Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på trustpilot. Men René fra gardinbussen fortjener ros jer også. Fra starten af var René imødekommende og parat på opgaven. Viste hos alle muligheder og lyttede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte gardiner i lækker kvalitet og fantastisk arbejde af Sebastian! Dejligt at få besøg af søde og kompetente folk, det betyder rigtig meget. Vi skal nok få glæde af de nye gardiner i mange... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede efter gardinbussen. Rene kom rådede målte op og fortalte. 3 uger efter kom han og monterede som han havde sagt og det blev som forventet og vi er rigtig glade og tilfredse René er meget... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Gardinbussen.dk Jeg har netop fået monteret mine nye gardiner, og de er simpelthen de smukkeste gardiner – endnu flottere, end jeg havde forestillet mig. Resultatet er bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux

Écrit par l'entreprise

Gardinbussen.dk, Ved René Madsen Vi tilbyder gratis og uforpligtende tilbud i dit hjem. Hos os har du altid samme kontaktperson hele vejen. Gardinbussen levere alle typer indenfor indendørs og udendørs solafskærmning og gardiner. Vi servicerer vores tilfredse og værdsatte kunder på fyn, på sjælland og i trekantsområdet. Ring til René på 21 75 57 23 og få en indledende snak og gode råd. Gardinbussen har prøver på plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, persienner, insektnet, alle typer mørklægning, stofgardiner, veluxgardiener, smartgardiner m.m. Gardinbussen.dk har erfaring siden 1996 og drives nu af 2. generation, René Madsen, med base i Langeskov på fyn. Hos os vægter vi det højt at du oplever at få personlig service. Alle vores kunder skal føle sig hørt og forstået og skal tilbydes løsninger der løser deres specifikke behov og produkter der kan holde i mange år. Når du har fået et tilbud fra os, følger der ingen forpligtelser med. Vælger du at bestille hos os, har vi dine specialfremstillede produkter klar til montering indenfor 1-4 uger, afhængigt af det valgte produkt. Når du køber vores produkter, følger der altid gratis montering med. Vi ser frem til at snakke med dig! René Madsen, tlf 21 75 57 23.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

5 stjernes service

Fra starten af var René imødekommende og parat på opgaven. Viste hos alle muligheder og lyttede godt til vores feedback så vi sammen gaver den bedste løsning. Resultet er blevet super godt og vi glæder os over de flotte gardiner vi har fået efter god behandling af René.

9 avril 2026

Hej Anders :)
Mange tak for ordene. Jeg er glad for at I har haft en god oplevelse og står med et godt resultat nu.
Rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige fået sat mine gardiner op.

Jeg har lige fået sat mine gardiner op.
Og Rene var sød og venlig og har været god til rådgive os til de rigtige gardiner.
Så stor ros herfra og en varm anbefaling

8 avril 2026

Hej Conny
Tusind tak for din anmeldelse :)
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og håber at du bliver glad for gardinerne. God dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte gardiner i lækker kvalitet…

Super flotte gardiner i lækker kvalitet og fantastisk arbejde af Sebastian!
Dejligt at få besøg af søde og kompetente folk, det betyder rigtig meget.
Vi skal nok få glæde af de nye gardiner i mange år fremover. Tusinde tak herfra.

8 avril 2026

Hej Anders
Mange tak for din anmeldelse af Sebastian og os. :)
Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse og sikre på at I får glæde af gardiner i mange år. Skulle der være noget undervejs, er vi selvfølgelig behjælpelige!
God dag :)

Ringede efter gardinbussen

Ringede efter gardinbussen.
Rene kom rådede målte op og fortalte.
René er meget kompetent og behagelig at tale med.
Stor anbefaling herfra Henning

26 mars 2026

Hej Henning
Mange tak for de pæne ord. :)
Jeg er glad for at du har været godt tilfreds!
Rigtig god dag til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og vejledning

Super god service og vejledning. Hurtig levering og opsætning. Vil helt sikkert anbefale Gardinbussen.dk til andre.

25 mars 2026

Hej Mette
Mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os og Kennie. :)
Vi er glade for at have givet dig den gode oplevelse. Tak for jeres samarbejde.
Rigtig god dag til dig :)

All good

Tak til Sebastian, der leverede en meget behagelig og professionel oplevelse. Fornuftig pris, hurtig levering, super service og syv års garanti. Kan kun anbefale.

14 novembre 2025

Hej Michael
Mange tak for de pæne ord! Vi er glade for at have givet dig den gode oplevelse! Rigtig god dag til dig

Virkelig go service

Virkelig go service. Jag havde selv nogle ideer, men de kom med nogle rigtige gode løsninger som var bedre, og som jeg er rigtig glad for nu. Mega flink og troværdig sælger.

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse: Montøren kom hurtigt ud og måle op, og forstod med det samme hvad vi ville have.
Kom med de nye gardiner til aftalt tid, og monterede de nye helt perfekt og hurtigt.
Tog de gamle gardiner med.
Helt perfekt!

10 mars 2026

Hej Morten :)
Mange tak fordi du tog dig tiden til at give os et par ord med på vejen. Vi er rigtig glade for at have givet dig en god oplevelse og et godt resultat!
Rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De smukkeste gardiner (og skinne) målt op og sat op af dygtig og venlig montør. Og til lovet tid

Lige fra start hvor den meget entusiastiske og venlige sælger/montør (Sebastian) kom til de meget smukke gardiner med en super flot skinne blev sat op har det været en god oplevelse. Kan varmt anbefale gardinbussen.dk

6 mars 2026

Hej Lisa :)
Tak fordi du har delt din gode oplevelse med os! Sebastian og vi er glade for at du har fået et smukt resultat!
Tak for anbefalingen - God dag :)

Hurtig og professionel opmåling

Hurtig og professionel opmåling, prisen fik jeg med det samme. Tydlig kommunikation til ventetid og arbejdsgang derefter. Super tilfreds, kan varmt anbefale Gardinbussen

5 mars 2026

Hej Kirsten :)
Mange tak for din præcise anmeldelse af os. Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse.
God dag til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Gardinbussen.dk har givet mig den…

Gardinbussen.dk har givet mig den allerbedste service fra start til slut. De er meget servicemindet og tager sig god tid med både opmåling og montering. Jeg er meget glad og tilfreds for det endelige resultat.

2 mars 2026

Hej Heidi :)
Mange tak for ordene! Vi er glade for at du har haft den gode oplevelse, som vi så gerne vil levere hver gang! :)
Tillykke med dine gardiner.
God dag. :)

Jeg kan varmt anbefale Gardinbussen.dk

Jeg kan varmt anbefale Gardinbussen.dk

Jeg har netop fået monteret mine nye gardiner, og de er simpelthen de smukkeste gardiner – endnu flottere, end jeg havde forestillet mig. Resultatet er blevet bedre, end jeg overhovedet turde håbe på, og de passer perfekt ind i mit hjem.

Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Servicen var professionel og tryg hele vejen igennem.

En klar anbefaling herfra!

4 mars 2026

Hej Trine :)
Tillykke med dine smukke gardiner! Gardiner kan virkelig gøre noget helt særligt ved et rum ja.
Mange tak for din pæne anmeldelse. Det glæder os at høre om din gode oplevelse! Vi er glade for at du betroede os opgaven.
God dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt sidder lige i skabet

Alt sidder lige i skabet, behagelig betjening, meget omhyggelig. Så en god og venlig service.

24 février 2026

Hej Pia
Mange tak for ordene. :)
Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse og en god løsning. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig god oplevelse at have besøg…

En virkelig god oplevelse at have besøg af Kenni fra Gardinbussen.dk.
Lyttende, behagelig og imødekommende.
Vi fik lavet en fin løsning og alt er virkelig pænt sat op.
Lene.

3 février 2026

Hej Lene
Mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os. :)
Vi er glade for at høre om jeres gode oplevelse med Kennie og løsningen med den lange gardinskinne. Vi håber I bliver rigtig glade for løsningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service samt dialog fra…

Virkelig god service samt dialog fra start til slut.
Super hurtig levering og montering af gardinerne samt alt blev som lovet.
5 Stjerner herfra.

16 février 2026

Hej Stefan :)
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for høre om den hurtige levering og din gode oplevelse med os!
God dag til dig :)

God service og kvalitetprodukt

Vi har fået opsat Duettegardiner - meget flot resultat og Sebastian leverede en god og behagelig service. Vi kan klart anbefale Gardinbussen.dk

18 février 2026

Hej Stine :)
Mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os og Sebastian!
Vi er glade for at du har fået et godt resultat og har haft en god oplevelse med os. Tak fordi du også understreger vores navn, Gardinbussen.DK. :)
God dag til dig

Fantastisk service! Kæmpe anbefaling

Jeg kontaktede Gardinbussen via deres hjemmeside og blev ringet op af Sebastian som også kom ud og målte op, gav gode råd og som var en helt igennem super rar person.
Alle mine gardiner skulle syes efter specielle mål, så der gik lige lidt inden jeg fik dem, men det fortalte Sebastian mig på forhånd, så der var ingen kedelige overraskelser eller andet.

Super god og professionel service og jeg vil helt klart bruge dem igen!

13 janvier 2026

Hej Liv :)
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og Sebastian.
Det er dejligt at høre om din gode oplevelse, sådan skulle det også gerne være!
Vi håber at du er blevet rigtig glad for dine gardiner!
Rigtig god dag til dig. :)

Nye plisse gardiner

Vi havde skiftet vindue i vores soveværelse i forbindelse med en gavlrenovering. Derfor havde vi brug for nye gardiner til soveværelset.

Vi kontaktede gardinbussen.dk telefonisk via deres hovednummer. Der fik vi at vide hvorledes de håndterer den slags, og vi ville efterfølgende blive ringet op af Sebastian, som håndterer vores område.

Sebastian ringede, og vi aftalte tid for et besøg, hvor vi kunne blive vejledt i valget af gardiner. Valget endte med at blive up and down Duette plisse gardiner.

Pga. tidspunktet for vor bestilling (primo december) var der desværre lidt lang leveringstid. Vores gardiner skulle hånd produceres efter individuelle mål, så de kunne først blive leveret primo januar ( i dag). Fabrikken havde ferielukket henover jul og nytår.

Vi aftalte med Sebastian, at han skulle ringe og aftale tid for montering, når han havde modtaget vores gardiner. Det gjorde han som aftalt tidligere i denne uge. Han var forbi i dag og monterede gardinerne til vores store tilfredshed. Sebastian er ganske serviceminded, og skal vi have nye gardiner i fremtiden, kontakter vi helt klart gardinbussen.dk igen. Stor ros herfra.

9 janvier 2026

Hej Lars

Mange tak for den gode beskrivelse du har taget dig tid til at dele! Det er rigtig rart at høre at du har haft den særligt gode oplevelse som vi bestræber os på at levere hver gang!

Det er altid træls at skulle vente ekstra tid pga ferielukkede fabrikker, når man først har bestilt sine gardiner. Men dejligt at høre at du føler dig godt informeret fra starten.

Igen, mange tak Lars! :) Rigtig god dag til dig. Opstår der spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så står Sebastian og vi klar! :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus