Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået lavet stort service på min Seat Altea. Fik et overslag inden samt grundig vejledning i hvad der evt skulle skiftes senere. Kan kun anbefale dette værksted har prøvet andre steder hvor jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu flere gange brugt Fyns Auto og har været meget tilfreds. Først fik jeg lavet serviceeftersyn, herunder bremser som var rustne. Efter jeg fik smadret bagruden, gav de mig et godt tilbud, s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God service! Venligt personale, der ringer, hvis de finder fejl på bilen. De spørger inden de laver noget og holder sig inden for den aftalte pris. Selvom der opstår uforudsete opgaver, finder d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt dem gennem længere tid. Prisen er fair og der er altid rigtig god og yderst venlig service. Når der er indgået en aftale bliver den holdt både hvad angår pris og arbejde. Bliver altid k... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig service og attraktive priser

Fyns Auto er et lille værksted der sætter god kundeservice og veludført arbejde i højsædet. De har tillige meget rimelige priser og stiller endog en gratis lånebil til rådighed under service.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

13 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

2198,72kr for prisoverslag fra Fyns Auto APS

Lavede aftale med Fyns Auto APS, om at de skulle undersøge hvorfor varmen i forsædet på min personbil ikke virkede. De skulle oplyse en ca pris inden de reparerede skaden. Jeg afleverede bilen kl 8 og ventede så på opringning. Kl 13.30 kort før lukketid (fredag) blev jeg ringet op. Det ville koste ca 5500kr hvilket jeg ville overveje. Jeg blev opkrævet 2198,73kr for prisoverslaget, tre timers arbejde og miljøtillæg..
En opringning efter halv times arbejde ville vel have været en rimeligt, så kunne vi have aftalt om jeg ønskede at han skulle bruge mere tid/ jeg flere penge på opgaven!

19 janvier 2023

God service!
Selvom der opstår uforudsete opgaver, finder de tid til at lave det hurtigst muligt på trods af travlhed.
De er løsningsorienterede og tager sig tid til at tale med en, så der ikke opstår misforståelser.
Jeg kan varmt anbefale dem.

29 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk fra Fyns Auto

Hvis I har bilmærker som Mercedes af ældre dato, hold jer væk fra Fyns Auto. De kan ikke finde ud at lave dem og du kommer med uløst problem og self en regning. Elendige til fejlfinding. Sidste gang jeg var ved dem tabte min bil kølervæske, de skifter termostat, men bilen fortsætter at tabe kølervæske - og det viser sig at være brændstoffilterkonsul konstaterede Mercedes service. Mit A/C. fungerede ikke, knappen A/C blinker. Jeg bestiller eftersyn, og de udfører det. Siger til mig at det tager 45 - 60 min., men jeg blev der i ca. 2 timer. Fylder gassen på, løser self. ikke mit problem, for A/C virker stadig ikke, de prøver at tørre den af at nogle har fyldt for meget af det ene eller anden. Jeg står med en regning på 695 kr. for jeg skal betale for gassen - som jeg ikke kan bruge til noget som helst.

23 mai 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus