Banner for Garant - Brovst

Garant - Brovst Avis

TrustScore 5 sur 5

Merkurvej 2, 9460 Brovst, DK

Yderst serviceminded gardinmontør, der gav sig god tid, så jeg som kunde følte mig godt vejledt. Forretningen er også yderst konkurrencedygtige på priser. Jeg er meget tilfreds med mine nye gardiner.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lige fra jeg bad om et tilbud, til monteringen var på plads, har servicen været helt i top. Personalet hos Garant Brovst yder et fantastisk stykke arbejde – hurtig opmåling, effektiv levering og en sa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lige fra kontakt til salgs besøg, med god rådgivning og pris, sidst men ikke mindst det var sælger der kom og monterde gardinerne til ug. Endnu en god oplevelse 👍

L'entreprise a répondu

Stor spænding - den unge gardinmontør fik solgt mig det nyeste inden for dette. Og han var bare godt - havde bemærket at mine vinuesrammer var grå, så der var bestilt lydegrå lister til at klikke gard... Voir plus

1. Magasin de revêtements de sol
  7. Marché de matériaux de construction

À propos de Garant - Brovst

Écrit par l'entreprise

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Hos Garant får du:

• Landsdækkende med over 60 butikker
  • Book Gulvbussen for inspiration og opmåling
  • Personlig rådgivning og professionel opmåling

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Personlig rådgivning over hele landet

Écrit par l'entreprise

Online og i vores landsdækkende Garant butikker
Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både service og kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid er tæt på den du handler med - det skaber tillid og tryghed i købet. Online på Garant.nu sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig trygt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er kompetente fagfolk, der yder deres bedste for, at din løsning bliver lige præcis, som du havde drømt om. Kontakt os på telefon alle hverdage (09-15), på email kundeservice@garant.nu eller chat på Garant.nu

Prismatch

Din garanti for en god handel

Din garanti for en god handel
Hos Garant går vi meget op i, at vi har de rigtige varer til den rigtige pris. Vi matcher altid laveste pris på et identisk produkt hos en konkurrent med fysiske butikker og webshop i Danmark.

Promotion box for Garant - Brovst

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

89 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

467 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Peter.

Tak for din fine anmeldelse

Det er meget dejligt at høre, at du er tilfreds med den service og de priser du har fået hos Garant i Brovst.

Du ønskes en god eftermiddag!

Lise / Garant kundeservice

Super god service

Super god service. Nærværende og positiv medarbejder.

16 avril 2023

Hej Merethe.

Tusind tak for at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Brovst.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

/Lise, Garant kundeservice

Et firma som er til at stole på, god service!!

Vi har både haft Garant til at lave vores gulve og vores gardiner. Vi har været 100% tilfredse med servicen igennem hele processen. Intet at sætte en finger på. Kan varmt anbefales :-)

18 décembre 2022

Hej Louise.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner og fordi du har taget dig tiden til at anmelde din positive oplevelse hos og med Garant i Brovst.

Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med servicen i forbindelse med både gulve og gardiner.

Vi håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Ha' en rigtig god dag!

/Lise, Garant kundeservice

Elendig service fra Garant BROVST!!!!!

Jeg bestiller insektnet til vinduerne til mit hus den 2/6-14.
Får af vide der er 1 til 2 ugers leveringstid. Fint, sommeren er jo lige om hjørnet. Der sker intet i 2 uger, så ringer jeg til dem. De ved intet. En total dum høne af en ekspedient!! Nå men får så at vide der pludselig kan gå 1-2 måneder. Så siger jeg at det er aldeles uacceptabelt. Jeg får dog så et nedslag i prisen, og takker ja til det. Fint nok, der kommer så nogle af varerne og de er i aldeles dårlig stand.
Men jeg pakker så en vare ud, som ikke er i orden og vi må bytte styreskinnerne flere gange. Skinnerne er ridsede og skrammede fra fabrikken. Vi har været i butikken flere gange pga. den dårlige kvalitet. Den ene gang i butikken bliver vi talt nedladende til af den samme høne. Får at vide: 'Hvis vi ikke er tilfreds med varen nu, så kan vi sku bare komme tilbage med varen' ØH nej det kan vi så ikke, da vi har boret huller i vores nye vinduer til disse myggenet. Nu siger vi så den 28/8-14 og vi mangler så stadig nogle justerings skruer, så vi kan justere og lukke vores insekt net. Jeg håber vi bliver klar til mygge sæsonen 2015 :)
Men jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik igen og fraråder alle andre til det, med mindre de gerne vil have dårlig service og tales nedladende til.
Garant's slogan burde være = = Kunden har åbenbart aldrig ret ??

28 août 2014

Altid Garant i Brovst

Skulle købe tæppe til campingvognen og slog et smut forbi Garant i Brovst. Det skulle jeg aldrig fortryde. En ung medarbejder ved navn Chriss fandt hurtigt frem til lige det vi skulle brug. Tæppet blev hurtigt skåret mens vi så os omkring. Da vi var færdig sagde han, at han havde hørt vi talte om køkken og han havde lige noget han ville vise, og så fik vi lidt brochurer med. Prikken over det berømte i, var da han lige fandt lidt reb frem, da jeg selvfølge ikke havde noget i traileren.

Det er i hvert fald ikke sidste gang vi handler der. Til Garant i Brovst! God medarbejder, han ved virkelig hvordan man yder service. Ham skal I beholde :-)

15 avril 2014