Lisez les avis des autres
Via een goede kennis kwam ik terecht op jullie site, wij gebruiken namelijk hetzelfde voedings-supplement, (best wel kostbaar.) Zo via hun kwam ik op jullie site terecht bestelde en heb het na 2 dag... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Centre de bien-être
- Service de fitness et nutrition
- Pharmacie
- Centre de soins prénatals
- Clinique dermatologique
À propos de Gezondheidswebwinkel
Informations provenant de diverses sources externes
14 dagen retour Garantie
De producten kunnen een dag na ontvangst binnen 14 dagen aangemeld worden voor retour.
Terugbetaling zal binnen 10 werkdagen( zonder kosten) op uw rekening staan (inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald voor het ontvangen van uw bestelling).
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.
Wij zijn lid van het Thuiswinkel Waarborg, waardoor garantie is gegarandeerd.
We staan graag klaar voor u.
Team Gezondheidswebwinkel.nl
Coordonnées de contact
Positief
Wilde even toch iets positief neerzetten omdat ik best wel wat negatieve feedback lees. Had zelf 2 essentiële olieën besteld, helaas vanwege problemen bij de post waren deze langer onderweg dan voorzien.. Toen ik telefonisch contact opnam heeft de persoon waarmee ik sprak me zeer beleefd en vriendelijk te woord gestaan en even mee gekeken naar mijn bestelling. Er werd ook duidelijk bij vermeld dat moest men bestelling toch echt nog langer onderweg zijn er mee naar een oplossing gezocht zou worden dus ik kan eigenlijk niet echt iets slecht zeggen over de service.. Uiteindelijk is mijn pakket goed aangekomen maar dit ligt meer aan de service van de post en niet bij de winkel. Het feit dat ze toch al wel vele jaren op de markt zijn wil voor mij duidelijk zeggen dat ze wel een stabiel en betrouwbaar punt moeten zijn om iets aan te schaffen.
Ik ben al een tijdje vaste klant in de…
Ik ben al een tijdje vaste klant in de winkel in Maasbracht. en koop de producten van Dr Hauschka.
Met kerst een cadeaubon gevraagd van Deze winkel van 50€.
In januari een kortingsbon van 20% op alles thuis per post ontvangen.
Naar de kassa met 2 producten van D'r Hauschka.totaal waarde 48€.
Ik wil mijn 50€ bon besteden inclusief de 20% korting.
Ik kan mijn cadeaubon niet op inleveren.
Staat ook op de voorwaarden zegt de verkoopster.
Dit is gewoon geld hoor.alleen wordt mijn geld buitengesloten voor korting.
Dit is wel een vreemde voorwaarden.
Zeer klantonvriendelijk .voor mij is dit een reden om hier nooit meer een cadeaubon te vragen .en voortaan mijn producten ergens anders te kopen.
Teleurgesteld ben ik.
Thermosokken gekocht
Thermosokken gekocht. Had ze al eens eerder gekocht en toen waren ze goed, maar nu (2024) is het zeer slechte kwaliteit. Ze laten tijdens het wassen vezels los zodat alles was helemaal onder de pluizen zit. Klacht ingediend, maar geen reactie ontvangen.
G&W Honing
G&W Honing. Gemengde honing maar waar vandaan? Navraag vertelde mij China en Mexico. Wie zijn de imkers, hoeveel suiker toegevoegd, worden er pesticiden gebruikt in de gebieden van de bijenvolken? Dit is niet bekend bij G&W. Koop deze honing niet.
Meine Bestellung wurde sehr schnell…
Meine Bestellung wurde sehr schnell geliefert, orignal verpackt zu einem günstigen Preis. Werde den Service gerne wieder nutzen.

Réponse de Gezondheidswebwinkel
Uitgebreid assortiment, snel en betrouwbaar, zoekfunctie kan beter
Gezondheidswebwinkel is voor mij een fijne online winkel met een uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten en uitgebreide informatie over deze producten. Ik gebruik graag voedingssupplementen van Orthica/Solgar en verzorgingsproducten van Weleda en deze heeft in de natuurwinkel bij mij in de buurt (voor een deel) niet in hun assortiment. Hierdoor ben ik bij Gezondheidswebwinkel terecht gekomen.
Het bestellen en betalen (ik maak gebruik van ideal) is gemakkelijk en duidelijk en de producten worden ook snel na bestelling bezorgd. De producten zijn netjes verpakt (glazen potjes goed beschermd etc.) Wel vind ik het bedrag dat je moet besteden (55 euro) om geen bezorgkosten te hoeven betalen aan de hoge kant. Bij veel andere webwinkels ligt dit bedrag rond de 20 euro.
Het enige échte nadeel vind ik de zoekfunctie op de website. Deze is niet zo intuïtief als bijvoorbeeld Google. Je moet eigenlijk al precies weten welk product je zoekt, anders kan het wel eens lastig zijn om het te vinden. Deze zou dus verbeterd kunnen worden.
Geweldige firma en hèèl klantvriendelijk!!!!
Ondanks, dat het reclame aanbod van de conditioner van Hair Gro, tijdens mijn bestelling niet meer geldig bleek, kreeg ik tòch een gratis flesje toegestuurd in mijn pakje. Hele goede service en blijf zeker bij jullie bestellen!
1 minpuntje: het track en trace werkt niet, het pakje is niet te volgen, maar ach, de bestelling is altijd perfect op tijd.
Hartelijk dank voor de service en tot de volgende bestelling,
vriendelijke groeten, C.Spek, Den Haag.
Snelle levering, een aanrader!
Via google hier terecht gekomen en mijn eerste bestelling is prima bevallen. Snelle en goede levering, dus voor herhaling vatbaar!
Verzorgd, voordeling, snel, veel keus.
Zeker de moeite waard om rond te surfen. Is goed bevallen!
Goede afhandeling door de webwinkel, maar chronopost maakt opvolging onmogelijk
Geen dan goede woorden voor Gezondheidswebwinkel, maar de opvolging van de zending was onmogelijk.
De samenwerking met internationale zendingsdienst Chronopost was niet aangekondigd en Chronopost zelf maakte nergens zijn band met de afzender bekend, zodat ik niet vooraf kon weten over welke bestelling het ging (ik plaats namelijk nog andere bestellingen bij anderen).

Réponse de Gezondheidswebwinkel
Gevonden wat ik zocht en alle voordelen van internetwinkelen ervaren.
Ik ben zo blij dat ik geslaagd ben in mijn zoektocht naar universele waterfilters. Ik dacht zoiets moet toch bestaan maar kon het niet vinden. Sinds enige tijd heb ik een ouder model waterfilter kan waarvan de filterpoeder niet meer verkrijgbaar is tot nu.
Besteld betaald en 1 dag erna ontvangen. Wat wil je nog meer?
Ga ook eens kijken in deze winkel, zit vast wat voor je bij.
beetje laat
Helaas was de levering niet binnen de gestelde tijd en heb ik het niet mee kunnen nemen op vakantie, waar het voor was.

Snelle bezorging,netjes verpakt.
Lieve mensen als je iets nodig hebt van vitamine o.i.d. kan ik je de gezondheidswebwinkel van harte aanbevelen,goede service en snelle bezorging.Vandaag bestelt morgen in huis,en als de voorraad onverhoopt niet toereikend is krijg je daar netjes bericht van.Geweldig!!!!
hartelijke groet G.
Prima verpakt binnen 3 dagen thuis bezorgd.
Tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.