Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Meni pieleen, tilasin sähköisen harjan lyhyille hiuksille, mutta en saa sitä toimimaan millään lailla, vaan on kuin mikä tahansa tavallinen huono hiusharja :*(! En saa yhteyttä ko. firmaan saadfakseni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

So helpful been to several other tech shops who couldn’t help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Der er bestilt 14 indpakkede gaver, de ser flotte ud ;) så er det spændende, hvad indholdet er ;) Januar 2019 Der blev købt 14 pakkegaver til spillegaver juleaften, ud af 14 pakker var 4 helt ens !... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en lampe der skulle ligne en måne - i andre kommentarer var der skrevet at den lignede billedet - Det gør den IKKE. Ligner en omgang billigt plastik - virkeligt ked af jeg brugte penge derinde.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgørende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. Køber du vores billige gadgets holder de selvfølgelig ikke lige så godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fås i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine mails og telefonopkald. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig og finde en løsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer på nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i øjenhøjde – så du altid får værdi for pengene. Vi ved også, at leveringstiden er en afgørende faktor, når du handler på nettet. Ingen gider at vente evigheder på at få deres varer, og derfor får du selvfølgelig lynhurtig levering af dine gadgets, når du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer før kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gør alt for at behandle din bestilling hos så hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder på højtryk for at få sendt din ordre sikkert af sted til tiden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg handler hos…

Det er første gang jeg handler hos gadgets og jeg er meget tilfreds med handlen. Og alt virker som det skal. Så perfekt tilfredshed herfra til gadgets.

14 juin 2019

Hej David.

Det er så godt at høre, at alt er gået som det skal, - så er jeg også vildt tilfreds. Dejligt at jeg kan glæde mig til endnu en god samhandel i fremtiden.

Mange tak for dine positive ord og herlige fem stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedering og meget fin vare

Hurtig ekspedering og meget fin vare. Handler gerne hos Gadgets igen!

7 juin 2019

Hej Anita.

Yes, - og jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen på webshoppen til nye herlige handler. Det er godt at vide, at hele processen er gået op i en højere enhed, og vi har endnu en glad kunde i samlingen😉.

Tak for den dejlige anmeldelse og de skønne fem stjerner.

Gadgets.dk

Hurtigt og nemt

5 juin 2019

Hej Per.

Det er skønt at høre, - for sådan vil vi nemlig meget gerne have det skal være for alle vores herlige kunder at handle med os👍.

Jeg takker mange gange for din dejlige anmeldelse og den flotte topkarakter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fandt det jeg skulle bruge

Jeg fandt det jeg skulle bruge, det var nemt at bestille, det ankom hurtigt herefter, og det var i den kvalitet jeg forventede.
Alt fungerede som det skulle, og det har det gjort de gange jeg har bestilt fra gadgets. Så derfor 5 stjerner.

5 juin 2019

Hej Erik.

Tusind tak for dine pæne ord, fyldestgørende tilbagemelding og funklende fem stjerner😁.

Det er herligt at vide, at du er en af vores tilbagevendende kunder. Jeg håber vi ses på webshoppen igen, så vi fortsat kan give dig samme gode oplevelse ved at handle med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sjov hjemmeside med mange…

Super sjov hjemmeside med mange spænende ting, et besøg værd

2 juin 2019

Hej Lise

Mange tak for de rosende og og den flotte positive tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og super hurtig levering

Nemt og meget hurtig levering

30 mai 2019

Hej Anne

Jeg takker for den flotte og positive tilbagemelding fra dig.

Tilfreds

Tilfreds. Jeg vil handle igen, hvis der er behov

24 mai 2019

Hej Gudrun.

Åh, hvor er jeg glad for at høre det😁.

Mange take for din anmeldelse og feedback, samt de fire flotte stjerner. Det betyder så meget for os, at vi har glade kunder.

Vores kunders mening er altid vigtig for os, og jeg vil derfor rigtig gerne høre din mening om, hvad vi kunne have gjort bedre, for at vi kunne fortjene den femte stjerne. Derfor tillader jeg mig at sende en mail til dig, som jeg håber du vil besvare og uddybe nærmere.

Fanny – Gadgets.dk

21 mai 2019

Hej Mona.

Herligt du synes godt om både den hurtige ekspedition👍. Rigtig god fornøjelse med ordren.

Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den funklende stjernehimmel.

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner, fuldt ud tilfreds. Hurtig forsendelse.

14 mai 2019

Hej Safira.

... og jeg er da vildt tilfreds med sådan en dejlig tilbagemelding. Det er skønt at vide vi har gjort det godt. Jeg håber vi ses på webshoppen til nye sjove handler.

Tusind tak for din skønne anmeldelse og flotte stjernerække.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og nem levering dagen efter.

Hurtig og nem levering dagen efter.. Kan kun anbefales. ++++++++ herfra

8 mai 2019

Hej Thomas

Jeg takker mange gange for den anbefaling af os :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fremragende produkt

Hej Jakob

Dejligt at læse at det bestilte produkt levede op til dine forventninger.

Når vi modtager en ordre inden kl. 15 på hverdage og varen er på vores lokallager, så gør vi alt for at den kommer med ud af huset samme dag.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Produktet var fuldt ud som forventet.
En positiv oplevelse.

Hej Katrine

Det glæder mig at læse at det produkt du havde bestilt levede op til dine forventninger :-)

👍🏻

Hurtig og sikker handel😊

Hej Pernille

Super dejligt at læse du har været tilfreds med din handel hos os.

Noté 4 sur 5 étoiles

40 kr. spildt på ødelagt genstand...

Pakken ankommer med den købte genstand til 400kr. ødelagt..

Heldigvis er der super god kunde service! De hjalp mig og jeg fik hurtigt mine penge tilbage!

Hej Peter

Jeg er ked af at læse at de vare var ødelagt ved ankomsten, men super dejligt at læse at du kontaktede vores kundeservice, så du kunne få dine penge retur.

Dejligt med hurtig levering 😃

13 avril 2019

Hej Malene.

Det er skønt at vide, du har været glad for vores super hurtige levering. Vi ekspederer altid hurtigst muligt, så ingen kunde skal vente længere end højst nødvendigt på deres sjove pakke fra os. Det er så herligt at det er værdsat.

Mange tak for din fine tilbagemelding og de fem flotte stjerner.

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse. Blev hurtigt ekspederet og orienteret hele tiden. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og har anbefalet til kollegerne

12 avril 2019

Hej Desiree.

Hvor er det bare en super skøn anmeldelse du har lavet😍. Tusind tak for den, den varmer utrolig meget. Det bedste der kan ske for os, er jo sådanne skønne anbefalinger.

Af hjertet tak for den og den flotte topkarakter.

Superhurtig levering 👍

4 avril 2019

Hej Rikke.

Ja, det kan gå rigtig tjept her. Hvis man bestiller sin ordre inden kl. 15.00 en hverdag, har man pakken til levering dagen efter. Det er herligt at vide, det er værdsat👍.

Mange tak for din dejlige anmeldelse og den smukke stjernerække.

Godt tilfreds.

15 mars 2019

Hej Lars

Det glæder mig at du har været tilfreds med at handle hos os.

hurtig ekspedition

12 mars 2019

Hej Anette

Jeg er glad for at du syntes vi har en hurtig ekspedition.

Jeg håber også du er glad for det du bestilte hos os :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

God kvaliret og hurtig levering 😊

God kvaliret og hurtig levering 😊, vil klart anbefale

7 mars 2019

Hej Heidi.

Tusind tak for din super skønne tilbagemelding og herlige anbefaling. Det varmer så meget, med så glade kunder.

Jeg håber du har lyst til at give os den sidste stjerne, - hvis ikke, så skriv meget gerne og fortæl, hvad vi kan gøre bedre, for at fortjene den. Vi vil så gerne blive bedre hele tiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus