Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Meni pieleen, tilasin sähköisen harjan lyhyille hiuksille, mutta en saa sitä toimimaan millään lailla, vaan on kuin mikä tahansa tavallinen huono hiusharja :*(! En saa yhteyttä ko. firmaan saadfakseni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

So helpful been to several other tech shops who couldn’t help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Der er bestilt 14 indpakkede gaver, de ser flotte ud ;) så er det spændende, hvad indholdet er ;) Januar 2019 Der blev købt 14 pakkegaver til spillegaver juleaften, ud af 14 pakker var 4 helt ens !... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en lampe der skulle ligne en måne - i andre kommentarer var der skrevet at den lignede billedet - Det gør den IKKE. Ligner en omgang billigt plastik - virkeligt ked af jeg brugte penge derinde.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgørende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. Køber du vores billige gadgets holder de selvfølgelig ikke lige så godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fås i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine mails og telefonopkald. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig og finde en løsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer på nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i øjenhøjde – så du altid får værdi for pengene. Vi ved også, at leveringstiden er en afgørende faktor, når du handler på nettet. Ingen gider at vente evigheder på at få deres varer, og derfor får du selvfølgelig lynhurtig levering af dine gadgets, når du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer før kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gør alt for at behandle din bestilling hos så hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder på højtryk for at få sendt din ordre sikkert af sted til tiden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, korrekte vare

27 février 2020

Hej Susanne.

Mange tak for din positive tilbagemelding og smukke fem stjerner.

Det er dejligt at vide, du har været glad for vores hurtige ekspedition, - og vi gør os altid umage for at en ordre skal være korrekt ekspederet fra starten af, så det er herligt at vide det er værdsat.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt! Allerede dagen efter min bestilling modtog jeg min vare, så det kunne ikke være bedre.

24 février 2020

Hej Aase.

Det er bare skønt at høre, at alt har klappet som det skulle, og du synes at det ikke kunne være bedre👏. Så er vi også vildt tilfredse, - for glade kunder er det bedste vi ved.

Mange tak for din fine anmeldelse og den flotte stjernerække.

Alt var perfekt

Alt var perfekt, nemt og yderst hurtig levering. Kun ros herfra

15 janvier 2020

Hej Kenneth.

Hvor er det bare skønt at høre, at alt er forløbet præcist som det skulle, og du kun har ros til overs til os, det tager vi gladeligt imod😍.

Jeg takker for din perfekte tilbagemelding og de fem funklende stjerner.

Fantastisk

Pakket ind i så meget bobleplast at det med garanti ikke gik i stykker!
Tusind tak for hurtig levering og alle varerne jeg havde bestilt var med. Super, super, super!

8 janvier 2020

Hej Louise.

Åh, - og tusind tak for en fantastisk anmeldelse, - den bliver man da bare glad i låget af😍.

Det er virkelig dejligt at vide, at alle dine varer er kommet hele og rettidigt frem, og at alt er forløbet præcist som det skulle.

Jeg håber vi ses på webshoppen til nye festligheder en anden god gang.

Super god service.

Hej Ulla

Skønt at du har modtaget vores gode service, og givet den 5 stjerner!

Vi håber du er blevet glad for din Buzzer Med Lys Og Lyd knap, som kan bruges til mange sjove events!

Så næste gang du ligger en ordre inde ved os håber vi selvfølgelig på, at vi kan give dig den samme gode service. :)

Du ønskes en dejlig dag.

Med Venlig Hilsen
Emma - Temashop

Noté 5 sur 5 étoiles

kanon god service og lynhurtig…

kanon god service og lynhurtig levering. Jeg 100% tilfreds! 😁

Hej Ida

Hvor er det skønt, at du har lagt mærke til vores gode service, som vi ligger rigtig meget vægt på!
Vi vil selvfølgelig gerne blive ved med, at bibeholde den gode service, så det er virkelig dejligt, når kunder som dig lige giver os et KÆMPE skulderklap. TAK FOR DET!

Vi håber på at kunne give dig den samme gode service næste gang du handler ved os!

Med Venlig Hilsen
Emma - Gadgets.dk

Super hurtig levering.

Hej Pernille

Dejligt at du har været tilfreds med vores hurtige levering. :)

Vores lagerfolk er hurtige og effektive, og det er du en ud af mange kunder, som har haft glæde af. Det er virkelig dejligt, at du sætter pris på det, og så håber vi selvfølgelig, at du også blev glad for de varer du modtog!

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Med Venlig Hilsen.
Emma - Gadgets.dk

Ballsack

Hurtig leverering. Fin julegåve :)

20 décembre 2019

Hej Ronnie.

Skønt at du har været glad for vores hurtige ekspedition af din ordre. Jeg håber modtageren bliver glad for det unikke produkt😁😁😁.

Tak for din herlige tilbagemelding og de fem fantastiske stjerner.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

meget tilfreds

Kom endda 2 dage før forventet levering

Hej Sofie.

Dejligt at du har været meget tilfreds med at handle med os. Ja, hvis vi kan levere før tid, gør vi det, - så ingen kunde skal vente længere end højst nødvendigt på sin herlige pakke fra os.

Tusind tak for din fine anmeldelse og skønne stjernerække.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtige levering selv i den travle…

Lynhurtige levering selv i den travle juletid. Varen ser super fin ud og som beskrevet på hjemmeside.

Hej Thomas.

Tusind tak for din positive tilbagemelding og de fem smukke stjerner.

Ja, vi gør hvad vi kan for at ekspedere hurtigst muligt, - faktisk hele året rundt😉, - så det er superdejligt at vide det er værdsat. Kom snart igen😁.

Fantastisk god kundeservice.

Hej Mads.

Tusind tak for din bedømmelse, den bliver taget imod med kyshånd! Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores service. Vi prøver så godt vi kan, at få alle folks ønsker opfyldt, hvis det er muligt, så alle får det de skal bruge! Vi glæder os til at skulle betjene dig en anden god gang.

Noté 4 sur 5 étoiles

nemt og hurtigt

18 décembre 2019

Hej Tom.

Herligt at høre, - og præcis sådan vi ønsker det skal opleves når man handler med os. Tusind tak for din dejlige tilbagemelding og de fire fine stjerner.

Giv os gerne et tip om, hvordan vi kan score en stjerne mere, næste gang du handler hos os på: info@temashop.dk - vi vil så gerne blive bedre!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering.

18 décembre 2019

Hej Marlene.

Det glæder mig rigtig meget at vide, du har været glad for at handle med os, og at det hele er forløbet som det skulle.

Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den høje topkarakter.

Hurtig levering! Og varen var 👌🏽

Hej Faizeh.

Herligt du synes godt om både den hurtige ekspedition og det herlige produkt👍. Rigtig god fornøjelse med det.

Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den funklende stjernehimmel.

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner for en service der var i…

5 stjerner for en service der var i top! 1000 tak for hjælpen Emma! Kort fortalt sendte jeg en mail og spurgte til en udsolgt vare. Fik hurtigt et svar, og Emma kunne huske der var en i deres fysiske butik, og lagde den tilside til mig, hvor jeg kunne betale over hjemmesiden og få den tilsendt.

Hej Jeanette.

Åh, tusind tak for din dejlige tilbagemelding, søde ord til Emma og de fantasiske fem stjerner.

Det ér så dejligt at vide, at du bare har fået den bedste service, og er taknemmelig for det😍. Vi prøver så godt vi kan, at få alle folks ønsker opfyldt, hvis det er muligt, så alle får det de skal bruge!

Jeg håber, at vi kan får lov at betjene dig en anden god gang.

Okay sted at shoppe

Hej Per.

Tusind tak for de skønne fem stjerner.

Jeg er lidt i tvivl om, at du mener overskriften ironisk, pga det sjove produkt, - men hvis du ikke er tilfreds med det du har modtaget, er vi altid meget interesseret i at høre, hvad det er der skuffer. Send gerne en mail til os i kundeservice på info@gadgets.dk så vi kan kigge på det. Ellers håber jeg blot det er med til at bringe smilet frem i juletiden😁.

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker elsker elsker min månelampe

Elsker elsker elsker min månelampe. Købte en til mig selv og to til gaver... Glæder mig sådan til at give til min mor og niece! :) :) :)

14 décembre 2019

Hej Heidi.

Hvor dejligt at høre😍. Månelampen er også en af vores absolutte bestsellers, og det er bare herligt at kunne mærke at din glæde er lige ved at boble over. Så kan man ikke give en gave, der er bedre, end når man selv er så begejstret.

Rigtig glædelig jul

Hurtig og nemt

14 décembre 2019

Hej med dig.

Præcist sådan ønsker vi det skal være for vores herlige kunder at handle med os. Det er herligt at vide, det er lykkes. Jeg håber vi ses igen på webshoppen til nye festlige handler.

Mange tak for din fine anmeldelse og de fem skønne stjerner.

Fanny - Temashop.dk

Meget hurtig levering

13 décembre 2019

Hej Palle.

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering😊. Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os.

Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.

Lynhurtig ekspedition !

13 décembre 2019

Hej Mikkel.

Åh, det er da super dejligt at høre. Vi gør os også umage for at levere hurtigst muligt. Når vores kunder bestiller produkter fra vores lokale lager inden kl. 15.00, sender vi samme dag, så de kan være ude dagen efter👍.

Tusind tak for din herlige tilbagemelding og de fem flotte stjerner.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus