Perfekt handel. Fint udvalg af gode produkter på hjemmesiden, endda mange gode tilbud. Afgav min ordre online om formiddagen den 20. December 2024. Jeg var usikker på om pakken ville nå frem før jul... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte 10 stk. professionelle akvarelmalingebrikker sent lørdag aften. Tirsdag kunne jeg allerede hente min pakke, altså blot rundt regnet 2 dage efter. I pakken var vedlagt en ekstra brik, og et... Voir plus
De har konkurrence dygtige priser og et kæmpe udvalg, hvad end du leder efter posca eller i mit tilfælde, pen brushes. Det var meget svært at begrænse sig til bare 1 sæt. De har et udvalg af artikle... Voir plus
Hentede min pakke fra Galleri Roholt idag. Blev glædeligt overrasket med en gave, da jeg pakker ordren ud. En sød hilsen og en ekstra marker ud over det fine penalhus jeg fik. Så fedt med sådanne ove... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
På GalleriRoholt.dk finder du alt i kunstartikler til de bedste priser. Uanset om du er garvet kunstner, eller nybegynder, vil du finde alt hos os. Vi tilbyder maling fra blandt andre Amsterdam, som er i en fantastisk Hollandsk kvalitet. Du finder også masser af brands, som vi er Danmarks eneste forhandlere af fra blandt andre Rosa Ukraine, Mobee og HQ Art Brushes. Vi har også verdens bedste stentuscher, Posca. Vi er stolte af at være Danmarks billigste forhandler af disse.
Coordonnées de contact
Smedegade 15, 6700, Esbjerg, Danemark
- info@galleriroholt.dk
- www.galleriroholt.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Super hurtig levering og fantastisk kundeservice
Kan kun varmt anbefale Galleri Roholt.
Modtog varer, hvoraf en enkelt var forkert. Kontaktede forretningen og dagen efter modtog jeg den rigtige vare.
Handler der gerne igen.
Superhurtig ekspedition
Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Der er mange varer at vælge i mellem i alle prisklasser. De er superhurtige til at sende varerne.
Fantastisk service og produkter 👍👍👍👍
Har handlet ved dem flere gange.
Er SUPER tilfreds!!
Deres produkter er super og hvis der er noget med dem som ikke ikke ok, fixer de det! 👍
Havde en sending med maling, hvor der var gået hul på et par stykker.
Der tilbød de selv, at jeg ku få tilsendt nye bøtter eller refunderet 👍👍!
Det er dælme i orden!! 👍👍
Køber kun hobby maling og Posca tuscher fra dem af nu!! Og også gerne andre ting!! 👍👍
Deres Amsterdam maling er i øvrigt super godt! Der får du kvalitets maling, som er lækkert og godt at arbejde med og så er det nogle skønne farver!! 👍👍
Fin service
Lyn hurtig levering.
Lyn hurtig levering.
Jeg modtog allerede mine varer dagen efter at jeg havde bestilt dem.
Skarp pris og endnu skarpere leveringstid
Hobbyartikler til kun 1/3 af priserne set på konkurrerende webshops. Bestilte onsdag eftermiddag og modtog pakken allerede den efterfølgende morgen kl.09. Og som prikken over i'et, og til stor glæde for de kreative herhjemme, fulgte der en lille kreativ gave med i pakken. 5 fortjente stjerner herfra
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Varerne af fin kvalitet.
Det virker til at være rigtig god…
Det virker til at være rigtig god kvalitet og glæder mig til at komme igang med et maleri 👍
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Jeg bestilte eftermiddag og kunne hente det i pakkeshop dagen efter.
Billige og gode produkter
Kan klart anbefales
Fantastiske produkter til skarp pris, hurtig levering og fremragende service. Er og bliver fast kunde.
Den hurtigste levering nogensinde
Den hurtigste levering nogensinde. 22 timer fra bestilling i Esbjerg til afhentning i Nordsjælland.
Fantastisk service
Lyn hurtigt levering og fantastisk kundeservice, kan kun anbefale at handle her!
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Der gik kun et par dage fra bestilling til jeg kunne hente sagerne ved udleveringsstedet. God info hele vejen.
Virkelig glad for pensler der blev…
Virkelig glad for pensler der blev sendt . Aftaler og produkt er helt som det skal være. Rigtig glad for en fin kundeservice .Tak Jane 😊 Glædelig Påske.🐥
Top kvalitet
Top kvalitet, kæmpe udvalg og hurtig levering! Plus - super gaver med i ordren!!! Fantastisk service!
L’expérience Trustpilot