Tok kontak med Glassmester1 for å få konkret tilbud den 3 juli. Fikk tilbud samme dag på produkt som jeg ikke ba om og svar at nå tar vi tre uker ferie. Forklarte at jeg ønsker pris på et annet produk... Voir plus
Super fornøyd! Vi fikk fantastisk god hjelp fra Camilla (Høvik): fra vår første samtale, hun ga oss råd om hvordan vi skulle tegne et mål slik at vi fikk dene beste resultat. Også han som levert glass... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi vil gjerne takke Glassmester 1 Lørenskog for en strålende opplevelse i forbindelse med bytte av speil i skyvedør. Dan Erik har ytet fantastisk service fra første kontakt til ferdig levering - profe... Voir plus
L'entreprise a répondu
jeg har fått satt inn et vindu som var nesten 3x3 m, og 360 kg tungt. Det ble satt inn under svært vanskelige forhold. De stilte med 10 mann for å få det på plass. Kudos til Glassmester1😊 Jeg trodd... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Glassmester1 er den største glassmesterbedriften i Stor-Oslo. Vi er godkjent Mesterbedrift med mer enn 40 års erfaring i glassfaget. Vi leverer og monterer hele spekteret av glass til bygning og interiør som for eksempel: dusjvegger og speil på mål, glassplate til kjøkken, glassvegger og glassdører, smijernsvegger og smijernsdører, glassrekkverk, vinduer, dører, fasader og inngangspartier.
Bærumsveien 300, 1344, Bekkestua, Norvège
- 400 55 000
- salg@glassmester1.no
- www.glassmester1.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Grymt kundbemötande
Grymt kundbemötande! Kändes proffesionellt och seriöst. Rekommenderar starkt

Jobben ble raskt utført
Jobben ble raskt utført, å til en meget kvalitetsmessig utførelse . Stedet er er sted for rusavhengige å stedet er i bruk hele tiden. Så glassmester hadde begrenset tid, men klarte jobben på den tiden som var ansatt. Vi er meget fornøyde.
Mvh Jon Rune Bøkestad
Velferdsetaten Oslo kommune

Réponse de Glassmester1 AS
Bra och trevlig personal!
Bra och trevlig personal!
Utförde jobbet väldigt professionellt, Riktigt nöjd.
Rekommenderar starkt!!

Réponse de Glassmester1 AS
Otroligt professionella och håller vad de lovar.
Otroligt professionella och håller vad de lovar.
Kan starkt rekommenderas och begär gärna Joakim så vet ni att det blir bra!

Réponse de Glassmester1 AS
Joakim J fixet nytt glass till altan
Joakim J fixet nytt glass till altan. Kjempe hyggli og proff fyr

Réponse de Glassmester1 AS
Prøver å få kontak..men Har skrevet mail, og sendt skjema.. Prøver å ringe i morgen.. Takk
Har prøvd email og skjema uten svar. Men takk. Prøver å ringe i morgen..

Réponse de Glassmester1 AS
Ikke til å stole på fra tilbud til bestilling
Ba om tilbud, hørte ingenting. Purret og fikk så tilbud. Var et bra tilbud, men tiden gikk litt fra meg av flere grunner. Men svarte på tilbudet ca 5 uker senere. Ingen info om hvor lenge tilbudet var gjeldende, eller forbehold om prisendringer.
I og med at vi hadde gått over til ny mnd. var tilbudet brått over 2000 dyrere. Jeg svarte at det var uaktuelt, og at det står ingenting i tilbudet om varighet på tilbudet, eller forbehold om endringer i pris. Dette har jeg ikke fått svar på.

Réponse de Glassmester1 AS
Jeg hadde nylig gleden av å bli hjulpet…
Jeg hadde nylig gleden av å bli hjulpet av Artur hos Glassmester 1, og jeg må si at hans kundeservice var helt enestående. Artur viser en imponerende kunnskap om produktene og tok seg tid til å lytte til mine behov, noe som resulterte i skreddersydde anbefalinger.
Arturs tålmodighet og klare forklaringer gjorde hele kjøpsprosessen enkel og stressfri.
Jeg kan varmt anbefale Artur for hans eksepsjonelle kundeservice og dedikasjon til å sikre en god kundeopplevelse. Tusen takk, Artur!

Slurvete montering.
Glassplaten var fin og som avtalt, men monteringsjobben var slurvete. Montørene var seine, og de ødelagte gipsplata på veggen på siden. De sølte fuge over alt, inkludert parketten. De brukte veldig lang tid, over ein time bare på å fuge. De skrudde av dekselet på stikkontakten uten å slå av sikringen, og serverte visdommen: det går fint så lenge du ikke er borti begge lederene samtidig. Vi fikk refundert 1500, men denne monteringa var ikke på langt nær verdt de 5000 glassmester1 skulle ha for jobben. Vi har brukt mange timer på å rydde opp etter slurvet, og må sannsynligvis male om hele sideveggen, da det ble skille når vi malte over skaden. Det var også gnidd fuge flere cm utover sideveggen...

God oppfølging
Bestillte smijernsdør med glass i høst med levering i desember fra Glassmester 1i Oslo. Dessverre slo produsenten seg konkurs rett etter vår bestilling. Men oppfølging etter dette var helt upåklagelig og de greide raskt å finne alternativ produsent. Skjønte raskt at de er 100% seriøse og valgte å vente på leveransen. Angrer ikke et sekund, levering kom som avtalt med proffe montører og et flott resultat. Anbefaler Glassmester 1 på det varmeste

Veldig for fornøyd :) Hyggelige folk
Veldig for fornøyd :) Hyggelige folk! 5 av 5 stjerner :)

Réponse de Glassmester1 AS
Glassmester1 på Lørenskog fortjener ros og takk …
Glassmester1 på Lørenskog fortjener ros og høyeste score.
Veldig god veiledning og informasjon ved bestilling. Raskt hjemmebesøk for oppmåling og informasjon.
Rask bestillingstid for produksjon av både vindushylle og glass over kjøkkenbenk. Rask og upåklagelig montering. Jeg kunne ikke vært mere fornøyd

Réponse de Glassmester1 AS
Bestilte dusjløsningen som ingen andre…
Bestilte dusjløsningen som ingen andre ville påta seg å levere. Fantastisk service helt fra starten til monteringen.
Anbefales!

Réponse de Glassmester1 AS
Anbefales på det varmeste!
Fantastisk god service, anbefales på det varmeste!! Rask behandling, god pris og veldig fornøyd med resultatet