryghus

Ribey med mange seje sener.

Bestilte to ribey på Fur Bryghus.
Der var rigtig mange seje sener i bøffen, så den er ikke skåret af det øverste på oksefileten som den skal være, for at hedde ribey. kan derfor ikke anbefale at bestille det.

18 mai 2023

Réponse de Fur Bryghus

Kære gæst, det var ærgeligt, du ikke havde en god oplevelse af, hvordan maden var tilberedt. Vi gør altid vores bedste for at give jer en fantastisk madoplevelse, men noget må være gået galt. Kan jeg lokke dig til at skrive til os på info@furbryghus.dk? Så kan vi lige høre lidt mere om, hvad der skete og finde ud af en løsning. Mvh. Ida fra Fur Bryghus

Vi holdt vores bryllup på Fur Bryghus i…

Vi holdt vores bryllup på Fur Bryghus i pinsen og sikke en fantastisk oplevelse!
Det søde personale sørgede for at der ikke manglede noget og vi er super begejstrede for den utrolige gode betjening og service der blev ydet både op til og på vores bryllupsdag. Maden var super lækker og det samme gælder vinene! Vi siger derfor tak til Bryghuset for at give os den bedste bryllupsfest!
Vi vil helt klart anbefale Fur Bryghus om det er til bryllupsfest, konfirmation eller en middag!

27 mai 2023

Réponse de Fur Bryghus

Hej med jer, ih hvor dejligt at høre. Tusind tak for jeres anmeldelse!

Bryllupsfest var en magisk oplevelse!

Min søn og svigerdatter holdt bryllup på Fur bryghus 27/5 2023.
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Alt spillede... ligefra receptionen til festmenuen og natmaden. Fantastisk god mad og gode vine. Personalet var smilende søde dygtige og utrolig opmærksomme på, at alt var perfekt. Havde der været flere stjerner at gi' havde jeg gjort det. 1000 tak for et setup til en fantastisk fest skal lyde herfra.

27 mai 2023

Réponse de Fur Bryghus

Hej med jer, dete r vi godt nok glade for at høre. Tusind tak for de fine ord.

Øv vi havde glædet os.

Øv vi havde glædet os.
Forretten og betjening var fin, men hovedretten som var bryghusets burger menu til 325 kr. den stak helt af.
Vi fik serveret 2 oversteget bøffer i brændt boller.de håndskåret pommes frites var brændt totalt af i frituren. Vi påtalte det og fik en ny burger, jeg fik at vide, at det jo var en smagssag om det skulle være brændt af ???
Pil nedad for denne aften herfra.

26 novembre 2022

Skønt "vandingssted"

Skønt "vandingssted", med fantastiske øl.
Efterfølgende ville vi gerne spise på bryghusets restaurant. Ved indgangen til restaurantens terrasse hang der 1 menukort, som vi interesseret studerede, og fandt rimeligt i forhold til priser.
Det viste sig at være aftenmenu-kortet, der var væsentlig billigere end det frokostmenu-kort der blev præsenteret da vi efter lidt ventetid, blev anvist et bord.
Frokostmenuen var ikke det samme som aftenmenuen, og dyrere.... men. Lækkert alligevel.
Hvorfor så skrive ovenstående?.... fordi at et frokostmenukort mangler til præsentation for interesserede gæster, der ikke har været 'på nettet' og tjekke bryghusets restaurant ud, eller har reserveret bord på forhånd.

Bedste hilsner

Morten

29 juillet 2022

Turistfælde!

Turistfælde!! Og hold jer væk fra deres “panini’er” til 75kr!!!! De er færdig købte og en alm færdig købt frossen parisertoast er flere klasser bedre…

20 juillet 2022

Besøgte Fur Bryghus lørdag d. 9. juli 22

Besøgte Fur Bryghus lørdag d. 9. juli.
Beliggenheden, omgivelserne inde som ude oser bare af kvalitet og god atmosfære.
Maden (Sommermenuen, 3 retter) var i absolut særklasse. Vin- og ølkort er velassorteret, og både hvid- og rødvinen som vi fik var virkeligt skønne.
Går turen til Fur, så gør dig selv en tjeneste og få bestilt bord. Det må og vil du ikke gå glip af!!

11 juillet 2022

Besøgte bryghuset 9 april

Besøgte bryghuset 9 april.
Bestilte en ribeye steak der var var uden smag og stegt tør som sålelæder. Der var ikke meget smag, og jeg kom i tvivl om, det overhovedet var en ribeye, der blev serveret, da den var helt uden fedtmarmorering.
Påtalte det over for tjeneren. Der kom ingen beklagelse - hverken fra tjener eller kok. Til de priser er det vel ikke urimeligt at forvente en smule professionalisme.
Ikke pengene værd.

11 avril 2022