Ik blijf me verbazen over bedrijven die niet doorontwikkelen. De Gekko-jongens en meisjes regelmatig op de hoogte gebracht van mijn bedenkingen, maar er gebeurt niets mee. Ja, ze hebben handige apps,... Voir plus

Ik heb mijzelf niet aangemeld als gebruiker bij Getgekko en heb naar mijn weten geen relatie met dit bedrijf en toch krijg ik mails van ze. Iedereen kan op een openbaar formulier een willekeurig em... Voir plus

We came across getGekko a couple of weeks ago while looking for software for our new companies in the Netherlands. Running IT business ourselves, we thought it's fantastic what they'r... Voir plus

1. Services aux entreprises

------------------------------------------------------- Wij maken geen gebruik van Trustpilot om reviews en feedback te verzamelen. ------------------------------------------------------- Ga naar de website of stuur een email voor meer informatie. -------------------------------------------------------

2,6

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Great for freelancers!

It's easy and intuitive, it gives me all I need, can do most of my accounting in no time. Invoicing and time tracking saves me a lot of time. And getting payments or track my expenses it is easy.

Réponse de Boekhoud pakket

Good to hear, thank you!

All I need as a freelancer!

I really like Gekko because it provides a powerful system but also a quite simple one to understand, unlike some others where I get overwhelmed by options. Keep it up guys!

Great, thank you!

SImple and easy

Really happy with it. Saves me a lot of time managing clients and projects and the invoice templates are really eye-candy! Also superb customer support.

Réponse de Boekhoud pakket

That is good to hear, thank you!

Great service

Great service. Exactly what i was looking for!

Réponse de Boekhoud pakket

Good to hear you are happy!

Handige

Handige, goeie app! Precies wat ik nodig had

Réponse de Boekhoud pakket

Dat is goed om te horen, daar doen wij het voor!

Helemaal top

Voor mij is Gekko helemaal top. Vooral de ritten en de bankkoppeling maken het makkelijk voor mij

Réponse de Boekhoud pakket

Dank je, dat is goed om te horen!

Top product

Top product! Ik ben erg tevreden dat we het hebben aangeschaft.

Réponse de Boekhoud pakket

Goed om te horen, dank je!

Bravo, houden zo!

Prima App, van Gekko, dat had ik veel eerder willen ontdekken. Het werkt goed en kost niet veel dus voor mij ideaal.

Réponse de Boekhoud pakket

Dank je, dat is goed om te horen!

Top app(s)

Top app(s). De combinatie van apps voor bonnen, uren, kilometers en facturatie werkt super! Ik kan het van harte aanbevelen!

16 mars 2021

Réponse de Boekhoud pakket

Goed om te horen, daar doen wij het voor!

Reageert snel en accuraat op supportvragen, rittenregistratie app is top!

7 octobre 2020

Réponse de Boekhoud pakket

Dank je, dat is goed om te horen en daar doen wij het voor!

Super goede ervaring met de…

Super goede ervaring met de klantenservice. Reageren snel, heel vriendelijk, behulpzaam en duidelijk antwoord op gestelde vragen. Echt Top, dankjewel!

17 mars 2020

Réponse de Boekhoud pakket

Dank je, dat is goed om te horen en daar doen wij iedere dag ons best voor.

Excellent and easy to use

Excellent and easy to use. Ideal for a small company to keep your books

24 octobre 2018

Great, thanks a lot!