Getadress

Varerne står som tilgængelige, men når man skal tilføje til kurven kan man ikke. Dårlig service, at de udsolgte varer ikke står tydligere. man bliver lidt snydt.

Jeg har med succes handlet i butikken nogle gange gennem årene og har ikke haft grund til at sige ØV!, men nu har jeg oplevet, hvordan servicen er ved returvarer, og dels tog det relativt lang tid fø... Voir plus

Jeg bestilte en skjorte i str. 40 - og modtog en str. 38 sammen med en skriftlig besked om, at str. 40 var udsolgt. Det gør man bare ikke uden at kontakte kunden først for at høre, om det er i orden... Voir plus

Købte et par eftertragtede par ballerina-sko fra Pretty Ballerinas. Superhurtig levering, trods de meget vanskelige vejrforhold p.g.a. sne. Der gik kun to dage. så stod jeg med pakken, som var mege... Voir plus

Les gens ont aussi consulté

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk Service!

Jeg bestilte et par Pretty Ballerinas, der blev sendt afsted samme dag. Da de kom var der en fin lille overraskelse med i pakken samt et sødt håndskrevet brev. Fantastisk med et personligt touch.

Jeg kan bestemt anbefale denne side, der har virkelig fede mærker og en uovertruffen service. Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

6 mai 2011

get a nice experience hos getadress.dk!

Her kan kunderne shoppe alle de hotte brands i designertøj til kvinder. Det er altid en fornøjelse at handle med Getadress.dk – med fri fragt, flot, fremragende og fantastisk service!
Forespørgsler på mail bliver altid undersøgt nøje og grundigt, og altid får man et positivt og hurtigt svar retur.
Skulle man fortryde sit køb, får man altid sine penge hurtigt retur – uden problemer.
Siden er en af mine favorit shops! Har handlet der flere gange – altid med samme gode og highclass service.
Fem af de helt store stjerner fra mig!

30 mars 2011

Ren luksus

Det er min favorit side!!
Jeg har lige modtaget mine fede cargo bukser fra Getadress.dk, hele pakken osede af luksus og forkælelse. Bukserne kom i løbet af få dage, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg benytter denne side. Hele oplevelsen får 5 stjerner.

11 mars 2011

Dejlig handel

Har handlet for første gang hos Getadress, og bestemt ikke for sidste.
Købte en skøn kjole fra Designers Remix, som jeg modtog efter 2 dage. Kjolen var smukt pakket ind, der var en fin lille gave og en personlig hilsen med.
Vil bestemt holde øje med hjemmesiden, og se om andet frister.

23 février 2011

Fantastisk service

Jeg så en Bllack Noir skindjakke på getadress.dk, som jeg synes så super smart ud, jeg ønskede lidt flere oplysninger, på trods af jeg sendte en mail uden for alm. arbejdstid, kom der straks svar, jeg havde en del spørgsmål og Anja svarede sødt og præcist hele 4 gange. I dag er jeg den lykkelige ejer af skøn jakke, leveret dagen efter pænt pakket ind. På trods af den var sat ned, fulgte der et flot armbånd med og et sødt personligt kort med en hilsen fra Anja. Ikke at forglemme gratis fragt.
Virkelig et sted man ønsker at handle i fremtiden.

18 février 2011

Fantastisk service

Jeg købte et par superfede bukser - som blev hurtig leveret på trods af poststrejke. Bukserne var fint pakket ind og der fulgte en personlig hilsen og en lille gave med. Kan kun anbefale denne butik - det er bestemt ikke sidste gang, jeg er på besøg.

10 juin 2010

super-sød-service

Købte et par eftertragtede par ballerina-sko fra Pretty Ballerinas.
Superhurtig levering, trods de meget vanskelige vejrforhold p.g.a. sne. Der gik kun to dage. så stod jeg med pakken, som var meget lækker og eksklusiv pakket ind - en rigtig dejlig oplevelse! Og så endda en lille personlig hilsen - det luner i denne kolde tid.
Kan kun anbefales!!

5 février 2010