Virkelig god og professionel vejledning…
Virkelig god og professionel vejledning og ikke mindst et flot stykke arbejde.
Det er 2. gang, at jeg bruger Gadial, og igen leverer de et meget flot og elegant stykke arbejde :)
Virkelig god og professionel vejledning og ikke mindst et flot stykke arbejde.
Jeg har købt foldegardiner til stuen og rullegardiner til udestuen hos Gardial Interieur, og har fået fantastisk betjening. Jeg var i tvivl om hvilken stil jeg skulle gå med, men de var dygtige til at pejle sig ind på min smag, og hvad der ville passe til den øvrige indretning, og valget faldt på de fineste stribede foldegardiner til stuen, og naturfarvede rullegardiner til udestuen, og jeg er meget glad for mine nye gardiner. Også god service med monteringen, efter en uge fik jeg selv lavet rod i snore systemet på foldegardinerne, og de kom ud og fik det på plads igen uden beregning. De varmeste anbefalinger herfra 👍🙂
Fantastisk god service og vejledning. Har fået de flotteste gardiner, som passer perfekt i alle rum.
Selv efter levering og montering forsætter den gode service - For Gardial er ingen spørgsmål dumme og ingen opgaver for små.
Enestående service. Jeg har selv ingen forstand på interior design og gardiner, men blev godt introduceret til de mange muligheder der findes.
Utrolig behjælpsom og professionel service fra både Jesper og Heidi under hele forløbet, og vi er nu godt lykkelige over vores nyemørklægningsgardiner.
Vi har brugt Gardial i en række år. Vi får en konsistent venligt kundebehandling og flotte, flotte slutresultater
Fantastisk service! Ved selv meget lidt om interiør design og gardiner, men endte med vidunderlige gardiner der dækker alle mine behov. Jeg kendte slet ikke mulighederne før jeg fik en masse fede prøver i hånden, med yderst professionel og behagelig service og rådgivning.
Akustikken i min stue er langt bedre med de tunge, tykke gardiner jeg fik, og de hænger så flot - både når de indrammer vinduet og når de holder lys og larm ude.
At FlatPay, we chose them to replace some curtains that were damaged and needed to match the existing ones. They gave us great advice, and the curtains turned out perfect — identical to the previous ones! Thank you!
Vi har "altid" brugt Gardial og Jesper til vores Gardiner - så da vi skulle flytte i år var det et naturligt valg for os at tage fat i Jesper - og han har fuldt ud levet op til vores høje forventninger. Ikke alene har Gardial top klasse produkter - men samtidig er Jesper grænsende til perfektionistisk når det drejer sig om syning og opsætning. Så de varmeste anbefalinger herfra.